5975
-
#5255 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!sztem örült h nem szakítottak, azért.. meg eleve mérges volt rá, mert nem ment el arra az adományozós ünnepségre + részeg is volt, ezért is mérges volt rá -sztem- -
#5254 A végén amikor House részegen vallott...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!miért vágott Cudy olyan arcot? Nagyon olyan mintha inkább szakítani akart volna és csalódott hogy mégsem. -
#5253 House nevetése ütött xD -
#5252 Kurva jó rész volt, végén meg már azt hittem SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!aztán mégse. :Dszakítanak -
#5251 igen. jogositvanyt. mas nevet mondott be,, :D -
#5250 Az előző részben a balesetnél House mivel trükközött?
papírjait dugta az ülés alá vagy wtf? -
#5249 puska.. es kesz. ne komplikald tul :D -
PeToth #5248 Nem sikerült jól a link ezért még egy próba: http://www.addic7ed.com/show/15 -
PeToth #5247 Az új részhez (s07e14) magyar felirat: itt -
#5246 Nagyon király rész volt, következő is jónak ígérkezik! -
paly90 #5245 nagyon jó rész volt:)
-
r4pt0r #5244 Ponyvaregényest én is néztem, az elején nem vágtam még, de amikor felemelte az italt akkor már gondoltam rá. :D -
#5243 Zseniális volt, meg az egész rész is :)
Jövőheti is jónak ígérkezik. -
#5242 ponyvaregényes jelenet mekkora volt már:DDD -
#5241 13 néni mikor jön visssszzah?? :) -
#5240 én a Joan of Arcadia -ban láttam először, ott sem volt vele különösebb gond :) -
#5239 nem csak te. pedig nem a színész hibája - legalábbis a The Unusuals-ban csíptem Amber Tamblyn-t - hanem a karakter lett ilyen veszettül bosszantó. kár érte.
sokkal viccesebb lett volna 13 helyett ideiglenesen mondjuk behozni egy House-nál is erkölcstelenebb szociopata (ami FF szótára szerint nem létező szó) női szereplőt, és nézni ahogy a szép lassan elszabadul a pokol a kórházban... ah, az álmodozás -
#5238 Olivia Wilde válik -
#5237 Total unszimpatikus.Az elejen meg gondoltam hogy kicsit felrazza a tarsasagot,de most mar nagyon idegesito az okoskodasaval.House helyeben bevaltottam volna a fenyegetest az tuti. -
ndannyl #5236 Csak én nem bírom ezt az új csajt? I WANT 13 BACK!!! -
#5235 utóbbi -
#5234 ne szívasd magad hangsávok összevágásával (főleg mert rohadt sok meló), neten fent van már egy ideje az első 4 évad dual audio kiadásban is - ha nem találod, küldj egy privit, adok linket. -
technext #5233 nah sajnálatos módon akadt rakat szabadidőm
ezért elhatároztam hogy belefogok egy House MD projektbe :)
Létrehozom házilag a saját dvd pakkomat. Már van egy, ami szép és jó...de nem az igazi.
Az elképzelésem az, hogy az eredeti szinkron (angol) mellé felrakom a magyar hangsávot is. Sajnos tudom, hogy a TV2 volt hogy imitt amott belekaszabolt a dologba, ezért el kell döntenem hogy azt én is lekaszabolom, vagy az menjen angolul magyar felirattal. (bár sztem utóbbi lesz)
Angol és magyar feliratot is rakok majd a részekhez. Ezeket egyesével végignézem és a helyesírási illetve egyéb hibákat kijavítom.
Egyedi dvd borítót készítek majd minden évadhoz + a dvd lemezekre is egyedi külsőt varázsolok.
:) tudom hogy már szépen ki vannak adva DVD-n (+ sok egyéb jó dolog is van azokon), de ezt 1500 ftból / évad ki tudom hozni, boltban meg 4500nál kezdődnek (láttam 8 ezres évadot is)
-
#5232 Én is így érzem, bár most az utóbbi 2 rész nekem nagyon tetszett. -
#5231 :DDD -
#5230 -
gyonax #5229 Én is éreztem így egy ideig, de most megint visszajött hozzá a kedvem, pont azért, mert most perpill úgy érzem, hogy a készítúknek megint vannak ötleteik. -
#5228 nem mondom, hogy már csak megszokásból nézem a sorozatot, viszont már jó régóta azon a szinten van, hogy ha nincs az adott részben valami extra, akkor már szóra sem érdemes ez az egész. tehát megnézem és "na le van tudva a House is, mosolyogtam párat, Laurie jó volt"
a House formula sajnos erre a szintre degradálódott: House palira vesz mindenkit, a csapat egyik tagjának van egy vicces, vagy drámai sztorija, Wilson kb. már nem is szerepel, ja meg van valami orvosi izé is :D nekem elég lenne, ha visszatérnének a régi House - Wilson viták, mindig is azok voltak a legviccesebb pillanatok
tehát nekem még nem unalmas, ugyanakkor azt érzem, hogy a készítőknek az :S sok nekik a 22-23 (24-25) rész egy évadban. az intróban (főcím előtti rész) több kreativitás van, mint a maradék 35-40 percben és ez már így megy szó szerint évek óta. érezni, hogy azokban élik ki magukat, na meg az évi 2-3 tényleg durván jó részben
nuff said, köv. rész promo:
tehát most megint szünet
P.S.: azt elfelejtettem írni, hogy az új csajból számomra ennyi bőven elég volt! fosszar egy karakter, legalábbis a sorozat szintjén -
gyonax #5227 Ez a rész is nagyon jó volt, bár ez nem túl nagy meglepetés... House epizódban még nem igazán csalódtam. -
#5226 Jah, nem lenne rossz. :D -
#5225 Kéne hozzá felirat:D -
#5224 -
#5223 Ez jó lesz... :D -
#5222 -
#5221 Nagyon jó rész volt. -
gyonax #5220 eztv.it -
#5219 Honnan töltöttétek? -
#5218 Nagyon jó volt :) -
#5217 Nagyon jó rész volt :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Amikor elaltatta az anyóst és Wilsont azon beszartam a nevetéstől :D -
#5216 Hehe Filctoll+Buszmegálló+House =Jó poén:D