Hibás Xbox 360-asok a piacon
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
xbox360+komputer
xbox360+komputer
A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)
A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
vagy majd megoldjak valahogyan? 😊
\"Kinézet hajhászó átlagfelhasználó\" by GyP
Egy-két hibás konzol? Ember, nézz be kölföldi fórumokba. Csókát elküldték a haverjai, vett 5 konzolt magának meg a spanoknak, ebbõl 4 elsõ nap tönkrement. Az már kapásból nem 1-2, hanem 80%...
Jó, nagyban remélhetõleg nem ilyen rossz a helyzet, de akkoris szánalmas. Sony dettó... Az egyetlen konzol, ahol minden oké még az elsõ szériával is, az a Gamecube...
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Magyaro.-n akarták, csak aztán rájöttek, hogy itthon "túl drága" a munkaerõ, úgyhogy jó lesz az Kínában is. Nem is tudom, azt hiszem fél évig ment itthon a box.
És ez rohadtul veszélyes, több dolog miatt is.
Bár ezzel nagyon off-ba mennénk, ha flame-be nem is. 😉
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Jaj... csak nem hasonlítana valakiéhez? és akkor még én vagyok a fanatikus fikázó... Legszivesebben elküldenélek a francba, de igen rendesen, ha nem járna érte warn... de te ennyit nekem nem érsz 😊
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
A cikk végén található pár sor tökéletesen fölöslegessé teszi az egész cikket....
idézem: "A Playstation 2 is megélt már nagyobb számú termékvisszahívást lemezolvasási hibák és tápgondok miatt, ráadásul a legutóbbi a konzol megjelenése után több mint négy évvel, szeptemberben történt: 3,5 millió játékkonzol volt érintett a túlmelegedési problémában."
Több millió tipushiás PS2 szemben pár darab hibás konzollal... vicc az egész cikk ugy ahogy van!! <#nevetes1>#nevetes1>
ez nem a nextgen bukása, hanem a microfosé. mindig is utáltam, olyan qrva fontos volt nekik hogy bár jóval késõbb adták ki az xboxot mint a Sony a PS2-t mégis elõbb akarták kiadni a x360at mint a PS3at a Sony, ezzel megrövidítve a konzolok idõtállását, ráadásul így ráb*sztak! én nem sajnálom õket! megérdemelték, kellet ez nekik, nagy taps 😄
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
xbox360+komputer
Hm... hibakódok, fagyás...már csak a kékhalált hiányolom... De legyen fantáziadús... mivel az ikszboksz ilyen takonyzöld árnyalatú, kijöhetne a zöldhalál 😄 Ms rulez... 😊
Nezd meg a forumokat, nem csak par darabbal van gond az xbox360asokbol...
azoknak akiknek megy, nem írogatnak fórumokba, h nekik milyen jól megy, így csak az marad, akiknek nem megy.
iPod nano-bol minden 2. szar volt, mégsem kerekedett ekora hír belõle.
Nyomja meg a piros gombot; és nyugodjon békében!
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
-Isten megváltoztatta az életedet. -Akarod menteni a változtatásokat?
Most mondjam azt, hogy ekkora béna az MS? 😄
Na jó nem mondom, mert mondjuk ehhez szerintem több köze van annak, hogy "made in China".
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy