Fétis
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
Nem akartam az ellenkezõjét "mondani". Ha szándékos a tanga mutogatása az infantilis feltûnési viszketegséggel magyarázható, viszont ha nem szándékos a tanga közszemlére tétele az hanyagságot, igénytelenséget jelent, nem akármilyen szinten, és ez már szánalomra méltó.
In Lak\'ech Ala K\'in
Énis elkezdhetnék prédikálni, de úgy vagyok vele, hogy legalább ebben a topikban ne egymást és egymás izlését fikázzuk.
Þór vígi þessi rúnar
Na mellesleg szerintem elírtad, mert azt mondod, hogy reméled nem véletlen, hogy kilóg. Gondolom az ellenkezõjét akartad mondani, ezzel egyet is értek, szerintem is igénytelen, amikor kilóg egy csaj picsája. Fõleg, amikor a vágat is kint van, akkor legszívesebben beledobnék valami szarságot <#idiota>#idiota> (egy filmben is volt ilyen poén)
Na de összegezve én csak annyit akartam mondani, hogy ez a tornacsuka + szûk naci is lehet szép, de hát nyilván nem ugyanaz tetszik mindenkinek. Többet nem offolok 😊
In Lak\'ech Ala K\'in
http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/20090108153543screen_capture.jpg
What about the forests?
Én személy szerint nagyon remélem, hogy nem az, mert ha igen úgy a "nõ" (és az általa képviselt generáció) valóban szánalomra méltó.
In Lak\'ech Ala K\'in
A fétis szép harisnyákról szól és szép cípõkrõl😊, biztosan változna a véleményem, ha nem abban a ruhában? lenne.
(magánvélemény)
What about the forests?
Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
Idõvel talán kinövi... erre azonban nem fogadnék! <#pardon1>#pardon1>
In Lak\'ech Ala K\'in
In Lak\'ech Ala K\'in
Ku990 Viewty mobillal.
Þór vígi þessi rúnar
Mivel készítetted a fotókat?
In Lak\'ech Ala K\'in
Uccai lábfotók meg ilyenek. Érdekel titeket, mert akkor kirakom õket.
Þór vígi þessi rúnar
<ártatlanul néz>ártatlanul néz>

Még fûzöm, de lehet, hogy stikába felkerül. <#ravasz1>#ravasz1>
Þór vígi þessi rúnar

Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
http://i233.photobucket.com/albums/ee264/deltalee08/lingerie.jpg