5975
-
#1006 Én eddig csak pár részt láttam, de a tegnapi az tényleg nagyon komoly volt... -
#1005 nem csak, de az sem elhanyagolható -
#1004 De nem csak Carmen Electra miatt -
#1003 szerintem is 1. évad legjobb része -
#1002 A mai "Három Sztoi" volt az 1. széria legjobb része :)
Jó volt fél év után ismét látni. -
#1001 Skacok, honnan lehet letölteni magyarul a sorozatot? Általában redetiben nézek mindent, de ennek piszok jól sikerült a szinkronja szerintem. -
#1000 ték -.- -
#998 Imádom ezt a sorozatot (Y) -
#997 most van a tv2-n a múltkor vitatott rész, amelyben "meghal" hauz :) -
#996 ide raktam be elsőnek:)
innen kérte el winnie... -
Kanál #995 #928 -
#994 Ezt lessétek!!!!
Dr. Ház :))))
Hatalmas! -
#993 9 episodes in a row komolyan mondom,ezt jó volt így hetes szünetekkel "kiböjtölni" -
#992 Szinkronos? Hányadik évad? -
mikusmate #991 3X16 promo
Remélem nem volt még :) -
LegoTGR #990 ebben nem egyezik a véleményünk, szerintem remekül visszaadta House karakterét; de nem vagyunk egyformák :) -
#989 Jó rész volt, bár az orvosi eset lehetett volna érdekesebb, annak ellenére, hogy karakterbilding van.
De a szereplők interakcióit nagyon eltalálták, különösen tetszett ahogy a nagy meglepinél Cameron nem tudta becsukni a száját :D -
#988 Értem. köszi. Hát akkor várunk ölre:) -
#987 Angol igen. Earl, aki eddig forditotta, a forumon jelezte, hogy par napig nem lesz "gep kozelben", es csak kesobb tudja majd elkezdeni/befejezni a feliratot.
Péntek reggel elutazom és csak 13-án jövök vissza, így nem tudom megcsinálni a House 3x15. részt a szokott időre. Amint megjöttem nekiesek, és márc. 15-re biztosan kész lesz. Remélem kibírjátok addig, főleg, hogy a rá következő részt csak 27-én vetítik. Előre is köszi a türelmet.
Vagyis ellentetben az eddigiekkel, most picit csuszni fog a magyar valtozat. Lehet, hogy idokozben valaki bevallalja, es leforditja, ezt passzolom. De az Earl fele verzio kesobb lesz. (bar szerintem ez a resz "konnyu" volt erthetosegi szempontbol, vagyis elkepzelheto, hogy valaki csinal egy magyar subot hamarosan - de ez csak tipp) -
#986 van már felirat a 3X15-höz? -
#985 szerintem Te se legyél benne olyan biztos, nagyon valószínűnek tartom, hogy a következő rész House-os szála akár közvetlenül ezzel a képkockával nyit majd. szvsz, akár el is bizonytalanodhta még lépés közben, de ami inkább House-ra jellemuő lenne, hogy bmegy és leoltja az egész társaságot, hogy ne akarjanak benne bűntudatot kelteni valamiért, ami nem állt volna elő, ha azok nem kutakodnak makacsul -
zorden #984 Orulok, hogy egy keszitovel van szerencsem egyutt forumozni :-) -
#983 Az egy dolog hogy bemegy. A kerdes csak az (nekem legalabbis), hogy milyen lesz a "bentiek" reakcioja ;] Foleg azok utan, amit a mostani reszben "muvelt"... -
#982 Neked lehet hogy az....ettől függetlenül a készítők azt akarták kifejezni, hogy bemegy.
Ez is tipikus olyan eset amikor szimpla a válasz, csak a sok túl ráérős ember, túl sokat töpreng a dolgokon.
Bemegy, bemegy...ennyi!
Ne akard túlmagyarázni, mint ahogy azt teszik mondjuk a Prestige címü film fórumán....na ha valami az már durva. :) -
zorden #981 Igen, nyito mozdulat, de szerintem ez az a pont, amikor a bizonytalanok vegul meggondoljak magukat. Point of no return. Az utolso esely, hogy visszamenekuljon a csigahazba. Nekem meg keteselyes :-) -
zorden #980 Megnezem meg egyszer :-) -
#979 Egyértelmű hogy bemegy amúgy...
Azzal ér véget hogy benyit...nem megtorpan :) -
#978 én az összeset ami emgjelent, és meg fog jelenni =) -
#977 én a negyediket szeretném,azt is lehet? -.- -
RadosGa #976 Hy! aki szeretné megrendelni a Dr.House 1 évadát magyar szinkronal az írjon: [email protected] -
#975 The Who - Baba O'Riley -
szisusz #974 Hali! NEm tudjátok véletlenül, mi annak a zenének a címe, amit a tegnapi epizód végén dobolt a doki? Nagyon tetszett nekem ez a zene :)
Köszi. -
#973 Most hallottam Szakácsi Sándorról!
Megdöbbentem! Az egyik kedvenc szinkronhangom volt!!!! :(
Egy órája káromkodok és mondom, hogy ez nem lehet....de aztán mégis.
Nyugodjék békében!!! -
zorden #972 Szerintetek bemegy House? Annyira furcsa lenne, ha bemenne, de egyszer meg kellene tennie egy ilyen lepest. Ha tippelni kellene 'nem'-et mondanek, pedig ettol jobb helyzet egy 'igen'-hez nem nagyon van. -
#971 Nyugodjék békében! :( -
062020 #970 köszi -
#969 Pedig úgy megxoktam a hangját :( -
zorden #968 Wow! Egesz erdekes, es Cameron se semmi :-)))) House is House! :-) -
zorden #967 Minden tiszteletem a szinesze, de szerintem nem volt jo House-nak. Valahogy a House szemelyiseg nem jott at. Mint szineszt azonban kedveltem. -
#966 Az első 12részben a régi szinkron lesz, utána majd kiderül.