23748
  • G_ArchAngel #21334
    Az elso kep ebben a topikban, ami tetszik :D
  • Bexter
  • DirtyGab3sz
    Előre szólok,semmi bántó szándék benne, de ezek a képek esetlegesek,nincs téma,kompozíció,technikailag is hagy kivánnivalót.Arra tökéletesen megfelel,hogy gyakorold a hosszúzáridős képeket, de attól a képnek még kellene valamiről szólnia.
    Lesz ez még jobb is!:)
  • acsati
  • Bexter
  • Desiderata #21329
    Köszi a tippeket! Sokat segítettél! BÚÉK Mindenkinek! És várjuk a további remek képeket!
  • Bexter
    [center]

• 5Dani
  • Dénes é
    halkan megjegyzem ezt tudom
  • G_ArchAngel #21325
    halkan megjegyzem, hogy a 'fun' nem a rajongot jelenti, az a 'fan'...
  • Dénes é
    Halkan megjegyzem, hogy H fun vagyok és lacházán nem sikerül eléggé közeli kapcsolatot kiépítenem az NSX-es kollegákkal :)
  • REPS0L
    elérhetőséggel majd nyáron tudok szolgálni! :)

• Dénes é
    Azon nyomban kérek még képeket eme 2 szépségről. Mikor, merre, hogyan, miért? :D Ha ismerős azonnal fel akarom venni vele a kapcsolatot :)
  • Aspyrin
    ööööööö :(
  • REPS0L
  • sztyui2
    Senki nem fizet senkinek,képekért cserébe megy a móka, persze vannak olyanok,akik megkérnek,és fizetnek érte,de azokat nem rakom ki sehova,amik a blogomon meg itt-ott vannak,azokért egyikért se fizettek, kivéve a medencés képekért,de ott se a "jó nők szerzéséről" volt szó,mert ott a modelleknek is fizettek,meg nekem is.
    Igazából először tényleg érdemes ismerősök között körülnézni,aztán simán lehet facebook-on is keresgélni,hogy melyik lánynál vannak igényesebb fotók feltöltve, könnyen lehet találni olyat,akit már fotóztak párszor és van egy kis tapasztalata is, nameg tényleg ott a modellonline,meg online fotós bázis meg ilyenek, bár az inkább a pestieknek meg nagyobb városokban élőknek ajánlott, én sajnos Hódmezővásárhelyen lakok, konkrétan szegedi vagy vásárhelyi alig van 4-5 db ezeken az oldalakon,szal nekem ez felejtős, de pesti nagyon sok van.
    Utcán is simán lehet leszólítani,ha valaki olyat látsz,aki nagyon bejön és beugrik azonnal valami kép,amit meg szeretnél csinálni róla, vagy nekem volt már,hogy buliban szólítottam le valakit vagy ilyesmi, de utána a fotózás után nagyon jó barátok lettünk meg minden és egyébként én nagyon jóban vagyok minden modellel,akiket fotóztam, és van néhány,akikkel már rég elfejtettük,hogy egyáltalán fotóztunk,vagy hogy úgy ismertük meg egymást, mert annyi plusz közös élményünk van, meg annyira sokszor járunk össze.
    Szóval igazából én azt mondom,hogy nem túlságosan nehéz találni ilyen lányokat,akik jól néznek ki, persze nem kell tőlük azt várni,hogy hiperszuper modellek lesznek, mert sokszor csak annyid van,hogy látod hogy kurvajól néz ki a csaj,de csomó mindent neked kell csinálni,hogy értelmes kép legyen belőle,mert semmi tapasztalata nincs a modellkedésben :)
    Én azt javaslom,hogy ha portrézni akarsz kezdeni,akkor kezdd stranger portrékkal, azok megtanítják,hogy hogyan kell beszélned idegen emberekkel és ne legyél ideges, ha vadidegenekkel kell fotós-modell kapcsolatot kialakítanod, egy idő után menni fog, és simán odamész vagy ráírsz idegen lányokra is. Én eddig akárkit megkértem, senki sem mondott nemet, akit eddig kinéztem magamnak,azt mindet lefotóztam,szóval nem túl nehéz dolog ez, én úgy gondolom :D Egy idő után ha lesznek jó képeid,akkor megnézik, és tetszik nekik és ők is szeretnének olyanokat és simán igent mondanak, sőt inkább ők kérnek meg :D Nem egyszer volt már olyan,hogy fotózni akartam valakit,de amikor odaértem volna,hogy megkérem,hogy fotózhassam, hamarabb megkért ő, hogy ugyan fotózzam már le :D
  • sztyui2
    Sziasztok, megint van pár új kép a blogomon, csekkoljátok! ;)

• Zoli007
  • Bobber
    Wow
    ennek meg kelet volna jelennie:)
    na de újra
    Ilyenkor sajnálom hogy nem vagyok VIP:)

• Bobber
    http://www.sg.hu/galeria/1061839619/10618396191324756112.jpg
  • Timber
    akkor komam te valamit nagyon rosszul csinalsz :)
  • sharpshooter #21313
    A jó nőkért előbb vagy utóbb, de te fogsz fizetni: vagy mert csak pénzért fogja levenni a bundáját, vagy mert te veszel neki bundát, koncertre viszed, megvacsoráztatod.
  • G_ArchAngel #21312
    Van egy halom 'wannabe' fotosokat gyujto oldal, mint a Fotosbazis, Modellbazis, etc, ott lehet probalkozni.
    Persze nem art, ha mar van olyan keped, ami felkelti az erdeklodest.
  • Desiderata #21311
    ilyen jó nőket hogy lehet fotózásra begyűjteni? ők keresnek meg, vagy idegenül leszólítod őket akár az utcán? fizet valaki valakinek? vagy mi a háttér?
  • jhetedikj
    Egyszerűen nem értem mi a jó abban, ha valaki vasdarabokkal szurkálja át az arcát. Még csak nem is szép...
  • sztyui2
    Jah,autómata szar,nemtom hol kell kikapcsolni,amit a wordpress feltol gagyi hóesést a blogokra...Ha valaki tudja,írja már meg pls,mer engem is zavar:D
  • G_ArchAngel #21308
    Most akkor kinek mije van?
    A lanynak hoesese, Sztyuinak szep arca, Timbernek Pentaxa?
  • 5Dani
    mármint a lánynak van szép arca, de a válasz neki ment
  • 5Dani
    sztyuinak
  • 5Dani
    Kifejezetten szép arca van. A hóesés effekt valami tévedés lehet csak.
  • VRSDM
    erdekes . 15 arca ugyan annak a lanynak.
  • VRSDM
    ugyan az a buta (bocsanat) arca van az osszesen.
    ez most nalam nem nyert. /nem a fotok minoseget kritizalom.
  • sztyui2
    Sziasztok, megint alkalmat adok a szerelembe esésre!
    Új blogposztot itt találjátok, ide csak néhány képet teszek be megint, többit megnézhetitek a blogomon;-)

• Timber
    Vagy ez?
  • tep
    :DD
  • 89
    xD ez sztem épp eléggé kielégítő

smokeshow: aztán ne felejtsd tisztogatni a monitorod
  • G_ArchAngel #21298
  • 5m0k3sh0w
    olyan képek érdekelnének amiken egy férfi és nő van, és azt sugallja a kép hogy a férfi a domináns. pl ez
  • G_ArchAngel #21296
  • G_ArchAngel #21295