Fétis

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mflex
Filmbõl van a kép nekem is, de nem tudom, hogy melyik lehet:S

What about the forests?

Te ez nem egy filmbõl van? Mondd már meg a címét, vagy valami infót 😄

B0B0
Finom, bizony. Eddig 2:0 ide! 😉

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

Carlos
finom!

Þór vígi þessi rúnar

B0B0
Vol2.

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

B0B0
Ajjajjajjjjj! Az a cipõõõõõõ! <#wow1><#wow1><#wow1>

tugyiti
Nyah mit találtam 😊

mflex remélem nézed 😄
Wescone
Nézzétek el nekem a bakit, 16 óra vezetés után örülök ha eltalálom elsõre a bejárati ajtót, minden egyéb hanyagolható részletkérdés. <#nevetes1>
Nem akartam az ellenkezõjét "mondani". Ha szándékos a tanga mutogatása az infantilis feltûnési viszketegséggel magyarázható, viszont ha nem szándékos a tanga közszemlére tétele az hanyagságot, igénytelenséget jelent, nem akármilyen szinten, és ez már szánalomra méltó.

In Lak\'ech Ala K\'in

Carlos
Számomra nem a latex-tõl. 😊
Énis elkezdhetnék prédikálni, de úgy vagyok vele, hogy legalább ebben a topikban ne egymást és egymás izlését fikázzuk.

Þór vígi þessi rúnar

B0B0
Csatlakozom! 😊

<#worship>

Öö az nem bikini hanem tanga 😊
Na mellesleg szerintem elírtad, mert azt mondod, hogy reméled nem véletlen, hogy kilóg. Gondolom az ellenkezõjét akartad mondani, ezzel egyet is értek, szerintem is igénytelen, amikor kilóg egy csaj picsája. Fõleg, amikor a vágat is kint van, akkor legszívesebben beledobnék valami szarságot <#idiota> (egy filmben is volt ilyen poén)

Na de összegezve én csak annyit akartam mondani, hogy ez a tornacsuka + szûk naci is lehet szép, de hát nyilván nem ugyanaz tetszik mindenkinek. Többet nem offolok 😊

Wescone
Mflex bácsi tudja, mitöl döglik a légy! <#finom><#nevetes1>

In Lak\'ech Ala K\'in

mflex
ja ez lemaradt:

What about the forests?

mflex
Na itt van két kép, kinek mi jön be? 😊

http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/20090108153543screen_capture.jpg

What about the forests?

Wescone
Mit gondolsz a kivillanó bikini a véletlen mûve? <#nevetes1>
Én személy szerint nagyon remélem, hogy nem az, mert ha igen úgy a "nõ" (és az általa képviselt generáció) valóban szánalomra méltó.

In Lak\'ech Ala K\'in

mflex
Izlések és pofonok, mindesetre a barnanadrágos csaj öltözködése tényleg hányinger kategória, attól meg, hogy kilóg a tangája, valószinûleg még igénytelen is.

A fétis szép harisnyákról szól és szép cípõkrõl😊, biztosan változna a véleményem, ha nem abban a ruhában? lenne.

(magánvélemény)

What about the forests?

N3TuddKi
áááá harisnyák nagyon kis fincsik 😛

Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.

Mi az hogy feltûnési viszketegség? Az, hogy lapos talpú tornacipõje van, és barna a nadrágja? Hát ennek éppen az ellenkezõje lenne logikus, pl. második kép...

Wescone
Ez viszont még gyereklány aki feltünési viszketegségben, és akut izléstelenségben szenved, úgyhogy elnézhetõ neki.
Idõvel talán kinövi... erre azonban nem fogadnék! <#pardon1>

In Lak\'ech Ala K\'in

Wescone
De igen; nõ... aki nem tud öltözködni. <#schmoll2>

In Lak\'ech Ala K\'in

Carlos
Énis. 😊

Þór vígi þessi rúnar

Nyilván más az életkorunk, de amennyit látok belõle, az nekem tetszik. Szívesen megnézném az egész alakos fotóját is.

B0B0
Hát az ilyen cuccban járó nõ, nem nagyon.

Saloom
jo kis csimma 😊))

Carlos
Ez igaz, de képen a tanga a lényeg.

Þór vígi þessi rúnar

Miért? Akin nincs tûsarkú, az már nem is nõ?

Wescone
Észrevettem, de az a barna nadrág szánalmasan néz ki a csajszin! És azok a cipõk...<#wilting>

In Lak\'ech Ala K\'in

Carlos
A tangát nem vetted észre? Vagy neked az nem bejövõs? Mind1.
Ku990 Viewty mobillal.

Þór vígi þessi rúnar

Wescone
Hmmm... Antifétis lentröl az elsõ? <#guluszem1> Undormány! <#zavart2>
Mivel készítetted a fotókat?

In Lak\'ech Ala K\'in

Carlos
Most csak 3:

Éles szememmel mindent észreveszek:

Þór vígi þessi rúnar

Hülye kérdés 😄

Carlos
Ilyesmijeim nekem is vannak...
Uccai lábfotók meg ilyenek. Érdekel titeket, mert akkor kirakom õket.

Þór vígi þessi rúnar

Nájsz. Jól jönne hozzá egy egész alakos fotó......naa?

<ártatlanul néz>

B0B0
Látod látod, te ígérsz anyagot és én hozok! A portás leányzó ebbe a cumóba jött ma! <#wow1>

B0B0
Nincs ezzel semmi gond, nyitunk neki egy privát topicot! <#ravasz1>

Carlos
Fekete tûsarkú szandál van rajta.
Még fûzöm, de lehet, hogy stikába felkerül. <#ravasz1>

Þór vígi þessi rúnar

B0B0
Próbállak inspirálni! 😄DD

N3TuddKi
<#finom>

Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.

B0B0
Carloskám:

tugyiti
Várjuk szeretettel <#smile>
Carlos
Hasonló képet csináltam asszonyról.

Þór vígi þessi rúnar

B0B0
Az 1500-hoz közeledve itt lassan naptárakat lehetne készíteni a belinkelt képekbõl! 😄

B0B0
Na jó. Egyszerûbb megoldás:

http://i233.photobucket.com/albums/ee264/deltalee08/lingerie.jpg

B0B0

Carlos
Nem megy ez...

Þór vígi þessi rúnar

B0B0
Na mégegyszer:

B0B0
Addig is, amíg itt a topic felrobban a várakozás hosszú órái (napjai? 😊) alatt, egy kis mentõcsomag:

Wescone
Persze, hogy várjuk! <#circling>
BUÉK tagok! <#wave>

In Lak\'ech Ala K\'in

B0B0
Csak hajrá! Várjuk! 😊