Dr House (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

desigo
desigo
desigo
gabi89

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

desigo
egy órája készült kép a forgatáson...

Flamer
#5072: amikor a kiskolok homokot zabalt es fereg volt a szemebe? mer akkor ja.

http://loal.atw.hu

passatgt
mivel a sorozatban valós történetek vannak(persze kiszínezve), ezért valszeg elõfordulhat

de ha jól emlékszem már volt ilyen, vagy legalábbis hasonló

na: kiváncsi vagyok vissza köszön-e, valamelyik részben, egy az egyben

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

kiváncsi vagyok vissza köszön-e egy, valamelyik részben, az egyben (hasonló már volt):kukac a szemben

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

áááá mekkora😄😄

desigo
House - Episode 7.02 - Selfish - Australian Promo

Grove4
Köszi 😛

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

proway
Vagy azt tudnám még elképzelni h mikor 13 visszajön akkor úgy megy oda chase-hez h "még mindíg áll az ajánlatod?" 😄😄

MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerűen lenyűgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille

MR ME
ha én találkozom 13assal, nem fogok kérdezõsködni <#idiota>

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

dragon11
Azt hittem már, hogy egy olyan csajnak, akivel találkozol is.😊

Grove4
Ha bejönni neki, akkor ha találkozok 13-assal (sok esély van rá 😊 ) ellövöm én is😄

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

proway
Nekem vlhogy az az érzésem volt a 6. évad második felétõl kezdve h vlmi még lesz 13 és Chase között... Habár most nem jött össze Chase-nek, de 13 igencsak meglepõdött mikor sakkozva felhozta a témát. 😄

MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerűen lenyűgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille

dragon11
Nagyon jó rész volt!😊

megérte várni rá..

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mindenféle sorozathoz: eztv.it
hali mindenki: egy torrentcímet tudna adni vki s07e01-hez???
általában mindent megtalálok neten, de ez most vhogy nem megy:S
én is hasonlóan látom

PetruZ
Amikor Cuddy kimegy a házból, õ is és House is mosolyognak, aztán bezárul az ajtó, és mindkettõ elkomorul, átmegy aggódóba, mintegy folytatásaként annak, ami elõtte kb. 10 perccel volt, mikor House mondja, hogy ez nem fog mûködni. Azt hiszem, ez legalább fél évadnyi drámát fog adni és nem igazán lehet tudni, merre megy majd. Sztem House rosszabb lesz, mint egy pokróc, mert önmagának igazolnia kell a korábban levezetett helyes (?) elméletét, hogy miért nem mûködhet a dolog Cuddy-val.

Szvsz. 😊
Narxis
durvicsek epizód lesz ez

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

wordsworth
Mire gondolsz? ( ird spoil plz 😄 )

PSP user n\' soon ps3 user too :)

PetruZ
Hát igen, a végén a két arc "átváltozása" az ajtó két oldalán sokat sejtetõ az évadra nézve. 😊
[HUN]FaTaL
szintúgy 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

MR ME
jó rész volt, szépen megkavarták a dolgokat, kiváncsian várom a folytatást

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

desigo
már már az az érzésem volt az elõzõ évad utolsó részénél és a mostaninál is mintha filmet néznék
nagyon jól ki van dolgozva az egész
a lassú,nem pörgõs,beszélgetõs részek minden másodpercét lehet élvezni
nagyon jók a gesztusok a nézések a hümmögések
respect
Grove4
Wilson-os poénon hangosan felröhögtem : "odaszarik a padlóra" 😄😄😄

MR ME
na akkor mingyá lesem énis <#eljen>

Grove4
Korrekt felirat.

A halláskárosultak majd bekapcsolják az 5.1-et, vagy azt az effektet xD
Egy Houseban semmi jelentõsége egy szélfúvás vagy ajtónyikorgás kiírásnak, ez nem thriller vagy horror. Szerintem bõven elég lefordítani a párbeszédeket, de azokat viszont normálisan.

MR ME
és akkor a 10% meg dögöljön meg? 😊
nemtom engem sose zavart az ilyen 😊

Azok 90%-a tv-bõl nézi feliratozva, nem számítógéprõl.

MR ME
környezeti zajok a siketek és nagyothallók miatt vannak lefordítva

Tvsubtitle-t annyira nem szeretem. A "fordítók" vagy minden szart lefordítanak (még a környezeti zajokat is), vagy kihagynak néhány párbeszédet.

MR ME

jaj,nagyon jó rész volt😊

jugen
Jaj, de kellett már 😊

Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!

sb1

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

sb1
Fasza kis rész volt fõleg az eleje tetszett...már annyira hihetetlen volt, hogy megijedtem, hogy csak álmodik 😄 😄.. tetszik, hogy beújítottak egy billiárdasztalt,a szemüveges fószer meg baromi arc volt benne 😄 😄

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

sb1
Sõt, már angol felirat is van hozzá...

zoliii
már fent van az új rész a neten, jó minõségben.

sb1

desigo
sb1
Ropogós, friss képek 😊

[/url][/img]
[/url][/img]
[/url][/img]
[/url][/img]
[/url][/img]

PetruZ
Kikerültek a régi nevek, bekerültek az újak és nincsenek benne a bevágások (pl. kórterem, folyosó) sem.
De ebben mi az új?

PetruZ
House of the Undead

Ehhe... 😊
Calver

"The trees move. Do you not see it?"