Dr House (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
mondjátok hogy még él plz 😊
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
am igen, évad végén elvileg távozik
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://goo.gl/gd6Zi5
másodszor: áhháháháháhá <#idiota>#idiota>
"The trees move. Do you not see it?"
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
ez a "tizenötször megforgatunk mindent" dolog kezd nem kicsit unalmas lenni
én azt gondolom, hogy õ azt gondolja, hogy én azt gondolom, mert õ azt gondolja ->->->->-> House-nak van igaza
aztán eljõ a mit tudom én, 3-ik évad 7-ik része: House-nak nincs. Hûûû, meg haaaa! és ezt játsszák egy állandó körforgásban :\
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
House arca a vízben priceless. 😄DD

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!
akkor ez most évadzáró volt? kicsit le vagyok maradva..
Hermész madara a nevem, engedelmes úgy lettem, hogy szárnyaimat elnyeltem. Phenom 2 x4 965, 8gb 1600Mhz Kingston ,Ati hd 4670 1gb
😄
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Am. rohadt jók voltak a bejátszások. 😄
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../