Dr House (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a House formula sajnos erre a szintre degradálódott: House palira vesz mindenkit, a csapat egyik tagjának van egy vicces, vagy drámai sztorija, Wilson kb. már nem is szerepel, ja meg van valami orvosi izé is 😄 nekem elég lenne, ha visszatérnének a régi House - Wilson viták, mindig is azok voltak a legviccesebb pillanatok
tehát nekem még nem unalmas, ugyanakkor azt érzem, hogy a készítõknek az :S sok nekik a 22-23 (24-25) rész egy évadban. az intróban (fõcím elõtti rész) több kreativitás van, mint a maradék 35-40 percben és ez már így megy szó szerint évek óta. érezni, hogy azokban élik ki magukat, na meg az évi 2-3 tényleg durván jó részben
nuff said, köv. rész promo:
tehát most megint szünet
P.S.: azt elfelejtettem írni, hogy az új csajból számomra ennyi bõven elég volt! fosszar egy karakter, legalábbis a sorozat szintjén
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
http://goo.gl/gd6Zi5
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Season 7, Episode 9: Larger Than Life
Original Air Date—17 January 2011
Már nem kell sokat várnunk rá 😊
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Egy csapat egy szív, Hala Real Madrid. 00\' Windows XP - Ubuntu // Samsung s5230 Poker player
Nem, ott a karaktert hívták Ambernek itt meg a színésznõt, semmi közük egymáshoz.
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
jogos a kérdés! <#wilting>#wilting>
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
Legalább is amelyik csatornán eddig ment idáig mutatták.
Ha tényleg visszajön amber és nem hazudsz, akkor az nagy ledöbbenés lesz 😄
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
aztán Wilson összejön az exnejével, de újra elmaradnak
Thirteen elhagyja a kórházat... fel kell venni helyette új nõi tagot a csapatba, Chase kurogatja a jelentkezõ csajt, aztán felvesznek egy új nõi orvost (Amber Tamblyn)
jó szórakozást!
<#idiota>#idiota>
Bazinga!
nem értem az ilyen embereket 😊 ha nem úgy folytatódik ami tetszene akkor nem nézed tovább? 😊 és ha tetszik amit olvasni fogsz akkor úgy nézed, hogy már tudni fogod, mi történik? 😊 igazi szórakozás.... 😛
amúgymeg google / house episode guide wikipedia
Bazinga!
Ott járok hogy Housenak el kellett mennie 1 pszichiátriára a víziói miatt, mi jön ezután?
Egy csapat egy szív, Hala Real Madrid. 00\' Windows XP - Ubuntu // Samsung s5230 Poker player
A Doktor House-nak jelenleg itthon csak az ismétlése megy, és az Egyesült Államokban sem várható új epizód 2011 januárjáig. írja ezt az Origo.hu
Elég hülyék hiszen jövõ héttõl jön az újabb epizód.