Dr House (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de várom már
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
http://goo.gl/gd6Zi5
Már néha unom azt a savanyú ábrázatát nézni.
ingyenesen tölthetõ
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
"The trees move. Do you not see it?"
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
fõleg kontrasztban az elõzõ heti zseniálishoz képest
fogjuk a sorozat legunalmasabb karakterét, írjunk köré egy epizódot, amiben megvillanthatja h mekkora egy érdektelen patkány valójában (nézõpont kérdése, tudom). ügyes.
valamint "Fetch!" <#vigyor1>#vigyor1>
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
na meg a I'll kill you:D mondjuk az nagyon nagy lett volna ha e mondat után lekapja House-t:D
nagyon jó rész volt
utolsó 3 rész egyszerûen zseniális volt
és volt olyan idõszak amikor gondolkodtam rajta h abbahagyom...de jól tettem h folytattam
http://goo.gl/gd6Zi5
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Egyszerre volt marha poenos es dramai, szoval telitalalat!
13 on board again! yeah! :)
egy sablonra ment az összes rész
majdnem meghalt a beteg amikor épp az utolsó pillanatban house villantott és jött a csodás gyógyulás
sokkal jobb a többi évad ahol a fõszereplõkkel is történik mindenféle esemény
Én szeretném ezt a legkevésbé és persze mindig is nézni fogom de igen csak meggyengült a sorozat.
..::Welcome to the Real World::.. \"...Egy korszak lezárult... 2005.12.05 17:19:41 : \'\'És egyáltalán mi az a DOS?\'\' (egy PH! user...)\"
2. Nem lehet House! Ez nem lehet a páciens betegsége!!!
3. Csak csináljátok azt amit mondtan, nekem van igazam.
4. 5 percel késõbb... Igazad volt. Már jobban van.
5. 10 percel késõbb... House! Épp beszélgettünk a beteggel, teljesen jól volt aztán egyszercsak valami nagyon durva dolog történt vele!
6. 5 percel késõbb... Nem a kék szín a beteg kedvence vagy valami tök más értelmetlen dolog?
7. De, miért?
8. Akkor herpa-derpa-miotic-skiztamopic-inceffiliesje van. .. Megkezdjük a kezelést.
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerûen lenyûgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille
mostani beteg
õ pedig az ezelõtti részben volt vmi hozzátortozó
Tudom senkit nem érdekel, csak unatkoztam :)
Bazinga!
rész vége ütött rendesen...