Fétis

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mflex

What about the forests?

mflex

What about the forests?

mflex

What about the forests?

mflex

What about the forests?

mflex

What about the forests?

tugyiti
<#vigyor3>
B0B0
Na neeeee? Komolyan, csak arra való??

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

ilyen ruhákba azért komolyan bele lehet büdösödni. Van pár gusztustalan dolog de a beizzadt, büdös nõ kiábrándító, ezért szigorúan csak szekszuális felizgatáshoz javaslom ezeket a holmikat... by Dr. SzedRick <#zavart1>
Nem, úgy vélem, hogy rögtön megváltozna a latex=felfújható véleményed...
Wescone
Úgy véled mindjárt megváltozna a "felfújható" babárol alkotott véleményem? <#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

In Lak\'ech Ala K\'in

Miután Bianca lekezelne, megkérdezném mi is felfújható?
Wescone
Ez a csajszi viszont jó-je! <#eljen>

In Lak\'ech Ala K\'in

Wescone
A latex számomra kissé hideg, személytelen. A felfújható gumibabákat juttatja eszembe. <#nevetes1>

In Lak\'ech Ala K\'in

mflex
jó oldal😊

What about the forests?

Kicsi a világ, rég nem voltam az oldalán, gondoltam felnézek, miután bejöttem ebbe a topikba, és mikor visszajöttem, hát nem teleraktátok vele...
mflex
Hát én fõleg harisnya párti vagyok , magassarkúval egyetemben, ezt már sokan tudják itt 😊,de van egy pár szexis latex is ami tetszik.
Az , hogy tökéletes nõi testre simul, máris izgató 😊

What about the forests?

Wescone
A latex valahogy sosem jött be nekem.<#lookaround>

In Lak\'ech Ala K\'in

mflex
😄DDDDDDDD

What about the forests?

tugyiti
mflex
Egy kis latex 😊

What about the forests?

mflex
+18! Belefér még? Ha nem töröljétek 😊

What about the forests?

tugyiti
<#taps><#worship><#eljen>
mflex
Ha ennyire tetszik itt van még pár😊

What about the forests?

tugyiti
jó az a latex ketyûûûû vagy mics <#szeret>
B0B0
Mi az hogy tetszik? Imáááádom! 😊

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

mflex
Nekem tetszik ez a csizma😊

What about the forests?

mflex
De itt fõleg a cipõ és harisnya a lényeg,persze szép csajszikon 😊

What about the forests?

B0B0
Egy amerikai haloween-jelmezes oldalon

Tudtátok, hogy létezik GÁZMASZK fétis is?

Carlos
óóó...szivem majd megszakad.
Hol lehet ilyet kapni?

Þór vígi þessi rúnar

B0B0
Nézd, mit találtam neked Carlos! Full kommersz! 😊

B0B0
<#beka2>

😊
#1172 azt hiszem, hogy rájöttem, ezt...
balumaci
wtf 4 bünti? 😊

\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"

Wescone
Megjegyzem, szerintem igy jó ez a kép ahogy van. <#finom> Nem szükséges ide combfix sem. Az a harisnya nekem ugyan nem jelentene gátat sem egyenes, sem átvitt értelemben. <#buck><#vigyor4>

In Lak\'ech Ala K\'in

B0B0
Így van! 😊

Carlos
Combfix a legegyszerübb... 😊

Þór vígi þessi rúnar

mert ideig óráig, mint írtam érdekel, de nem akadályoz meg egy harisnya...
Kata
Akkor mit keresel ebben a topikban? 😛

[/cserf][/fülünyúl]

Nekem ez se az se tartozik a szakadt harisnya kategóriában nem nekem nem tetszett a foggal való letépés, engem aztán nem érdekel a harisnya, persze értékelem a szépségét, de csak ideig óráig...
Kata
Hát szerintem meg nem az a kategória. Pláne, hogy vannak direkt nyitottra gyártott harisnyanadrágok is. Akkor azok is szakadt harisnya kategória?

[/cserf][/fülünyúl]

Nem hiszem az uraidnak problémát jelentene megoldani a helyzetet. A kivágott harisnya, még mindig "Undorító a szakadt harisnya..."- kategóriába tartozik, de nem tudom addott helyzetbe hogy tud valakit ez zavarni?
Fantázia, uraim, és leleményesség, és minden megtukható. tényleg jó jelmondat.
Kata
Ugyanmár. Harisnyanadrágoknak pont "ott" láb között van egy varrásokkal övezett erõsített része, az úgynevezett lépésbetét. Ha a varrásokon belül kivágod azt a részt (vagy a nõ meglepibõl már otthon készült rá), akkor a harisnya nem szakad szét, nem fut tovább, de a lényeg azonnal hozzáférhetõvé válik.
Fantázia, uraim, és leleményesség, és minden megoldható.

<#ravasz1>

[/cserf][/fülünyúl]

B0B0
Nyikk 😄

már jobb😊))

Wescone
Mostmár aztán egy szót ne halljak! <#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

In Lak\'ech Ala K\'in

B0B0
Hát, ha erre hajlandó, akkor tényleg nincs gond az este további részével... 😄D

Wescone
Akkor nem marad más választás; meg kell kérni a hölgyet vegye le a harisnyát és utána bújjon vissza a cipõcskékbe, no meg az ágyba. <#nevetes1>

In Lak\'ech Ala K\'in

B0B0
Undorító a szakadt harisnya... <#vomit>

Wescone
Használd a fantáziád, a kezeid és miért ne; a fogaid. Igy fent marad a cipõ. <#finom>
Kemény mi? <#nevetes1>

In Lak\'ech Ala K\'in