23748
-
Ha kitanultátok már eléggé magatokat, akkor dobjatok már pár tanulmányfotót is... plíz
-
Hello, bocsi, hogy "beleszolok" de ez a piximperfekt, tenyleg nagyon jo tutorialokat csinal, En is sokat megneztem tole.Regebben "action"-okat is le ehetett tolteni tole, manapsag viszont mar ugy latom, hogy az ujabb action-jai penzbe kerulnek, bar a tutorial kepeket is odaadja "psd" formatumban. -
köszi -
Potréhoz keress rá a Dodge & Burn-re -
köszi a tippet, egynek jó :)
inkább onnan indult el a kíváncsiságom, hogy mi lehet amiről nem tudok még a témában :D biztos sok ilyen van, ezért lenne jó ha egy helyen lennének.. és inkább olyanok érdekelnek, ami leginkább a fényekkel, kontrasztokkal, színekkel stb való "varázslás" mintsem layerekkel operálás PS-ben -
Én mindig úgy szoktam, hogy beírom hogy mit keresek. Pl. Photoshop dream effect, basic portrait stb. És végig csinálom a legbonyolultabbat is ha van elég kedvem :)
De pl. neki jó tutorial-jai vannak
Utoljára szerkesztette: BenedekFeco, 2018.09.10. 17:38:04 -
Sziasztok, tud valaki ajánlani oldalt, tutorial gyűjtemény ahol a különböző utómunka technikákról van leírás, tutorial? Akárhogy keresek, csak "durva" fotómanipulációkról találok anyagokat. Olyasmikre gondolok, hogy pl hogy lehet picit álomszerűbbé tenni egy képet, vagy portré esetén hogy milyen utómunka trükkök, technikák vannak, stb
köszi -
Kikerics...
-
Bug...
-
-
Tegnap telóval futottam, kattintottam:
-
-
köszi én is, hasznos -
Hi !
Makettkiallitason szeretnek fozozni, mivel a 150 - obi hosszu, 50-essel, vakuval. Milyen cuccot vegyek a vakura hogy szebb legyen a vegeredmeny. Gondolom , mivel muvhaz, mennyezettre villanas nem jon majd szoba ...
-
Gabo #23532 Pár részt már láttam ebből a sorozatból. És csak megerősíteni tudom azt, hogy tanulságos szerintem bárki számára, aki szeret fotózással foglalkozni.
Én is ajánlok egy lejátszó listát azoknak, akiket esetleg mélyebb témák is érdekelnek: Composition in Photography
Szerintem nem árulok el titkot azzal, hogy ezeknél sem igazán a technika oldalról van szó...
Utoljára szerkesztette: Gabo, 2018.08.29. 20:57:59 -
Én is köszi, nagyon érdekes videók.
-
Ez a kép nem azért rossz mert 5MP-s fényképezővel készült. A helyedben megnéznék egy két tutorial videot hogy mitől is jó egy kép. A fotózás nem a kezedben lévő technikánál kezdődik.
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2018.08.28. 12:41:00 -
Mindet. A videókban profi fotosokat mutatnak be akiknek a kezébe 1-2 megapixeles játék fényképezőt adnak. Vagyis roszabbat mint ami neked van. KReativitással és látásmóddal nézd meg miket lehet létrehozni. -
Mindet? Jó sok idő lesz, de megoldom. Köszönöm. -
Ezt a playlistet nézd végig. -
Kábé ennyi a lehetőségem.
De hallgatom a jobb javaslatokat.
Kivéve a "vegyél normális fényképezőt."
Okoskodni bárki tud... -
Nem ez, hanem Ő. -
Részletezd ha lehet, pontosan mitől is gáz?
Mennyire lehet jobb képet készíteni egy 5 MP-es telóval?
És végezetül a legfontosabb:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!szerinted milyen gyorsan dögöljön meg az a fórumozó, akinek NEM telik jobb minőségű fényképezőre?
Remélem ezek után erre is válaszolsz.
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2018.08.28. 00:23:27 -
Ez nem fórumozik, csak vlogol, igazi facebook arc a srác. -
Itt az internet csodálatos világa, azt nem értem, hogy miért nem néz meg 1-2 oktató videót. Annyi lehetősége lenne rá pedig. -
Amit te művelsz itt. Hiába kérték már a többiek szépen hogy nem kéne csak nem érted... Ez a kép is a teádról rohadt gáz. Ennél egy 10 éves instagram-os kölyök is jobb képet készít, vizuális szennyezés amit művelsz. -
Víz, grapefruit juice, fekete tea (asszem Earl Grey, nem én főztem, csak ittam), később egy tejeskávé (olyan, mint a "tejeskávé színskálája" képen a kávés topicban)...
Utoljára szerkesztette: Musachy, 2018.08.26. 13:50:24 -
Az nem lenne egyszerű téma még színesben sem... -
Legyünk precízek: kanál, ami egy olyan bögrében van, amiben citromkarikás tea van.
És miazamitteittálmareggel? :) -
Vagy új téma... -
A felhő vagy a tea? Vagy esetleg egy saját fotó amit nem sikerült feltölteni? -
A következő az lehetett volna, hogy tea a kanálban. De a citrom is a teában volt. S mindhárom a bögrében. -
ipari szennyezés -
Kanál a teában (5MP telós fotó)
-
Lyuk az égen
-
Tudod hányszor kellett előtte kukáznom a fotókat...
..mire meglett ez a tökéletes csillanás?
-
B'meg, becsillant a vaku! -
Azt írtam... -
Ezzel pedig egyéb gondok is vannak ugyan, ámde az a pillanat is megörökítésért kiáltott..
-
Ideje lenne elfogadnod a kritikát. Ide profik járnak, hallgass rájuk..