Ed, Edd, Eddy

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

k8bal
áh! legjobb arc az Ed! fõleg abba a részbe mikor az van hogy csak egy darab kõ van a cipõjébe! <#idiota><#idiota>

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

sweech
csökkenõ sorba kellet volna tenni õket és akkor a nevük alatt lennének :@

Engem egyáltalán nem zavar a remegés, fõsulira járok és néha még most is megnézem... <#vigyor1>
7óra olasz + 2 pszicho után tökéletes agyzsibbasztó, leülök elé és csak bámulom... <#idiota>
(ha annyira gagyi sorozat lenne, és olyan sok embert idegesítene akkor nem lenne ekkora sikere világszerte...)
Persze, nem csúcs de a célnak megfelel, szórakoztat és kikapcsol 😊

Kedvec karakterem: (Rolf vagyis Rudi) <#hehe> az európai emigráns...

Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...

mucsácsó
jaja, így mocorog...leges legelõször, nemistom hányéve...3-4 éve...mikor láttam, aszittem hogy ez csak ilyen "különkiadás" hogy remeg, szal ilyen egyedi rész, de rohadtul idegesített...aztán mikor kicsi voltam még, bevallom néztem, hozzá is szoktam, szinte észre sem vettem a kontúrt, de most ha megnézném tuti észrevenné egybõl a szemem...
_Atti_
sztem rendkivül irritáló..már maga az animálása is..hogy remeg az összes karakter konturja

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

N1ggA
hú de utálom ezt a sorozatot. hugom is mindig ezt nézi és a f*szom kivan mar tole.

Spread De Love!

Vicces hogy milyen topikokat nyitsz 😄

DJ Skyline

mila69en

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

sékhed!

mucsácsó
és?<#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#banplz>
palesz191
Szerintem nagyon jó a cartoonnetworkon a HÁROM ED!!! Vicces

www.free-warez.try.hu A kedvenc ingyenes oldalam!

← ElőzőOldal 2 / 2