Fétis
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
Más fórumokon ami nemtetszik nekik, azt nem kommentálják, de itt egyeseknek kényszerre van arra, hogy a dekadens hozzászólásival és a kibírhatatlan szolipszizmusával érvényt szerezzen az önnön kényszerû "írhatnékom kell valamit", mert különben "egész nap frusztrált leszek" címû mónólóg fog kavarogni az elméjében.
Egyszerûen hihetetlen és most nem a fasz maga, mint szó a jelentése a lényege az egésznek, hanem a valamit írnom kell erre a megjegyzésre is.
Egyáltalán minek kellene érvelnem bármire is, ha valaki nem kötne bele semmibe, gondolom akkor most a billentyûket sem kellene feleslegesen koptatnom, hanem helyette rakhattam volna be szép képet is, de elment tõle a kedvem.
Léptem...
What about the forests?
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
Most jobban érzed magad?
Remélen nem gázoltam bele a lelkedbe..
Have a nice day...
What about the forests?
Carlos szerintem te is el vagy tévedve néha.
Akinek nem tetszik nem kattint rá, akinek meg ha kell valami beírja annak a fórumnak a keresõjébe és talál...ennyi.
Faszért kell minden túl reagálni.
cöhhh
What about the forests?
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
nem reklámnak szántam, hanem szexre éhes emberkéknek 😄DDD
What about the forests?
(amúgy ezt lehet, hogy kimoderálják)
What about the forests?
(A nevemben is köszi, Wescone)
...és remélem, hogy nem is fog.
In Lak\'ech Ala K\'in
Igazán lehetne benne egy kis leszbi eksön is <#finom>#finom>
What about the forests?
Ha mégis lessz, barna hölgyek elõnyben... számomra a szõkék valahogy fényképen is "szõkék". <#crazya>#crazya>
Úgy-e értitek?! <#hehe>#hehe>
Persze létezik kivétel... mint pl. Kata. <#lookaround>#lookaround>
(...csak azért, hogy le ne harapja a fejem.) <#nevetes1>#nevetes1>
In Lak\'ech Ala K\'in
#1533 / 4., 8. - #1534 / 1., 3... <#szeret>#szeret><#szeret>#szeret><#szeret>#szeret>
<#finom>#finom><#finom>#finom><#finom>#finom>
In Lak\'ech Ala K\'in
Nem is igazán tudok választani!
A legjobb szerintem a #1533 második!
Þór vígi þessi rúnar
[/cserf][/fülünyúl]
Nyam-nyam... <#finom>#finom>

In Lak\'ech Ala K\'in