23748
-
#20894 Balogh Nóra? -
#20893 -
Aspyrin #20892 -
#20891 Hozzam beszelsz?
-
#20890 Inkább ferde. De egyébként jól sikerült. -
#20889 Csak sárga. -
#20888 kicsit sötét lett?
-
#20887 szép lett
én is voltam este, így sikerült:
-
#20886 meg egy kis Southend...
-
#20885 -
gabko #20884 csináltam színesben is, engem FF-ben jobban megfogott a kép,mint amatőr (de lelkes) hobbyfotóst :)
így olyan más...
egyébként itt van pár képem ha valakit érdekel...
saját képeim
-
#20883 Épp erre gondoltam...mé'FF? -
#20882 kiválóan látszik rajta a parlament új díszkivilágításának új színárnyalata. -
#20881 Koszi a valaszt. -
DecenS #20880 egy darabig valószínűleg marad... ;-) augusztus 20-án "adták át" az új dísz(let)kivilágítást. az alábbi fotó amúgy pont kiemeli a dolog pikantériáját (vagyis hogy az épület oldalát hagyták tök sötéten).. így tényleg kimondottan olyan, mintha csak egy kulissza volna az egész... -
DecenS #20879 épp egy pár napja voltunk fotózni ott páran :)) -
#20878 Hello! Ez nagyon szep! Ez a vilagitas allando marad? vagy van valami idopont, ameddig igy lesz kivilagitva? -
#20877 -
#20876 Gyönyörü,nagyon jó lett! -
gabko #20875 ma esti katt' az új világítás...
-
keretik darabokra szedni... -
#20873 Latom neved nem pontos idezese nagyon melyenszanto nyomot hagyott benned. Remelem a pubertaskori zavarjaidat (affektalas, spontan magomles, nemi identitas zavar es egyebek) a pszihologusod nem erre fogja visszavezetni... -
#20872 koszi a kritikat, a jovoben is ilyeneket varok. Tenyleg!
A keret nalam default, minden kepen ez, szamomra az nem a kep resze. Szerettem volna en is picit jobban a talaj fele balanszalni a kepet de nem lehetett mert ahoz fel kellett volna masznom a keritesre aminek az MOD nem orult volna :) Az eg fele meg nem akartam igy jott a kozepen valasztas... En nem erzem ugy, hogy rossz dontes lett volna de lehet igazad van benne. -
#20871 Támogatom, a keret ide szörnyű, ha vastagabb fekete lenne talán adná hozzá valami pluszt, de ez a fehér ezzel a betűtípussal nagyon lehúzza a képet, nem illik hozzá. A belógó valami nem lenne zavaró, ha az égből vágtál volna szvsz, de nem értek hozzá.
...meg amúgy is, minek kritizálok, ha én eddig csak Lajos Bugyrozsan Photography kritikát kaptam, mást nem igazán, szóval ez egy gecijó kép kerettel mindennel, így tovább! -
Aspyrin #20870 Az ötlet nem rossz, de engem zavar a jobb oldalt alul belógó valami (fal?), ezen kívül más szögben is lőttem volna: a horizont szinte középre esik, a szürke égre szerettél volna koncentrálni, vagy a mocskos tájra? A technikai megvalósítás kapcsán véleményem szerint túl sokat játszottál az árnyék/csúcsfény kontraszttal (ez rendszeresen tapasztalható Nálad, ettől válik "műanyagszerűvé" a fotó). A keretezést elhagynám, a használt betűtípus szerintem többet árt, mint jelez.
Lehet anyázni. -
#20869 Ez az én szövegem szokott lenni....plágista! -
#20868 Oké! Köszi a tanácsokat! Azon leszünk... -
#20867 Na en is nezegettem a blogot.
Ami elsore feltunt, hogy sokszor nagyon alap dolgokra nem figyeltek oda (pl.: portrenal fejbol kinovo ez meg az). Masreszt tul sok az olyan foto amin haver van es emiatt nektek esetleg sokat jelent maga az alany, de mint foto "semmit" nem jelent a publikumnak es ezek a fotok nagyon felhigitjak a az egeszet. De indulasnak nem rossz, de vegyetek a faradtsagot (meg par konyvet) es tanuljatok meg a szabalyokat meg a technikakat. -
#20866 Derbyshire/UK -
#20865 De, de a haver rá van kattanva az ilyen star-al kezdődő domein-nekre és már megvett egy csomót. -
#20864 más név nem volt szabad? :) -
#20863 Köszi az értékelést! -
#20862 teljesen átlagos amatőr képek, amik javarészt neked sokat jelenthetnek, de mindenki másnak úgy körülbelül semmit. -
#20861 Hát a név szabad volt, így megvettük. Kicsi nagyzolós, de ez van. A tartalmat kell nézni! -
#20860 Ez hol van? -
#20859 én a blog nevével nem vagyok kibékülve... sztárfotó? .. -
#20858 Mekkora Red Bull siló.. :) -
#20857 Üdv! És mi a véleményetek a blogomon lévő képekről, meg úgy az egész blogról? Köszi! -
#20856 [apro]
mertem remelni hogy elbaszom valahol
-
#20855 bar csak telefonom van jelenleg, azert remelem elferek ezzel a parral.
/az hogy tetszik-e mindegy :D