Dr House (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.egotastic.com/entertainment/celebrities/olivia-wilde/olivia-wilde-flaunts-her-hot-body-just-two-weeks-ahead-of-tron-006640
Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Season 7, Episode 9
Original Air Date—6 December 2010
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Egy csapat egy szív, Hala Real Madrid. 00\' Windows XP - Ubuntu // Samsung s5230 Poker player
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberû gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterrõl, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Amúgy jó, hogy egyre több ismerõs arccal dobják fel a sorozatot :)
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
Valamint pár fórumos warezon is rálehet keresni tuti megtalálod.
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
de használhatod a google-t is.
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Pl.?
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
2010-Nov-15 House 07x07 A Pox on Our House
2010-Nov-22 House 07x08 Small Sacrifices
[merlinw.org]