5975
-
#79 Bassszus! bocs srácok nem én basztam el! ne utáljatok...valami moderátor légyszi módosítsa a hozzászólásomat!
Behalt IE mikor nyomattam és ez lett belőle! BOCSI!!!!! -
#78 spoiler] Micsoda befejezés ez a második évadnak...Nagyon ütős. Bár én már a félénél sejtettem, hogy az egész halucináció! :) Next évadban mi lex? Én arra tippelek, hogy House összejön Cameron-nal. :) Na persze miután House felépül. ;) [/spoiler] -
#77 itt azért furcsáltam, hogy miért pont addig bírta a bot :) -
#76 JAJ :DDD -
Nuki #75 ehh :D -
blackgamer #74
-
Nuki #73 csak néha a sok faszarcú így írja azt is hogy 'helloszia' :Ð -
LegoTGR #72 Tudtok olyan torrentet ahol fentvan mind2 évad? -
LegoTGR #71 azért kell kijelölni hogy a gyanutlan fajtád nelássa, amit nemszabad neki :D -
Garfield #70 -
#69 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!jah ez logikusnak tűnik, az O.C.-nek ugyis fos a nezettsege
kár de azért én nézni fogom, remélem cséz doki kap egy főbb szerepet -
#68 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!igen, mostmár sajnos nélküle készül a sorozat. a címét is megváltoztatják, és tinivígjáték-szerű stílust vesz fel majd az egész. én már nagyon várom. -
Nuki #67 ilyeneket ne irogassál felelőtlenül mer gyanutlanul majdnem kijelöltem. minek tetted be? :Ð -
LegoTGR #66 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!House meghal az uccsó részben? -
Nuki #65 aha, kár belé :] -
#64 elso evad 22, masodik 24
semmi -
Nuki #63 huh remélem :D
hány részes úgy az egész? hogy mennyi eséje van, hogy hétköznaponként is legyen? -
#62 nyugi, mire idáig jutsz tévékettővel már rég elfelejted a rejtett spoilereket :) -
#61 nah énis a végére értem, tényleg iszonyat nagy sorozat, de már perpill ezis szünetel :(
a fórum elején mondtam, hogy egész jó a magyar szinkron...hááát, mostígy direkt megnéztem egy részt szinkronosan, és ég és föld, annak ellenére, hogy a sok orvosi okossággal bajban voltam az elején, mert egy mukkot nemértettem belőlük, mindig lemaradtam egy kicsit, mert bogarásztam a feliratot...de nagyon megéri eredeti hanggal nézni :)
szvsz House karaktere a legjobban kidolgozott az egész filmes táborban, mindent figyelembe véve...(jó, ugye a "szűk" másfélórába belezsúfolt mozifilmek alapból kiesnek, meg most így hirtelen tuti kissé elfogult vagyok, de az tény, hogy eszméletlen sorozat :))
egy biztos: Everybody is lying! :D -
Nuki #60 Tévéproli vagyok úgyhogy ne lőjetek le poént, htx ^^ -
#59 szerintem is fasza volt nagyon, bár nekem a kedvencem az a rész amikor House otthagyja Wilsont meg Cuddyt pókerezni azt telefonon szivatja Wilsont :DD -
#58 bizony, nagyon ütös a záro epizód:D -
viperboy #57 Tegnap fejeztem be a második évadot(3 nap alatt néztem meg).:-D
Eszméletlen a sorozat.
Az utolsó résznél (2x24) már az első 3 percben olyat csináltak.....
HUH...
Nagyon durva volt.(ilyen befejezéseket a 24-nél szoktak csinálni:-D.)
Ajánlom mindenkinek, mert naon király!!!!!:-D -
#56 fantasztikus ez a sorozat, 2x18-ig megnéztem egy hét alatt
hát nálam minimum top3, de az biztos hogy humor terén az összes sitcomot alázza
"you should call Jack Bauer" :DDDD
de milyen már van nintendoDS-e, pspje, ipodja :S XD -
#55 Azt hogy naon need a sorozat mar toltom is :DD
Koh! -
Phat Smoker #54 ezzel mit akarsz kifejezni ?
köszönöd, hogy utánanéztem helyetted ? szivesen, máskor is! -
#53 !!!!!! -
Phat Smoker #52 S02E23 :) -
#51 Baszki hol tart a masodik evad? Csak akkor kezdem nezni ha mar lement minden resze. -
Nuki #50 pl nekem is tetszik, hanghordozás, a gúnyolódás, bár nincs mihez hasonlítsak ;D -
winnie #49 valaki szerint meg jó, ha lejjebb olvasol, szóval ez szubjektív. -
Nuki #48 az csak jó arra még kiváncsibb lennék :DD -
Garfield #47 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Annyiból durvább, hogy House karakterének megítélése jóval árnyaltabb lesz, nem az az első évados cinikus doki, hanem azért megjelenik jelleme sötétebb oldala is, főképp az évad második felében. -
viperboy #46 A magyar szinkron közelébe sincs az eredeti hangnak.
Maga a sorozat és Hugh Laurie zseniális.
Nálam már alapsorozat, és azt hallottam, a második évad sokkal durvább mint az első.:D -
Nuki #45 neveztessük át a témát "Dr. House Fan Clubb"nak:DDDDDDD
egyszerüen hatalmas ez a sorozat :D -
#44 Köszönöm -
Garfield #43 Teardrop -
#42 Valaki meg tudná mondani, hogy pontosan melyik szám is a főtéma, az előadó a Massive Attack, ahogy látom, de mi a szám címe?
Előre is köszi. -
#41 helyes, nézzed csak szerényen!
1 nap alatt függö lettem! -
#40 közben megtalaltam