5975
-
zorden #925 Sziasztok. Buta kerdes, de mentsegem, hogy kerestem. House 1-2. szeriajahoz keresek feliratot. Az altalam ismert oldalakon csak a 3. szezontol van... koszi a segitseget. -
#924 igen, elírtam. :) -
#923 Vicodin. -
#922 :D -
#921 vagy vidocinfüggö -
#920 Halihó =)
Letöltöttem az összes részt...Azthiszem függő vagyok...
mondjuk valamilyen téren mindenki az ;) és az jár jól, aki house függő :) na mindegy... -
#919 "Grace Klinika"
de nope. szeresd. csak aszontam én nem :D -
#918 nemtom meikre gondolsz, de én mindkettőt szeretem... -
#917 pedikk az mekkora ratyi. :|:Ccc -
#916 eh... vissza minden gilmorékról... kedden 11. volt nézetségileg és ha már ott voltam néztem egy houset is a heti(!) listáról:
4. Doktor House (FOX) - 24.88 millió néző
a sorozatok közül csak a Grace Klinika előzte meg 25.20 millával -
#915 house a fox egyik legjobb (ha nem a legjobb, de most nincskedvem nézetségi adatokat böngészni) sorozata, tehát 4. évad több mint 100% hogy lesz. viszont david shore jövőre egy új sorozaton fog munkálkodni ezért house új írót kap. hacsak ez az új író nem csinál valamit nagyon el (lásd gilmore girls, a 7. évadja nemhozza a formáját nézetségileg), akkor biztos lesz 5. évad is.
ezittegyébként nem hitelesforrásból értesülés meg ilyenek, úgyhogy ha valaki mást hallott, szóljon.... -
#914 -
#913 Most megy a 3.
Remélhetőleg lesz 4. is.. -
#912 a 3-ik évad 15-ik része lesz a köv. márc 6-án -
Jose870318 #911 jah hány évadból áll???(3 ra tippelek) -
Jose870318 #910 nekem nagyon tetszik a dr. house,igaz még csak szinkronosan láttam és csak az első évadot,de nekem semmi bajom a szinkronnal.(Lehet ha eredetiben hallanám akkor más lenne a véleményem.
-
zorden #909 Beleneztem egy tv2-on adott reszbe. Masra emlekeztem, anno ott tetszett meg House, de az eddigi osszes reszt eredetiben megnezve azt kell mondani ez a szinkron sem jo. Nagyon sokat veszit a hangulatbol. -
#908 én a másodikat -
#907 Én az első évadot háromszor néztem végig. :D -
runner78 #906 köszi...
Ezt a szemétséget, 2-3 hetente 1 House.
Akkor már tényleg jobb mint a Lost-nál, hogy 3 ho szünet, viszont utána minden héten van egy rész...
Jah, a TV2 meg elmegy a fenébe, mindenböl az elsö évadot ismétlik.
MAGYAR HOUSE 2.ÉVADOT A NÉPNEK! -
#905 pl itt -
runner78 #904 Mikor lesz, vagy volt a House 3x15?
Van oldal, ahol látni mikor adják a részeket? -
#903 Hat erdekes lesz, az mar egyszer biztos. -
#902 3x14 rohadt jó rész volt! Igazi House fíling, érdekes volt a bemutatott orvosi eset és a szereplő interakciók is.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mondjuk a vége kicsit gagyi volt, honnan tudta House, hogy melyik ponton kell felvágni a csaj belét? Nem nézték meg hol van a féreg feje. Ráadásul a galandféreg simán szétszakadt volna miközben rángatja ki. De ez csak azért hiba mert kötekedős vagyok :) -
#901 igen -
#900 ti honnan szeditek a részeket? torrent oldalról? -
#899 hát ez a rész nagyon jó volt,mondhatni szokásos House rész,de valahogy mégjobban kikapcsolt mint eddig,talán mert volt benne eksön,mármint H-ba illő,természetesen
köv rész promo
Dave Matthews mint guest star! ésSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nagy titok House-ról,jeeee -
mikusmate #898 Ma este felé lesz magyar felirat (elvileg). Angol már van a feliratok.hu-n. -
#897 feliratok.hu ha persze már megvan csinálva de szerintem még nem. szóval várjál..
amugyse tevagy az egyetlen aki feliratra vár. -
runner78 #896 Felirat hol található a 3x14-hez? -
#895 House.0314.HDTV.XviD.pass\House.0314.HDTV.XviD.pass.rar
ehhez mijen yelszó van?:o -
#894 Most mit csináljak? Publikuson HDTV minőségű, priváton pedig tv.time. Elsőévadról van szó. Melyiket húzzam le? -
#893 3x14 jött ki tegnap -
#892 valaki megmondaná nekem hogy hol tart a 3. évad mert most néztem meg a 13.részét és megkattanok ha nincs tovább:(:( -
#891 tudom,én a 884-re írtam ugyebár,mert Ron Ragm rosszul írta,amit írt... -
#890 1x21-ben volt, amiről beszéltünk -
zorden #889 getaway vagy get away :-)))) House zsenialis :-) Szorakoztato resz volt. -
#888 de guszta volt ennek a résznek (3x14) a vége, első 35-40 percet lényegében végig röhögtem XD -
greenish #887 oks, köszi
-
#886 nem!azzal ér véget az első évad hogy megjelenik az ex,a másodikban a ex férjének csesztetése folyik,meg persze hogy az ex ne csak ex legyen
greenish:az első,és annak ismétlése lesz most délutánonként