Dr House (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Mindenki hazudik, mindenki meghal!"
(\__/) ( X.x) ( } . { )
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
1x21 - Three stories
2x12 - Distractions
2x17 - All In
3x07 - Son of Coma Guy
3x14 - Insensitive
3x18 - Airborne
4x11 - Frozen
5x09 - Last Resort
5x16 - The Softer Side
5x17 - The Social Contract
6x08 - Ignorance is bliss
6x19 - The Choice
6x21 - Help me
7x06 - Office politics
7x07 - A Pox on Our House
7x18 - The Dig
7x22 - After Hours
8x11 - Nobody's fault
8x02 - Transplant
Kb. ez a huszas listám. :)
Most így ennyi. Sok kedvenc részem van.
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
"Idióta, az orvosokat hibáztatja, de egy rendes kórtörténetet nem tud mondani"
Jaja az jó rész volt.
Nekem a hallucinálós részek voltak a kedvencek. Meg volt egy House által rendezett rész amikor az egész korházat lezárták. (nem tudom melyik rész sajna de valahogy 6évad körül)
Elsõ évad meg úgy egészben nagy fav. volt akkoriban. House - Vogler jelenetek,1x20 amikor a sántaságaról tudunk meg többet.
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Loop, én vagyok az apád, az apád, az apád...
Az elsõ helyezett viszont számomra nem kérdéses, a S07E16 Out of the Chute szerintem tökéletesen meg lett írva, rendezve, a zenéket mintha csak ehhez az epizódhoz komponálták volna.
The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.
Igazából nekem a sorozat legszürkébb része - a két részes Euphoria részeket leszámítva - a második évad vége, meg az eleje. A harmadik évad vége is kicsit leült. A 4. évad vérfrissítése nagyon jótt tett a sorozatnak, az 5. évadban House hallucináció viszont valahogy nem jöttek be.
http://goo.gl/gd6Zi5
A 8x04-nél miért hagyták el a fõcímet? Volt valami jubileumi alkalom?
elég sz@r érzés, hogy vége.. és így.. de lehet tényleg jobb a napfényes koktélszopogató feelingtõl..:)
A rajongókat elég nehéz befejezés téren kielégíteni. Vagy drámai mindenki pusztul (vagy eddig is halott volt :D) befejezés, vagy mindenki happy, koktélt szopogatja a folyó parton befejezés közül választva, biztos hogy a fél rajongó tábor felháborodik.
Itt nyugodt, a barátságra koncentráló véggel zárult, úgy, hogy a háttérben erõteljesen ott lapul a halál a kaszájával. Szerintem szépen összeolvasztották a két fajta befejezést.
Plusz nem utolsó szempont volt gondolom, hogy ha már mindenkinél megfogyatkozott a pénz, akkor van lehetõség egy-egy mozit csinálni (remélem nem fogják) lezárásnak.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
sosem volt gond a nézettséggel különösebben, ezért nem kellett idõ elõtt befejezni és valami kényszerlezárással elintézni a dolgot
azért a sorozatok világában már ez is pozitívum :)
keress helyette másik sorozatot... rengeteg van :)
fogd fel úgy mint egy filmet, azoknak is vége szokott lenni... egy sorozatnak is vége kell, hogy legyen valamikor :)
Bazinga!
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
tehát mndketten eljátszák a halálukat :-)
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
és persze
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Utalások Sherlock Holmes-ra
Sherlock Holmes, House alakjának ihletõje
Gregory House személye sokban emlékeztet Arthur Conan Doyle Sherlock Holmesára.<14>14><15>15> Shore elmondta, hogy mindig is nagy Holmes-rajongó volt, és úgy vélte, a szereplõ közönyössége igazán egyedi vonás.<12>12> A hasonlóság felfedezhetõ például abban, ahogy House elemzi a páciensek személyiségét,<16>16> a következtetõ érvelésében,<14>14> és abban, hogy nem nagyon hajlandó olyan esetekkel foglalkozni, melyek nem érdekesek a számára.<17>17> Vizsgálati módszerében House rendre kizárja azokat az okokat, amelyek szerinte nem jöhetnek szóba; Holmes is hasonló módszerrel dolgozik.<8>8> Mindkét szereplõ zenél (House zongorázik, gitározik és harmonikázik, Holmes hegedül) és mindkettõ kábítószerfüggõ (House a Vicodin rabja, Holmes alkalmanként kokaint használ).<14>14> House és Wilson kapcsolata is Holmes és Dr. Watson kapcsolatát idézi.<8>8> Robert Sean Leonard szerint House és Wilson (akinek még a neve is hasonlít Watsonére) eredetileg többet dolgoztak volna együtt, úgy ahogy Holmes és Watson; szerinte House csapata vette át Watson szerepét.<18>18> Shore úgy nyilatkozott, hogy House neve hódolat Holmes elõtt.<8>8><19>19> House házának száma, akár csak Holmes-é 221B.<16>16>
A fõbb jellemzõkön kívül az egyes epizódokban is felfedezhetõek hasonlóságok a Holmes-történetekkel. A pilotepizód fõ páciense Rebecca Adler, akinek a neve kísértetiesen emlékeztet Irene Adlerre a Holmes-sorozatból.<20>20> A 2. évad utolsó epizódjában House-t meglövi egy férfi, akit Moriartynak hívnak – Holmes ellenségét szintén így hívják.<21>21> A 4. évad Kis karácsony, nagy hazugság címû epizódjában House egy Conan Doyle-könyvet kap karácsonyi ajándékként.<22>22> Az 5. évadjának Öröm a világnak címû epizódjában House egy Joseph Bell-könyvet használ a csapata megvicceléséhez – ez a könyv inspirálta Conan Doyle Sherlock Holmes-figuráját.<23>23>
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,