Fotóink
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#vigyor>#vigyor>
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."

imo :) science fiction is science fact
Bár nagyobbat ütött volna tegnap fekete fehérben..
<#nevetes1>#nevetes1>
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Utoljára szerkesztette: Musachy, 2018.08.19. 17:07:04
(Ez gyors volt...<#vigyor2>#vigyor2>)
Amúgy melyik tanácsra gondolsz? A FB-osra?<#hehe>#hehe>
Továbbá azt sem venném a lelkemre, ha a pocsék képeim miatt bárki is itt sokkot kapna..
Így egyetlen megmaradt opciómként spoiler alá helyezem a mai feladatot..<#vigyor>#vigyor>
Röviden annyit fűznék hozzá, hogy kerestem egy olyan dolgot a környezetemben ami ötvözi a természetet az én kedvenc világommal a zenével. A kettő együtt bezárva egy ember alkotta tárgyba minket szimbolizál: a virág (ti vagytok) a zene (én) a kristály pedig (a fórum).
Ez a három dolog pedig együtt fekete fehérben így mutat:
Legyen mára a feladat, hogy csak ma készült és fekete fehér képet lehet ma posztolni ;)
http://bexter.hu Szép Fényeket!
De vajon ugyanígy sikerült volna egy 4 megapixeles telóval is?
Csak hát te jöttél elő a topik szellemiségével...
Szóval zárhatjuk a mi illik ide témát. Mint írtam én nem vagyok profi fotós.
De nyithatsz nyugodtan egy Profi fotóink témát, ha ez neked ennyire fontos.
Hidd el, az orromat sem fogom oda bedugni. De igyekszem itt sem sok vizet zavarni a telós amatőr szintet sem elérő fotóimmal..
Nehogy az legyen már, hogy ide bárki bármikor büntetlenül betehet egy saját fotót...<#ijedt>#ijedt>
"Ha Rómában élsz..."
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
1. hozzászólás itt:
" Mivel szeretném ha elindulna a topik de javarészt a macsekjaimról van képem, ezért bocsi de egy ilyennel kezdem :)
Rici pizzafogyasztás után.."
Ennyit a művészetről, a fotózásról mint hobbi, és a topik szellemiségéről...
Az érved ugyan sz@r volt, de legalább te normális hangnemben adtad elő.
Ezeknek a képeknek semmi köze se a művészethez, se a fotózáshoz, mint hobbi, se a topik szellemiségéhez. Igazából ezek az amatőr szintet sem ütik meg. Random nyaralási és fotózási hibáktól hemzsegő képek, amik nekünk semmit nem jelentenek, mert semmi érdekes, egyedi, különleges nincs bennük. Az ismerőseid viszont biztos értékelik majd őket, meg simán jók ezek az otthoni albumodba is, de itt semmi keresnivalójuk, mert olyan szinten elüt a többiekétől, mintha Dávid szobrát vetném össze, az óvodáskori gyurmából készült elefántommal.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Utoljára szerkesztette: lac coo, 2018.08.18. 18:55:43
De ha már virágok, csakazéris. Ugyan tele komponálási hibával, de itt van pár tőlem (eső utáni éledezés sorozat egy része):

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Téged valójában nem is érdekel semmi igazán, csak a vita? Az, hogy pofázni lehessen róla, tökmindegy mi a téma?
..teló elő és katt. Szerintem felesleges azon morfondírozni ki miért fotóz le valamit.
Az én tippem: mindenki más szemmel látja maga körül a világot.
Bexit a táj szépsége, sachit a virágok, rodzsert a képminőség (s így tovább) hozza lázba.
Engem az emberi kreativitás témája érdekel. Szinte minden ami emberi kézhez köthető. A természet talán amiatt nem vonz annyira, mert abban meg pont az a szép, ha emberi kéz nem érinti. (Például egy havas hegység távlati képe.) Bár erről is lehetne vitatkozni, mert kinek a dzsungel, kinek meg a frissen vágott fű látványa a kellemesebb...
Te dobdtad fel elsőként a kérdést, tiéd a kezdés: te miért szeretsz virágokat fotózni?
Ha sikerül szavakba öntened, ígérem: ki fogok találni én is egy értelmesebb okot...
Bár tettem rá célzást már korábban lentebb..(lásd: #23408).
Ha tudok még én is beszállok:)
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
http://bexter.hu Szép Fényeket!