Fétis

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mflex
Teljesen egyetértek vele Kata😊

What about the forests?

Kata
A ckm-ben és hasonló magazinokban található képek 100%-a, azaz mindegyike nem hogy csak retusálva, hanem montázsolva is van. Megnagyítják a melleket, kisebbre veszik a csípõket, combokat, seggeket. Az életben meg a nagy részük csúnya is. És nem tudod megcáfolni sem, mert testközelbõl láttam mit csinálnak, az egyik ilyen hárombetûs csodában én is voltam...

Egyébként nekem a videótokat nem játszotta le a quicktime, csak hang volt. A nyitólapon látható rovarszemüveges barna muff meg elég snassz, nem egy szépség, annyira nem kell odáig lenni tõle. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

ezt a videot nézzétek naon kemény
www.sztiiv.atw.hu
ezeknél tutibbat ritkán lát az ember... <#worship>
na hát a ckm-es csajok odaverik ezeket <#vigyor2> egy kis ízelítõ egy fiú koliból: kretens.atw.hu <#worship>
mflex
<#eljen><#wow1>

What about the forests?

B0B0
Ez gyönyörû! 😊

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

Kata

[/cserf][/fülünyúl]

sztem kezdjétek elölrõl!😄

#795 Nekem az a bútor tetszik!

Ramadamammy rapidrandi

mflex
It a "párja" 😊)

What about the forests?

mflex
nem vállalta be, ez csak egy jó kép...😊))

What about the forests?

B0B0
Nem, mondod, hogy bevállalta? 😊

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

mflex

What about the forests?

mflex
Na erre jöhetne a #778-as 😊

What about the forests?

B0B0
Hülyeségét? Ki volt az aki elõször leírta a hülye szót??

Kata
bár a harisnyán kívül ezen a képen minden más borzalmas 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Kata

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Á, csak nevetséges, hogy valaki a nyilvánvalóság ellenére is erõlteti a hülyeségét. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

ha így haladtok,akkor legközelebb a lábkörömvágásról fogtok vitázni

Ramadamammy rapidrandi

Kata
<#lama><#taps>

[/cserf][/fülünyúl]

B0B0
Nem tudsz meggyõzni, a motázsod után egyértelmûen látszik, hogy a pirosnak röveidebb az orra.

PíszLávJuniti
én is a pirosra szavazok 😮

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Kata
De könnyebb ostobaságokkal vagdalkozni, mint belátni: bocs, tévedtem. Mellékesen ennyi idõ alatt 6-szor leellenõrizhetted volna, nekem is 2 perc volt egymásra forgatni a két képet.

[/cserf][/fülünyúl]

B0B0
nincs nekem idõm ilyenekre és nem kötekedek, valamint hülye sem vagyok.

Kata
hülye... okoskodás helyett csináld meg. Csak adj a fölsõ layerre átlátszóságot, tükrözöd és ráforgatod, ráméretezed a másikra.

[/cserf][/fülünyúl]

B0B0
Rossz a munka! Az orrkivágásnál látszik, hogy nem egyezik a két kép.

Kata
egybeforgatva:

nincs több kérdésem a vádlotthoz 😊

[/cserf][/fülünyúl]

B0B0
Szerintem minimum 2 centi a difi

Kata
Szerintem ugyanakkora.

[/cserf][/fülünyúl]

B0B0
Az orra rövidebb

LOL

Azért érdekes, amikor pasik postolnak képeket harisnyás lábakról meg cipõkrõl... Tisztára mintha egy Hogyan öltözzünk szexisen? címû transzvesztita show-t néznék. <#vigyor2>
Kata
Miben jobb? Szemmel láthatóan csak színben különbözik.

[/cserf][/fülünyúl]

B0B0
Bár ez valahogy jobb:

B0B0
Fényes rulez:

B0B0
Szerinted ezt komolyan mondtam te?

JB arts
De én inkább lemondok errõl és keresek egy "normális" csajt mert
bármennyire is jó egy bár, az emberk nem mindíg ott szoktak csajt felszedni.
Ja és ha tetszik egy, akkor inkább lemondanék a latexrõl.
1. a csajok
2. latex és más
úgyhogy aki nagyon szeretné lábak között tölteni az idejét
keressen türelmesen, vagy ejtse meg minden lányközelben hátha...

B0B0
Azoknak is megvan a megfelelõ lelõhelyük. Bizonyos bárokban! 😊

JB arts
nekem latex&rubber "fétisem" van ezért nehezen találni csajt...
<#szomoru1>

Carlos
A második télleg nagyon jó!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Szééép..

Þór vígi þessi rúnar

B0B0
Második nem rossz

Kata

[/cserf][/fülünyúl]

B0B0

B0B0
Ezzel a csajjal annyira nem jó:

de a szöszkével a fekete az már ütõs:

B0B0
http://us.st11.yimg.com/us.st.yimg.com/I/yhst-26018236955279_1932_10488301

B0B0
Egy kis "fehérkedés" 😊

mflex
szép 😊

What about the forests?

mflex

:-)

What about the forests?

B0B0
Nyugi Carlos! Nem felejtettelek el 😊

B0B0
Lassan átmegyünk "classic pump" topicba! 😊)