11
 • Ceb
  #11
  Ez üt. Jót röhögtem rajta.
 • Axon
  #10
  Elnézsét, elgépeltem.
  feloka = felokosítását
 • Axon
  #9
  "az ország lakosságának hatvan százalékát érintő digitális írástudatlanság felszámolása - mondta Kovács Kálmán"

  Talán kezdhetné saját maga feloka miniszter úr, hogy ne mondjon olyan kapitális hülyeségeket a tévében.


  "unkavállalók a mai napig az élelmiszerjegyeket részesítik előnyben az internettel szemben"

  A büdös prosztó prolija, hát nem megint zabálni akar... :-)
 • Evil Merodak
  #8
  Digitális írástudatlanság? Hehe íme egy jó kis példa ha akartok egy jót röhögni. :D
 • Laci73
  #7
  BlackRose: Ne félj, addig lesz kenyerünk :)
 • irkab1rka
  #6
  Tiby:
  1, ne tegyél y-t a neved végére.Hidd el nekem, jobban jársz :)
  2, mivel senki nem ért mindenhez, mindenkit le lehet nézni valamiért
  3, ezt mindenki meg is teszi
  4, aki valamit meg akar tanulni, akkor megtanulja. Ha nem ,akkor lusta, vagy nincs ideje, vagy korlátozott szellemi képességű.

  Béla Bácsi: és mit gondolsz azokról, akik nem tudják leolvasni az órát, és már elmultak 6 évesek? :) És azokról, akik nehezen vagy egyátalán nem tudnak olvasni? Azokról, akik képtelenek 3 darab 1000 alatti természetes számot fejben összeadni? Türelem az ARÁNYOK idővel javulni fognak, de már régen jedik fogják ütni egymást, és még mindíg lesz olyan ember, aki nem tud olvasni. Igyekezz, hogy a tieid ne tartozzanak közéjük.
 • Tiby
  #5
  A billentyűzeten hol található az ékezetes betű?(Amúgy csak vicc volt)Szerintem sokan nem értenek hozzá,de attól nem kell lenézni őket.Már tapasztaltam hogy ismerősök leszóltak pár embert hogy mostmár nem igaz hogy nem tudod megtanulni hogy kell a cuccost kezelni aztán rájukhagyták hogy tanulják meg egyedül.Én meg odamentem mondom nem kell idegeskeni én majd megtanítom a dolgokra.Hát mondom ilyet
 • Béla bácsi
  #4
  Hülyeség szerintem mindenkibe azt a szöveget sulykolni, hogy ha nem használsz számítógépet, akkor nem is vagy ember. Egyébként is elöregedőben van a társadalom, mit lehet ezen akkor csodálkozni? A számítógép megléte önmagában még nem jelenet semmit, azt tudni kell (értelmes dolgokra) használni. Egyébként csak annyit ér el az illető, hogy a mocsok digitális formában éri el. Egy olyan társadalomban, ahol a győzike és a megasztár a legnézettebb műsor, nem tudom, hogy mi hasznát vennék a fenti műsorokat konzumáló emberek a számítógépnek. Csak eggyel több csatornából ömlik rájuk a ganéj.
 • BlackRose
  #3
  Szóval ezek szerint az ország 40% IT szakember?
  Na ez így nem jó. Ha valaki naponta ül a gép előtt és netezik, levelet ír meg tudja az alapvető használatot az még attól nem ért a számítógépekhez, az csak csupán használja. Tehát ez így biztos nem jó, az ország 98% nem ért a számítógépekhez (kb.) de 60% nem tudja használni ez már esetleg közelebb áll a valósághoz.
  Tehát ha valaki használja a gépet akkor az még véletlenül sem jelenti, hogy ért is hozzá, na hányan vannak azok akik átlagos vagy átlagon felüli userek és csak nagyon abstraktúl, nagyon általánossan tudják, hogy mi is a számítógép, és, hogy mi a működési elve. Tehát ezek az emberek sem értenek a számítógépekhez, de erre nincs is szükségük. Ez nem is baj. Úgyanígy van ez pl. az élet más területén is, attól, hogy valamit használunk még nem jelenti, hogy értünk is hozzá... értünk e az autóhoz mindannyian, vagy csak ismerjük az interface-t (gáz, fék, kormány stb.) és vezetünk. Na ez így van a számítógépekkel is, és 90% esetben szó sem lehet hozzáértésről...
  Na az viszont már baj, hogy ha 60% nem használja azt ami nélkül szerintem lehetetlen ma minőséges életet élni (számítógép) egy 50 éven aluli személynek.
 • klastrom
  #2
  Szornyu nem ?? Katasztrofa bazz !
  Es az a baj hogy nem az o hibajuk ez elsosorban
 • klastrom
  #1
  Szornyu nem ?? Katasztrofa bazz !
  Es az a baj hogy nem az o hibajuk ez elsosorban