5975
  • Molnibalage
    Én eddig csak pár részt láttam, de a tegnapi az tényleg nagyon komoly volt...
  • Casillas
    nem csak, de az sem elhanyagolható
  • Marki
    De nem csak Carmen Electra miatt
  • Casillas
    szerintem is 1. évad legjobb része
  • Marki
    A mai "Három Sztoi" volt az 1. széria legjobb része :)
    Jó volt fél év után ismét látni.
  • Molnibalage
    Skacok, honnan lehet letölteni magyarul a sorozatot? Általában redetiben nézek mindent, de ennek piszok jól sikerült a szinkronja szerintem.
  • Pheaper
    ték -.-
  • Pheaper
    Imádom ezt a sorozatot (Y)
  • Casillas
    most van a tv2-n a múltkor vitatott rész, amelyben "meghal" hauz :)
  • tnm #996
    ide raktam be elsőnek:)
    innen kérte el winnie...
  • Kanál
  • Szolnokboy1
    Ezt lessétek!!!!

Dr. Ház :))))

Hatalmas!
  • ProGabe #993
    9 episodes in a row komolyan mondom,ezt jó volt így hetes szünetekkel "kiböjtölni"
  • ffxi
    Szinkronos? Hányadik évad?
  • mikusmate
    3X16 promo
    Remélem nem volt még :)
  • LegoTGR
    ebben nem egyezik a véleményünk, szerintem remekül visszaadta House karakterét; de nem vagyunk egyformák :)
  • Cuchulainn
    Jó rész volt, bár az orvosi eset lehetett volna érdekesebb, annak ellenére, hogy karakterbilding van.
    De a szereplők interakcióit nagyon eltalálták, különösen tetszett ahogy a nagy meglepinél Cameron nem tudta becsukni a száját :D
  • xxdani
    Értem. köszi. Hát akkor várunk ölre:)
  • PiszkosFred
    Angol igen. Earl, aki eddig forditotta, a forumon jelezte, hogy par napig nem lesz "gep kozelben", es csak kesobb tudja majd elkezdeni/befejezni a feliratot.

Péntek reggel elutazom és csak 13-án jövök vissza, így nem tudom megcsinálni a House 3x15. részt a szokott időre. Amint megjöttem nekiesek, és márc. 15-re biztosan kész lesz. Remélem kibírjátok addig, főleg, hogy a rá következő részt csak 27-én vetítik. Előre is köszi a türelmet.

Vagyis ellentetben az eddigiekkel, most picit csuszni fog a magyar valtozat. Lehet, hogy idokozben valaki bevallalja, es leforditja, ezt passzolom. De az Earl fele verzio kesobb lesz. (bar szerintem ez a resz "konnyu" volt erthetosegi szempontbol, vagyis elkepzelheto, hogy valaki csinal egy magyar subot hamarosan - de ez csak tipp)
  • xxdani
    van már felirat a 3X15-höz?
  • tnm #985
    szerintem Te se legyél benne olyan biztos, nagyon valószínűnek tartom, hogy a következő rész House-os szála akár közvetlenül ezzel a képkockával nyit majd. szvsz, akár el is bizonytalanodhta még lépés közben, de ami inkább House-ra jellemuő lenne, hogy bmegy és leoltja az egész társaságot, hogy ne akarjanak benne bűntudatot kelteni valamiért, ami nem állt volna elő, ha azok nem kutakodnak makacsul
  • zorden
    Orulok, hogy egy keszitovel van szerencsem egyutt forumozni :-)
  • PiszkosFred
    Az egy dolog hogy bemegy. A kerdes csak az (nekem legalabbis), hogy milyen lesz a "bentiek" reakcioja ;] Foleg azok utan, amit a mostani reszben "muvelt"...
  • Magoo
    Neked lehet hogy az....ettől függetlenül a készítők azt akarták kifejezni, hogy bemegy.
    Ez is tipikus olyan eset amikor szimpla a válasz, csak a sok túl ráérős ember, túl sokat töpreng a dolgokon.
    Bemegy, bemegy...ennyi!
    Ne akard túlmagyarázni, mint ahogy azt teszik mondjuk a Prestige címü film fórumán....na ha valami az már durva. :)
  • zorden
    Igen, nyito mozdulat, de szerintem ez az a pont, amikor a bizonytalanok vegul meggondoljak magukat. Point of no return. Az utolso esely, hogy visszamenekuljon a csigahazba. Nekem meg keteselyes :-)
  • zorden
    Megnezem meg egyszer :-)
  • Magoo
    Egyértelmű hogy bemegy amúgy...
    Azzal ér véget hogy benyit...nem megtorpan :)
  • kas123
    én az összeset ami emgjelent, és meg fog jelenni =)
  • ProGabe #977
    én a negyediket szeretném,azt is lehet? -.-
  • RadosGa
    Hy! aki szeretné megrendelni a Dr.House 1 évadát magyar szinkronal az írjon: [email protected]
  • Magoo
    The Who - Baba O'Riley
  • szisusz
    Hali! NEm tudjátok véletlenül, mi annak a zenének a címe, amit a tegnapi epizód végén dobolt a doki? Nagyon tetszett nekem ez a zene :)
    Köszi.
  • Magoo
    Most hallottam Szakácsi Sándorról!
    Megdöbbentem! Az egyik kedvenc szinkronhangom volt!!!! :(
    Egy órája káromkodok és mondom, hogy ez nem lehet....de aztán mégis.
    Nyugodjék békében!!!
  • zorden
    Szerintetek bemegy House? Annyira furcsa lenne, ha bemenne, de egyszer meg kellene tennie egy ilyen lepest. Ha tippelni kellene 'nem'-et mondanek, pedig ettol jobb helyzet egy 'igen'-hez nem nagyon van.
  • Mincsi
    Nyugodjék békében! :(
  • 062020
    köszi
  • ffxi
    Pedig úgy megxoktam a hangját :(
  • zorden
    Wow! Egesz erdekes, es Cameron se semmi :-)))) House is House! :-)
  • zorden
    Minden tiszteletem a szinesze, de szerintem nem volt jo House-nak. Valahogy a House szemelyiseg nem jott at. Mint szineszt azonban kedveltem.
  • Evin
    Az első 12részben a régi szinkron lesz, utána majd kiderül.