Dr House (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
bár néhol írnék 1 levelet a könyvírónak hogy 'nyádpicsáját'
Egy csapat egy szív, Hala Real Madrid. 00\' Windows XP - Ubuntu // Samsung s5230 Poker player
...mert akkor a jövõhéten beszerzem. Állítólag kulissza titkok, sorozatról és Hugh-ról infók, egyebek.. 😊
ui: "The Paper Soldier" könyvérõl tudtok valamit ? Forgalmazzák majd MO.-n / lefordítják ?
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Egy csapat egy szív, Hala Real Madrid. 00\' Windows XP - Ubuntu // Samsung s5230 Poker player
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Nagyon jó!
egy rövid és velõs House - Cuddy rilésönsip összefoglaló
ez végre tele van csupa új jelenettel, bár kissé spoileres
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Folytatás hamarosan.
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Nem ment végig az évad még a tévében? Szívesebben nézek teljes évadot, de azt nem találok.
annál az évadnál hagytam abba a nézést amelyikben
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
és szeretném folytatni.
Melyik volt ez az évad?
"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."