5975
-
#965 De nem a csatorna, hanem az élet.(a hírek szerint már nyáron nekikezdtek a szinkronnak) -
#964 Akkor elqurták! Nem kicsit ... -
#963 Jaja. Pont azért is írtam be ide (is). -
#962 Tudtommal a 2.évad sincs végig szinronizálva. -
runner78 #961 bizony...a 3.évadban már nem ö lesz a hang -
#960 Pótló adatként megjegyezném, hogy ő volt House magyar hangja.(hátha vki nincs vele tisztában) -
zorden #959 Csak az altalam leszedett release-ben nincs a megszokott focimzene, csak egy meugro House felirat? Vagy valtoztattak? :-( -
#958 Elhunyt Szakácsi Sándor színművész -
runner78 #957 Végre kezdik leadni a TV2-ön...
Magyarul is tök jó szerintem, jó a szinkron.
az uj 3.évad részt, meg lehet gondolom szombaton nézni, ha lesz felirat :)
...csak aztán megint 3 hét szünet... -
#956 Íme a válasz: 03.21 szerda 21.00 Doktor House - 2×01
forrás: http://www.sorozatjunkie.hu/
CikkCikk -
062020 #955 Mikor kezdik adni a második évadot a tv2-n? -
#954 Ide vele! :) -
Rohamoszti #953 nekem ismerősöm a szinkronstúdiónál dolgozik ha akarjátok 1 pár részhez megtudom szerezni a 2. évadból a szinkronokat ;):D -
#952 oké, thx! -
winnie #951 :) bizony. alap, de a szinkron mar akkor is létezik, amikor még nincs tévében. -
#950 ...de számodra csak akkor lesz elérhető, ha leadja a részeket a tv2.
ez Mincsinek a teljes válasz.
/A 'Hülye kérdésre hülye válasz' egyébként jogos volt./ -
winnie #949 "A második évadhoz létezik mát szinkron?"
igen. -
#948 Mia fene, sryvoltam. -
#947 Errél eszembejutott egy rész, amiben egy szemtől szembeni párbeszédnél belógott az egyik kamera a képbe. Csak már nem vágom melyik volt az. Na mind1. Csak úgy eszembejutott... -
#946 Errél eszembejutott egy rész, amiben egy szemtől szembeni párbeszédnél belógott az egyik kamera a képbe. Csak már nem vágom melyik volt az. Na mind1. Csak úgy eszembejutott... -
#945 A második évadhoz létezik mát szinkron? -
cicobert #944 Sziasztok!
Új vagyok, de már régóta olvasom a hozzászólásaitokat.
Már nagyon várom az új részt, tiszta kínzás volt ez a 3 hét szünet. Ti mit gondoltok a szerelmi szálak szövődéséről? -
winnie #943 1,5-2M lehet részenként? tipp. a főszereplők fizuja ebből 30-40%. -
zorden #942 Mennyi lehet a House gyartasi koltsege reszenkent? Es ebbol mennyit tesz ki vajon a sztargazsi? Azert gondolkodom ezen, mert ugy gondolom a nagy dolog ebben az otlet. Szoval siman lehetne egy ilyet osszehozni akar Europaban, uram bocsa' helyben is. Es megsem tudom ezt elkepzelni. Pedig az infrastruktura nem tunik veszesnek (persze nem onkormanyzati v. allami korhazban kell forgatni). Es megis, a sajat gyartasu musorok annyira gagyibbak, hogy az fel nem foghato.
On: E heten vegre lesz uj resz. :-) -
#941 Amúgy rohadjak meg, nekem róla még Murdock is beugrott az A-Team-ből. -
winnie #940 scrat: inkább zen:) -
Slash89 #939 Egyébként Magyarország tele van híres sztárok hasonmásaival. Még régebben volt róla szó valamelyik topikban(talán a Prison break-ben), hogy valaki látott ilyen hasonmásokat. Ez a metrós House is nagyon hasonlít az eredetire. -
#938 moment of beauty? -
winnie #937 még ennél is nagyobb a kép?:) adsz linket? mert szívesen kitenném a junkie blogra. tuti sikere lenne:) -
#936 szerencsére nem, de nagyon izgultam -nem szoktam paparazzisat játszani:)
meg k750 nem éppen az a lesifotós telefon, szal próbáltam ujjaimmal takarni az optikát a fényképezés pillanatáig.
igen a mi metrónk (3as szakasz valahol ÚP-városkapu és Ferenc körút között)
az sg-s mérethatárok miatt -no meg amiatt, hogy képfeltöltés.hu-ról nem lehet linkelni- meg kellett vágnom a képet, meg le is kicsinyíteni, szal nem látszik, hogy a plakáton egy Erste Bank reklám van.
de még sztem is fake:) tuti valami TV2 promóba csöppentem bele, és mostanában Hugh Laurie hasonmások járják a várost... "Ha hármat összegyüjtesz, akkor megkapod valamelyik évadot DVD-n", vagy valami (egy Cameron hasonmást egy este erejéig... XD) -
winnie #935 "Szal lefotóztam, hogy majd "
nem vette észre?:)
amúgy meg egyszerűen nem hiszem el:) tuti fake:) just kidding. ez tényleg a mi metrónk? -
#934 A tegnapi részben mii volt? sikerült lemaradnom róla sajnos:( -
#933 LOL -
#932 Felcseng bennem a Nincs Kettő Négy Nélkül főcím dala! :D
Ez akkoris durva! -
#931 A Bkv így népszerűsíti a tömegközlekedést
Eszméletlen jó. -
greenish #930 hogy mik vannak...! -
Kanál #929 durva :| -
#928 Nah, biztos én vagyok a hülye; de én reggel azt hittem beszarok, mikor a metrón leült velem szembe. Szal lefotóztam, hogy majd Ti eldöntsétek, hogy csak nekem tűnik hasonlónak, vagy Nektek is. Ha mondanám úgy se hinné el senki.
Jah, a képen nem látszik, de vagy 10 perc bámulás után sikerült megállapítanom, hogy a szeme is kék. Szal sztem valami genetikai közös ős lehet a dologban.
-
zorden #927 Koszi. Folyamatosan 1x, 2x el es egyebb okossagokkal probalkoztam, de a season 1 vegre segitett. A kereso egyebkent nagyon nem jol van kitalalva... Meg egyszer koszi! -
winnie #926 zorden: van az S1-S2-höz, de keresd magyar címmel, mert látod a találatokból, hogy nem hatékony, mivel más sorozatot is kidob. (vagy pedig speciálisan az 1. évad pakkra kell keresni.)