62
A hérom Ed
-
38tibi38 #62 Ed edd és eddy nagy mozidélután* :) -
38tibi38 #61 Ma néztem a cartoon netowrk műsorait a neten,és volt olyan hogy a nagy mozi délután,talán az lenne az? -
Daza500 #60 Én torrent-ről szedtem le...de csak angolul lehet beszerezni. Legalábbis szinkronos változatról nem tudok. -
38tibi38 #59 Köszi:) És ezt hol tudnám megnézni? Tudsz valami oldalt? Mert már Googlee ba ezer féleképpen beirtam de nem találtam sehol:( Ja és elfelejtettem mondani,hogy régebben láttam egy karácsonyi különrészt.És neten olvastam hogy van még egy valentin napi és egy hallowini is. -
Daza500 #58 Mindössze egy, a sorozatot lezáró TV-mozifilm: Ed, Edd & Eddy's Big Picture Show
Ezzel értek véget végleg az Ed-ek kalandjai. Érdemes megnézni. ;) -
38tibi38 #57 Hali. Eddig hány Film készült a sorozatból,tudjátok ami hosszabb a sima epizódoknál? -
pipeppers #56 Hello
Meg tudná nekem valaki mondani a rajzfilm címeit sorban?
Vagy hogy hol találom meg? -
#55 a hérom Edből? (nem tudtam kihagyni :D)
dehogynem, vannak új részek (a suliban játszódók), csak szinkront cseszték, ugyanis Eddy-nek és Jakinak sem ugyanaz a hangja....
mondjuk már nyár óta mennek ezek a részek, de ha belegondolunk, hogy már vagy négy éve nem volt új... -
#54 kár hogy nincs belőle uj rész. -
pzolika978 #53 Alig várom mindíg,hgy kezdődjön
-
willis #52 nagyon jó, mindig nézem ha tehetem -
#51 TV tuner már van csak a feliratokkal van gáz, mivel nemkezeli rendesen az ékezetes betűket. -
#50 passz.Vegyél TV tuner karit oszt vedd fel TV-ről.Feliratot én sem tok. -
#49 Valaki esetleg nem tudja honnan tudnék leszedni hozzá magyar feliratokat? Csomót keresetm de eddig sehol sem találtam. -
#48 Énnekem is megvan pár rész TV tunerről felvéve de a minőség valamiért nemtúl jó. -
#47 tedd fel az összeset sms-be én letölteném ha jó minőségű is pesrze -
oliverspy #46 Megvan az összes rész TV-Tunerrel felvéve! Ha valakit érdekel felteszek párat ingyen, vagy az ÖSSZESET SMS-ért! Hm? -
#45 LOÁL KöbJaniról és deszkáról képet plz. A kedvenc karakterem -
szaby14 #44 én kristonszabolcs vok? -
szaby14 #43 császtok kik vagyok? -
#42 Ja akrácsonyi részek jók voltak!!! -
#41 Derégnemírtsenki. Látta vki a karácsonyi részt?Sztem nagyon LOL volt.És finom -
hgerg #40 -
Nuki #39 az miaza rajzfilm?! XD -
#38 ok,thx bye! -
#37 LOL ez a topic!!!!
-
#36 über szánalmas topik -
#35 Kira topik -
#34 nekem a kedvenc arcom ED! -
#33 kurva jó rajzfilm :D
Boci és Pipi még ilyen elborult rajzfilm, azt is nagyon szerettem...
bár már kinőttem ebből a rajzfilmes korszakból régen, de ezeket még most is szívesen megnézem :) -
#32 Ja ezt nem akartam 2X! -
-
-
#29 A 3 dinnye:
-
#28 jha azt láttam lool :DDD -
#27 dinnyefejkapitány! az mekkora rész volt...vagy amikor építettek egy tutajt,és a folyón úsztak,vagy amikor újságokat hordtak ki -
#26 Azok a képtelenebbnél képtelenebb ötletek Eddy pénzszerzésére:
Edtropolisz, óriás ajándéktárgy kielemő, leragadt 25 centes, stb....
Hát az kész! South-Parkkal vetekszik :)) -
#25 van game-ben is Xbox-ra meg PS2-re :D
de elnem bírom képzelni hogy milyen lehet :DDD
jah és HAVOK dübörög benne :DDDDD -
KILROY #24 Ed, Edd n' Eddy pow4. -
#23 cukigumiiii 8))))