Ed, Edd, Eddy
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezzel értek véget végleg az Ed-ek kalandjai. Érdemes megnézni. ;)
Meg tudná nekem valaki mondani a rajzfilm címeit sorban?
Vagy hogy hol találom meg?
dehogynem, vannak új részek (a suliban játszódók), csak szinkront cseszték, ugyanis Eddy-nek és Jakinak sem ugyanaz a hangja....
mondjuk már nyár óta mennek ezek a részek, de ha belegondolunk, hogy már vagy négy éve nem volt új...
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Ha egy fa nedves levelei égnek,akkor mit szólhatnak a szárazak.
www.keseru.net A szerelem olyan mint amikor bevizelsz a nadrágodba: mindenki látja rajtad, de csak te érzed a melegét!
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Glory Glory Man United!!
Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
<#szomoru2>#szomoru2><#banplz>#banplz><#bdead>#bdead>
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
\"Szemed az úton, pedál a padlón, tiéd a pálya, nyomd tövig!\" KeloX Csoport [www.kelox.extra.hu]
Boci és Pipi még ilyen elborult rajzfilm, azt is nagyon szerettem...
bár már kinõttem ebbõl a rajzfilmes korszakból régen, de ezeket még most is szívesen megnézem :)
Edtropolisz, óriás ajándéktárgy kielemõ, leragadt 25 centes, stb....
Hát az kész! South-Parkkal vetekszik :))
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
de elnem bírom képzelni hogy milyen lehet :DDD
jah és HAVOK dübörög benne :DDDDD
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
a legfölsõkép nmagyon oda vág! <#nyes>#nyes>
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:™

Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...