5975
-
#5335 -
#5334 nemááár 3 héééét?! :'( -
#5333 bazz vegre valami utos resz lesz a kovetkezo! :) -
#5332 nekem pont az közepes Infestation-ből, és a mégközepesebb Fanboys-ból ugrott be rögtön a gyerek -
#5331 LOL, azért volt olyan ismerős a beteg-gyilkos csávó... -
#5330 ez az Amber Tamblyn lassan az egész Joan of Arcadia szereplőgárdát beprotezsálja a sorozatba :)
mostani beteg
ő pedig az ezelőtti részben volt vmi hozzátortozó
Tudom senkit nem érdekel, csak unatkoztam :) -
#5329 Chasenek,hogy felcsillant a szeme amikor meglátta a monster truckot
rész vége ütött rendesen... -
#5328 -
#5327 Nagyon jó résznek ígérkezik. -
#5326 -
#5325 azt majd délután :) -
paly90 #5324 jó volt, de a 17-es még jobb -
#5323 előző 16-os rodeós rész mekkora komoly volt
a zenék,a szállodás részek -
#5322 upsz rossz topik :D -
#5321 I Doktor lánya meddig húzza?
mondjátok hogy még él plz :) -
#5320 csaknem :D
am igen, évad végén elvileg távozik -
paly90 #5319 remélem:D
-
#5318 [spolier]Valaki írta itt régebben, hogy a Masters nem marad sokáig a sorozatban. Lehet véresen fogják őt kiírni? :)[/spoiler] -
#5317 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szerintem ez a kör még nincs lefutva, tuti lesz még egy rész a fószerrel. Vagy az évadzáró, vagy a következő évadban valamikor. -
#5316 OMFG ez mekkora rész volt te jó ég.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Végre visszatért a régi House még ha nem is véglegesen és csak Cuddy bosszantása miatt, a másik pedig a Danny nevű, loooool, megmentették -
gyonax #5315 Durva rész volt :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kíváncsi vagyok visszajön-e mondjuk Masters-ért -
#5314 először is: DIMENSION nagybácsi átverte a népet, s07e15 van benne.
másodszor: áhháháháháhá
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!majd megértitek ha végignéztétek a részt -
#5313 -
#5312 s07e13-ból: :D
-
#5311 viszont house a jégkrémzabálás helyett jobban kezeli a depressziot azért:D -
#5310 hat tenyleg uncsi. neha.. de ense tudom mit hitt ez a cuddy. -
#5309 nem volt rossz rész, de Cuddy döntése olyan szinten nyögvenyelős és izzadságszagú, hogy az már tényleg hihetetlen
ez a "tizenötször megforgatunk mindent" dolog kezd nem kicsit unalmas lenni
én azt gondolom, hogy ő azt gondolja, hogy én azt gondolom, mert ő azt gondolja ->->->->-> House-nak van igaza
aztán eljő a mit tudom én, 3-ik évad 7-ik része: House-nak nincs. Hűűű, meg haaaa! és ezt játsszák egy állandó körforgásban :\ -
#5308 black lab this night -
#5307 Rész eleji szám címét meg tudnátok mondani? Köszönöm. -
#5306 Nagyon jó zenéket választottak, jó rész volt, végén a csattanóval. :D
House arca a vízben priceless. :DDD -
paly90 #5305 Nagyon jó rész volt, a vége meg kimondottan tetszett.zene is nagyon jó volt -
#5304 #5302: mocskosold. -
#5303 2011-Mar-21 House 07x17 Fall From Grace -
#5302 XD
-
gyonax #5301 Én már lassan a gyakrabban előforduló betegségeket is megtanulom:) Egyébként önmagában nekem nem tűnik olyan nehéznek. -
paly90 #5300 legtöbb sorozatnál én sem várom meg a magyart, de Housenál inkább magyarral nézem mert elég nehéz számomra a nyelvezete és csak magyarral teljes az élmény:) -
gyonax #5299 Ahelyett, hogy átszoknátok Addic7ed-re :P Egyébként én már rég nem várom meg a magyar felratot... Nincs hozzá türelmem -
paly90 #5298 felirat kinnt van hosszupuskán és feliratok.ro.lt-n -
gyonax #5297 Senki nem látta az új részt? Szerintem elég ütősre sikerült(legalábbis humor szempontjából). -