Ed, Edd, Eddy

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ed edd és eddy nagy mozidélután* :)
Ma néztem a cartoon netowrk mûsorait a neten,és volt olyan hogy a nagy mozi délután,talán az lenne az?
Én torrent-rõl szedtem le...de csak angolul lehet beszerezni. Legalábbis szinkronos változatról nem tudok.

Köszi:) És ezt hol tudnám megnézni? Tudsz valami oldalt? Mert már Googlee ba ezer féleképpen beirtam de nem találtam sehol:( Ja és elfelejtettem mondani,hogy régebben láttam egy karácsonyi különrészt.És neten olvastam hogy van még egy valentin napi és egy hallowini is.
Mindössze egy, a sorozatot lezáró TV-mozifilm: Ed, Edd & Eddy's Big Picture Show

Ezzel értek véget végleg az Ed-ek kalandjai. Érdemes megnézni. ;)

Hali. Eddig hány Film készült a sorozatból,tudjátok ami hosszabb a sima epizódoknál?
Hello
Meg tudná nekem valaki mondani a rajzfilm címeit sorban?
Vagy hogy hol találom meg?

stargatelost
a hérom Edbõl? <#idiota>(nem tudtam kihagyni :D)

dehogynem, vannak új részek (a suliban játszódók), csak szinkront cseszték, ugyanis Eddy-nek és Jakinak sem ugyanaz a hangja....
mondjuk már nyár óta mennek ezek a részek, de ha belegondolunk, hogy már vagy négy éve nem volt új...

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Rayman 01
kár hogy nincs belõle uj rész.

Alig várom mindíg,hgy kezdõdjön

Ha egy fa nedves levelei égnek,akkor mit szólhatnak a szárazak.

nagyon jó, mindig nézem ha tehetem

www.keseru.net A szerelem olyan mint amikor bevizelsz a nadrágodba: mindenki látja rajtad, de csak te érzed a melegét!

Tekergo
TV tuner már van csak a feliratokkal van gáz, mivel nemkezeli rendesen az ékezetes betûket.

berlinboy6329
passz.Vegyél TV tuner karit oszt vedd fel TV-rõl.Feliratot én sem tok.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Tekergo
Valaki esetleg nem tudja honnan tudnék leszedni hozzá magyar feliratokat? Csomót keresetm de eddig sehol sem találtam.

Tekergo
Énnekem is megvan pár rész TV tunerrõl felvéve de a minõség valamiért nemtúl jó.

Scholes18
tedd fel az összeset sms-be én letölteném ha jó minõségû is pesrze

Glory Glory Man United!!

Megvan az összes rész TV-Tunerrel felvéve! Ha valakit érdekel felteszek párat ingyen, vagy az ÖSSZESET SMS-ért! Hm?

Szabi84
LOÁL KöbJaniról és deszkáról képet plz. A kedvenc karakterem

Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

én kristonszabolcs vok?<#violent><#gun><#banplz><#mf2><#mf3><#mf3><#mf3><#mf3>
császtok kik vagyok?
palesz191
Ja akrácsonyi részek jók voltak!!!

www.free-warez.try.hu A kedvenc ingyenes oldalam!

berlinboy6329
Derégnemírtsenki. Látta vki a karácsonyi részt?Sztem nagyon LOL volt.<#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2>És finom<#finom><#finom><#finom>

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

<#violent><#gun><#banplz><#banplz>
az miaza rajzfilm?! XD

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

DJ Skyline
ok,thx bye!<#wave>

Hunter of Deer
LOL ez a topic!!!!
<#szomoru2><#banplz><#bdead>

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

XenonIceX
über szánalmas topik

\"Szemed az úton, pedál a padlón, tiéd a pálya, nyomd tövig!\" KeloX Csoport [www.kelox.extra.hu]

jakewyler
Kira topik<#email>

palesz191
nekem a kedvenc arcom ED!

burkusdió
kurva jó rajzfilm :D

Boci és Pipi még ilyen elborult rajzfilm, azt is nagyon szerettem...
bár már kinõttem ebbõl a rajzfilmes korszakból régen, de ezeket még most is szívesen megnézem :)

palesz191
Ja ezt nem akartam 2X!

palesz191

palesz191

palesz191
A 3 dinnye:

mucsácsó
jha azt láttam lool :DDD
DJ Skyline
dinnyefejkapitány!<#idiota> az mekkora rész volt...vagy amikor építettek egy tutajt,és a folyón úsztak,vagy amikor újságokat hordtak ki<#idiota>

B0B0
Azok a képtelenebbnél képtelenebb ötletek Eddy pénzszerzésére:
Edtropolisz, óriás ajándéktárgy kielemõ, leragadt 25 centes, stb....
Hát az kész! South-Parkkal vetekszik :))

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

mucsácsó
van game-ben is Xbox-ra meg PS2-re :D
de elnem bírom képzelni hogy milyen lehet :DDD
jah és HAVOK dübörög benne :DDDDD
Ed, Edd n' Eddy pow4.

Laky
cukigumiiii 8))))

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

DJ Skyline
az egy állat!:DDD
amilyen beszólásai vannak a srácnak!:DD

Danee
<#banplz>

k8bal
vááááá!
a legfölsõkép nmagyon oda vág! <#nyes>

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

palesz191
Itt van sapi a nagy bringás!!!!

palesz191

gnar killer
legjobb mese:DDD

The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:&#8482;

Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...

Evogordon
Derég láttam ezt a rajzfílmet :)

Laky
az valami állat rész volt <#idiota>

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...

Oldal 1 / 2Következő →