5975
-
#5375 OMG, ütött a vége. House you're an idiot! -
#5374 LINK -
#5373 Lesz itt még kukori nyekk :D
felírat kinnt -
#5372 -
#5371 Egyetértek. Lehet, hogy sokaknak Masters unalmas karakter volt, szerintem Taub sokkal rosszabb. -
#5370 Masters helyett inkább Taubot kellett volna hanyagolni.
Már néha unom azt a savanyú ábrázatát nézni. -
ingyenesen tölthető -
#5368 -
#5367 Fain rész volt, szegény Foreman. :D -
#5366 új ház kinnt, estefele felírat is esélyes -
#5365 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!"He dumped me after I hooked up with his sister." -
#5364 Persze! :) Nekem hiányzik is... -
#5363 Tényleg jópofa volt, de kb ugyan az a személyiség, mint Chase. -
Ariakus #5362 Igen, nagyon jópofa karakter volt. Lehetett rajta röhögni néha elég rendesen. Jobb is lenne ha Taub helyett ő lenne állandó csapattag. -
#5361 Így tartja karban a tudását, szvsz. :D -
#5360 Azt valaki nem tudja esetleg, hogy mit csinál reggelente? Minek mondogat orvosi fogalmakat összefüggéstelenül? -
#5359 Jóhogy, am. mintha kicsit lefogyott volna, nem? -
#5358 Meg Housenál biztos jobb főnök az elnök úr. -
#5357 ezzel biztos többet keres... -
#5356 emlékeztek még rá?
-
#5355 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Martha M. Masters neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, szegény csaj. :D -
#5354 fú ez mekkora fos rész volt
főleg kontrasztban az előző heti zseniálishoz képest
fogjuk a sorozat legunalmasabb karakterét, írjunk köré egy epizódot, amiben megvillanthatja h mekkora egy érdektelen patkány valójában (nézőpont kérdése, tudom). ügyes.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!de legalább elhúzott végre Masters.
valamint "Fetch!" -
#5353 haja hosszabb sztem -
#5352 Nagyon zsír rész volt Olivia Wilde valahogy még szebb lett mint volt, nem tom miért, talán mert régen láttam(leszámítva a Tront) vagy magára szedett végre pár kg-t vagy más lehet a haja. Mindegy, bombanő. -
#5351 -
paly90 #5350 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!"And the bitch is back"
na meg a I'll kill you:D mondjuk az nagyon nagy lett volna ha e mondat után lekapja House-t:D
nagyon jó rész volt
utolsó 3 rész egyszerűen zseniális volt
és volt olyan időszak amikor gondolkodtam rajta h abbahagyom...de jól tettem h folytattam -
#5349 Talán ha az ilyeneket spoilerben írnád... Szerencsére a második szó után bezártam a üflet, mielőtt megnéztem ezt a részt. -
#5348 Amikor megfordult a krumplipuskaval, vartam volna egy kis szajszegleti mosolyt :) Nagyon nagy resz volt, asszem ilyen erzelemi kornyezetben nem sokszor hangzott el a "I'll kill you." igeret... -
#5347 már van -
Deleter14 #5346 Gondolom felirat még nincs. -
#5345 Nagyon jo resz volt az fix. Tenyleg nem gondoltam erre a dologra.
Egyszerre volt marha poenos es dramai, szoval telitalalat!
13 on board again! yeah! :) -
#5344 13:23-13:30 közötti arckifejezésekből gifet valaki
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a "párbajnál" 21. percben, majd az azt követő "she killed a man" jeleneten le kellett állítanom úgy röhögtem -
#5343 nekem az első évad kifejezetten szenvedés volt
egy sablonra ment az összes rész
majdnem meghalt a beteg amikor épp az utolsó pillanatban house villantott és jött a csodás gyógyulás
sokkal jobb a többi évad ahol a főszereplőkkel is történik mindenféle esemény -
#5342 Elkezdtem úja a legelejéről nézni és meg kell mondjam sokkal jobban szórakoztam mint a mostani részeken. (pl jóval többet röhögtem)
Én szeretném ezt a legkevésbé és persze mindig is nézni fogom de igen csak meggyengült a sorozat. -
#5341 Hát srácok az utolsó két rész odatett rendesen. Mondjuk mindkettőnek a vége volt az igazi. SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A 16-os résznek a vége ezzel a zenével az ember kicsit rosszra számított, de a feje a medencében, attól kész voltam. No és a 17-es vége... Szerintem Masters-t valahogy ezzel a sráccal kapcsolatban fogják kiírni. Megeszi reggelire.:) -
#5340 -
#5339 1. azt hiszem a páciensnek ez a betegsége
2. Nem lehet House! Ez nem lehet a páciens betegsége!!!
3. Csak csináljátok azt amit mondtan, nekem van igazam.
4. 5 percel később... Igazad volt. Már jobban van.
5. 10 percel később... House! Épp beszélgettünk a beteggel, teljesen jól volt aztán egyszercsak valami nagyon durva dolog történt vele!
6. 5 percel később... Nem a kék szín a beteg kedvence vagy valami tök más értelmetlen dolog?
7. De, miért?
8. Akkor herpa-derpa-miotic-skiztamopic-inceffiliesje van. .. Megkezdjük a kezelést. -
#5338 magyarul is pls -
#5337 -