23748
  • Aspyrin
    Legalább valamiben jó vagy. ;)
  • Timber
    egyre jobb... tudod meg fokozni? Imadom az intelligens humort.
  • Aspyrin
    Jaja, először arra gondoltam, hogy a te tarifád annyi. :DDD
  • Timber
    Erdekes... en ingyen (is) fotoztam oket. Legtobbszor a cigit altalaban mi ajanlottuk fel a jo karma jegyeben. Dehat minden a megfelelo hozzaallason mulik.
  • Timber
    Hat ez milyen vicces volt, nem is tudtam, hogy ennyire kifinomult humorerzeked van.
  • REPS0L
    aham, adtunk volna neki egy százast, és így nyújtja felénk a 200ft-ot hogy mit képzelünk mi azzal a 100 forinttal :D
  • Aspyrin
    sőt, annyiért már másra is hajlandóak, nem? :DDD
  • Timber
    egy szal cigiert is lehet oket fotozni... otszazert Blaha + Keleti megvan.
  • VRSDM
    hajléktalan ötszázért :D kösznem :D
  • Timber
    Vannak az utcai candid-ra megfelelo technikaim. Ha megkered, hogy lefotozhasd (amivel nincs gondom... szoktam csinalni) azzal a gond az, hogy olyankor elkezd idetlen fejeket vagni a kamera fele es nem mindegyiket tudod 'iranyitani' hogy mit csinaljon, mert azt mar utana tulzasnak veszik.
  • REPS0L
    VRSDM barátommal megjöttünk már ebből hogy megkérünk valakit hogy lefotózzuk, ugye? :D
  • stain
    És ha megkéred, hogy lefotózhasd?
  • Timber
    elesites sincs rajta (na jo a High Pass az talan az a kategoria :D)

de majd probalok keresni egy vigyorgo mongolidiotat a kornyeken (bar inkabb Stamford Hill kornyeken... ott van jo sok), szabalyokat leszarva divatosan lomozva csipobol koNponalva lekapom, aztan a gepen belul kontraszt le, szepia filter ra, export jpg es rakom is fel ide... mert az a zsear meg bejovos :D
  • sztyui2
    Eléggé túl is van élesítve.
  • Timber
    Hat en se hasonlitanek egy utcai candid fotot studioban bevilagitottal :) De ha legkozelebb a Brick Lanen jarok viszek magammal profi vilagitast :) Amugy egy darab effekt van rajta csak (High Pass) meg photo filterek. Az csak nem szamit szeteffektezesnek :)
  • VRSDM
    látom megértettük egymást. :D
  • 5Dani
    Miért kéne a sárgának hangsúlyosnak lenni? Amúgy alexpós.
  • morcosqtya
    Véleményt szeretnék kérni.

Első képnél a fehér kiégett vagy ez még normális? (a ruha nagyon fehér volt..)
    Mi a gond még a képpel, vagy milyen szinten elfogadható?

Második képnél:
    Ez a szaturáció erős-e? Sok hasonló képet látok, de itt vagy erős a sárga vagy valami nem stimmel.. mi a baj? Ha jócskán kifakítom az is érdekes hatású, teljesen más a kép hangulata úgy, viszont a hangsúlyos sárgát vétek nem kihasználni..
    Kompozíciósan a könyök így gond-e vagy rendben van?

• morcosqtya
    Ma megnézted a képet. Hét nap múlva majd figyelj...
  • REPS0L
    nekem is a Kör jutott eszembe :))
  • Aspyrin
    Nagyon durva hangulata van, mint valami horror jelenet. :)
  • REPS0L
    a parton álló kislány nagyon tetszik!
  • plas
    Par kep tolem (abszolut kezdokent...):

• stain
    Azért én nem hasonlítanék össze egy széteffektezett képet profin bevilágított portrékkal.
  • hungary27
    lenne egy elég kezdő kérdésem. hol lehet beállítani Panasonic FZ18 an a záridőt? ( shutter speed :D )
  • VRSDM
    full dragan copy. csak megse.
  • Aspyrin
    Az összes portréja ilyen, ettől talán egy kicsit "egyedi". Nekem sem tetszik, műanyag hatást kelt.
  • VRSDM
    5centi mély ráncok...
    az árnyékokon örület kontraszt, az részletek mégis elvesznek mert mosott a képe.
    a kéz, kabát fal nekem nem problémás, de az arca nagyon nem tetszik. bocsánat...
  • morcosqtya
    :)
    Jó megfigyelő vagy..
  • REPS0L
    arborétum? :)))
  • Timber
    marmint? :)
  • morcosqtya
    Ezeket kínszenvedés fotózni.
    Párom szüleinél voltunk, vannak kismacskák, ha kézbeveszed, akkor néz jobbra, balra, ha pedig egy tizedmásodpercre jó lenne a póz akkor nincs fókuszban, az AF bedöglött (nálam) MF-el lehetetlen. Ha 30 fotóból kettő jó lesz, akkor meg már a gépen látod meg, hogy aki tartja annak koszos, fekete a körme... :(
  • VRSDM
    túlzás. azthiszem.
  • Timber
  • morcosqtya
  • HappyHunter
    Kiskertben jártam, kismacskákat fotóztam :)
    Lenne egy kérdésem is. Nagyon zavaró, hogy belelóg a másik macsek, vagy még "elmegy"?

• tep
  • Aspyrin

• morcosqtya
    Csak a fények miatt tetszett meg..

• DJ RX7
    akkor még kettőt:
    [center]