5850

Dragon Ball Z - Budokai játékok
  • Szuperkaraj
    pfff...najó nemszólok :D
  • moralosan
    Ki az a Shongoku?
  • redraven8
    Nekem nagyon teccik az angol szinkron is...igaz mindegyik hangban sok a basszus...(különösen aki vegitát szinkronizálja).De valahogy nembírom halgatni ahogy Shongoku (nagy izomgyerek) vékony hangon nyavajog.. Valahogy nem illik az öszképbe :) De ez csak az én véleményem... Már csak arra leszek kiváncsi,hogy PS3 ra mien DB-s játékok jönnek majd..
  • sigmavirus1
    Azok japán feliratok.:) Ja és igen! EU-ban Japán szinkronnal jött ki a játék hála istennek. Csak az amcsiknak kell a szörnyű Funimation szinkronhangokat hallgatniuk.

Ez a jó ebbena játékban, a karaktereknek olyan dolgokat fejleszthetsz ki amiket alapból sohase használtak.:)
  • redraven8
    Csak mert amikor néztem a Super DBZ játék videójit akkor ott voltak egy-eyg nagyobb ütésnél ilyen kínai feliratok meg ,hogy a karakterek japánúl tolják a dumát...(de lehet,hogy csak erre a nyelvre van belőve a game épp) ...és számomra fura ahogy Freeza Kámehámé - zik
  • sigmavirus1
    Akkor talán olyat találj ki amit lehet....., én háromszög, négyzet, x-et használom mindig.
  • Fyrex
    meg kell szokni, fasza játék az, sok extrával

de a budokaival nem lehet összehasonlítani, más a stílusa
  • redraven8
    Szerintetek a Super DBZ mien?...láttam róla pár videót...nekem nem nyerte meg a teccésem ...vhogy nemjött be...
  • Crazy Mate
    X,háromszög,háromszög az jó?Csak mert nem mindig lehet mindegyiket nyomni.
  • sigmavirus1
    Van. Találj ki egy kombinációt és MINDIG azt használd. Így több esély van rá hogy a gép mást fog nyomni és így sikerűlhet.

Egyébbként pont az a lényeg hogy támadásnál a gép ne találja el hogy mit nyomtunk. Ha viszont a gép támad akkor ki kell találnunk ő mit nyom hogy védekezhessünk.
  • Crazy Mate
    Van valami jó taktika arra,amikor az ellenség a b3-ban úgy támad,hogy lehet nyomkodni a gombokat,és ha mást nyomunk mint ő,akkor az van kiírva,hogy 1P Defense?
  • redraven8
    Köszi :) Hát igen,kicsit összecsapva oldották meg azt a támadást...az én szememben valahogy még mindíg a Budokai 3 a legjobb...Annak nagyon ott volt a hangulata.
  • sigmavirus1
    Pár karakter tudja azt pl. Videl meg Mr.Satan, Broly, SSJ4 Gogeta, meg még jópár. Ugyanúg ykell elsütni mint a sima támadásokat, szal vagy L2+előre+hátomszög, vagy előre nélkál L2+háromszög, van aki azt csinálja, valaki mást. Egyébbként szemét egy támadás, és még nem is néz ki túl jól.
  • redraven8
    Valaki megtudná mondani,hogy hogylehet a Tenkaichi -ban hipertámadást indítani? (amikor elkékül a képernyő és gyepálják a karaktert) ...Minden más megy csak erre az egyre nemsikerült rájönnöm :) ...szemét gép meg egyfolytában ezt használja és megmukkani sem tudok így ..
  • Szuperkaraj
    nem bonyolult a dolog, de majd kérdezz nyugodtan amit akarsz...legfeljebb ha nagyon alapvető dolgot kérdezel akkor majd megszidunk :P:D
  • Crazy Mate
  • And 1 #1151
    10-én jön a fizum azt teperek ps2-t venni azt majd én is itt fogok kérdezgetni
    az első kérdésem az lesz hogy hogyan kell ütni meg rúgni :D
  • moralosan
    "Had". >:]
  • sigmavirus1
    Nézz körbe, had ne mi játszunk helyetted.
  • sigmavirus1
    Hát próbáld a kombinciókat, ha nem jön össze akkor játsz tovább és majd jönnek be még fúziós itemek.

Teleport a O, csak időben kell megnyomni. Pl. rádlőnek valamit é smikor már csak pá centire van tőled, nyomd meg, és a figura arrébteleportál. Ja meg kombózás közben is a O a teleport meg abban az esetben is mikor az ellenfél kombó közben egy erős ütést "tölt".
  • BZS
    Miket lehet összefusionálni?
    Mert a fusio item nem tom mire való,de gondolom összekombinálásra!
    De bármit próbáltam összerakni nem engedte
    Help pls!
  • BZS
    Hogy kell a Tenkaichiban elteleportálni a támadások elől?
  • Fyrex
    És miért nem tudod saját magad csinálni?
  • Crazy Mate
    És hol van kaioshin?
  • Crazy Mate
    És ezt első végigjátszásra?
  • BZS
    Hali!
    2 kérédés: Hogy szerezzem be a Black Membership Card-ot a B3-ban?
    És a Tenkaichiben mire való az evolution Z menüpont? És azon belül mit lehet kezdeni a fusi skillekkel?
    Ha van valaki aki keni vágja a tenkaichit és netalántán még végig is vitte az legyenszíves vegyen fel msn-re és segítsen,mert lenne még egy két kérdésem!
    Ja és cocobanana nem így akarok szerezni partnereket!!!
    msn: [email protected]
    Előre is köszi
  • sigmavirus1
    Kaioshint kell megkeresni Super Buu elött, aztán utánna is még Kid Buu elött, aztán Kid Buu helyén Broly lesz, és elötte térkép alján lévő kis szigetek egyikén megtalálod az SSJ4-et Gokunak. Persze nemtom hogy ezek közűl mindent meg kell-e csinálni de így a legbiztosabb.
  • Szuperkaraj
    gamefaqs.com és kikeresed ( angol tudás szükséges, fejből én sem tudom ezért adok linket )
  • redraven8
    Valaki vágja,hogy hogy kell az SSJ4 es fokozatokat megszerezni?
  • sigmavirus1
    Az hogy erősebb.
  • stream man
    nem tudjátok mi a különbség a sima GOHAN és a GOHAN Elder Kai Unlock Ability közt??
  • Szuperkaraj
    az is jó, csak teljesen más a kettő :)
    de igen, a Budokai 3-mat érdemes beszerezni
  • stream man
    akko meg kell vennem a budokai 3-at megvolt a super dragonball z is de az nem tetszett
  • Szuperkaraj
    még jobb mivel a budokai 3 jelent meg előbb, ennek tulajdonképpen a lebutított és kicsit átalakított változata a Shin Budokai ( szerintem :P)
  • moralosan
    Igen, de van világtérkép, sokkal több karakter, kicsit részletesebb harcrendszer.
  • stream man
    a budokai 3 olyan mint a psp-s shin budokai??(mert a shin budokai nagyon jo)
  • Black Hawk
    a budokai zenéje :P
  • Fyrex
    nah meg bevakít a köcsög... de feltud baszni :DDD
  • sigmavirus1
    Sima Goku. Szemétláda, bár Krillin akkor is a legköcsögebb a rohadt diszkjeivel..:)
  • Fyrex
    Ki az utolsó?

Krilinnél vagyok :)