19
-
Észventura 22 #19 hmmm
-
Hegyikecske #18 2db 250gigás olcsóbb mint 1 500gigás... -
Cat #17 meglepő modon 400 megabit :)
mai sata vinyok 55-60 mega seccel olvasnak, ez meg bír max. 45-öt - ráadásul mi van ha két külső vinyód van... -
disney #16 Csak egy kérdés,mekkora a sebessége a FireWire 400 csatinak ?
-
#15 Ez egy primitív külső USB rack (á la 5 rugó bárhol aluban), csak pocsék fromatervvel. Gratulálok a készítőknek!
Még ha lenne valami saját illesztőfelülete, amivel mondjuk a PATA, vagy a SATA szabvány sebességhatárig lehetne használni MIMIMUM, de így USB-vel inkább csak vicc és csak játék... Dizájn és semmi igazi tartalom, tipikus markecingfogás.
Ha az egymásra pakolt kockák valóban egy egységet alkotnának (mint egy diszkfarm), ráadásképpen jó hűtéssel, amit egyetlen kábellel kéne pusztán csatlakoztatni a PC-hez (akár egy spéci kártyához), elérné a belső cumók sebességét ÉS az ára is kedvező lenne, én rohannék elsőként a boltba, de így csak az őszinte szánalomra telik részemről... -
Zozo76 #14 Neha azert tenyleg kitalalnak aranyos dolgokat. Olyan cukorfalat egy ilyen merevlemez. Amugyis lassan mar utalatot valt ki belolem a PCs "kinlodos" felling. De ez annyira aranyos. :) -
FTeR #13 azt hittem, ez a cikk nagyobb érdeklődést fog kiváltani. -
FTeR #12 van egy egész zsák legóm, valahol a padláson vagy a pinyóban, majd azokat rá pakolom ;P -
Cleawer #11 És a 6 éves kisgyerek elkezdett legózni az apuka uj Lego alakú merevlemezével... miután a gyereknek nemtetszett a létrehozott forma a ,ezért egy egyszerű mozdulattal szétszórta a tákolmányt...
Jolnézki ,de hogy hűtik? a képeken eléggé zártnak néz ki a doboz
-
Cat #10 ennek akkor van értelme, ha legalább két darabod van... -
#9 A cikk szerint "A LaCie azt is közölte, hogy a híres francia formatervezővel, Ora-Ïtóval dolgozott együtt a nem mindennapi forma kialakításán."
Ez nem igaz, mert a forma pontosan hogy mindennapi, teljesen hétköznapi, és egyáltalán nem eredeti. A formát nem kellett kitalálni, formatervezni, csupán egy meglévő formát más helyen alkalmazni. Az más kérdés, hogy az ötlet jó és tetszik, de ne állítsuk be úgy, hogy egy új forma kialakítása, formatervezése történt. -
stukov #8 Szerintem a Lego kapcsolódási mechanizmusa le van védev, tehát ha ez ugyanolyan akkor szvsz perre számíthat. -
#7 Ezzel a logikával ki lehetne váltani a mostani számítógépépítési megoldásokat is.
A gép alkatrészei Lego módjára kapcsolódnának egymáshoz és a csatlakozók a kis kerek kapcsolódó elemekbe lennének építve. Tök jó.
Ha vennék egy új HDD-t, csak rádugnám az egész tetejére és máris menne minden.
Az alaplap lehetne egy lapos alapelem, mint a Lego városok vékony alapja. :-)
Mekkora ötlet. Csak kéne némi pénz a megvalósításához! -
Alfa Of NS #6 ez tetszik -
Roli #5 Először azt hittem, olvasás előtt, ha vesezk pl 2db 120GiB-osat és egymásra teszem akkor automatikusan egy 240-es vinyónak ismeri majd fel a gép és így tovább :)) -
#4 ehh...
én szerettem legózni, tehát ez is tetszik -
FTeR #3 egy kék asztalit tuti beszerzek, az a kedvenc színem és még az ár/érték aránya is annak a legjobb!
de lehet a kék USB-re is beruházok :D -
FTeR #2 ez kurva jóóóóóóóóóóó!!!
vajon a legó nem fog perelni? -
Evil Merodak #1 Juj de cuki!