23748
-
#21815 -
#21814 Nem kívülről? -
#21813 -
davos80 #21812 Belülről... -
davos80 #21811 Szent István bazilika -
davos80 #21810 -
#21809 van benne valami -
#21808 -
#21807 unatkoztunk :)
-
#21806 tetszik..
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!engem picit zavar alul a tócsa életlensége, valahol a padok alatt vágnám a képet -
davos80 #21805 -
davos80 #21804 -
#21803 Easyrider, ocsem!
-
#21802 -
#21801 Nem mindenki szereti az állatokat, van ilyen (: Én csak azt nem értem, hogy miért ezt a képet kellett így leszólni, amikor vannak itt (elnézést kérek mindenkitől, nem ócsárolni akarok!) kevésbé művészi tucatfotók is. Reméltem, hogy az enyém nem egy tipikus cica fotó, de ezek szerint nem jött át mindenkinek. -
#21800 meg -
#21799 Okés, én ebben a koncepcióban, ilyen beállításokkal és kompozícióban még nem láttam. Azért lehet pozitív a véleményem róla, remélem megengeded. -
#21798 hány 99%-ban megegyező képet láttunk már?
nálam itt lesz értéktelen valami :) -
#21797 Hát nem tudom, szerintem pont hogy nem egy automatán arcba fotózott képről van szó, ahol végre nem a nyomorék macska pofája éles (ezért vezeti a szemet). És kifejezetten tetszenek a színek, nyugalmas, melegséget áraszt, mint ahogy a képen szereplő állat is érzi magát.
Nekem tetszik, és az, hogy élből elutasítjátok az egyszerű cica-kutya képeket, az rendben van, csakhogy ez nem tucatfotó szinten van (nálam). Nem beszélve a vízjelről, ami finoman bújik meg a sarokban, nem úgy, mint itt egy-két fotósnál (akiknek a fotójuk baszott jók, de a kemény vízjel nálam ront mindent). -
#21796 Köszönöm eme konstruktív hozzászólást! -
#21795 Örülünk neki....de hamár szétcseszed a topikot "titatuta" képpel, amit nem túlzottan tolerálunk errefelé, legalább normálisan fotózd le....nincs éles rész a képen. -
#21794 Az autón a rendszám tényleg kicsit kizökkenti a hatást, de nem volt kedvem hozzá eltünteni. A színvilággal pedig csak egy kicsit oldtimerré akartam tenni.
Téglalap: Értem a véleményedet, igazad van, nem régóta fotózok még :)
Az autópályás kép hajnalban készült, egy kicsit szimbolizálni akartam az egyhuzamban levezetett 1150km-t :D -
bocsi a dupla posztért. de az elsőképen nt mi az a sok fehér pont : / ujbol teltöltöttem de így se sokkal jobb : / -
#21792 Pár esti kép (:
-
#21791 Mindent értek :P -
#21790 soproni a srác. a fénykép is a lővér kempingben készült, csak akkor még vw tali volt :) -
#21789 Ezt a bogarat pár napja láttam VOLT-on :D -
-
#21787 cicám ^^
-
#21786 Jelen helyzetben sajnos az kell hogy mondjam, hogy talán ez a legjobb szög :D Majd ha fesztivália lezajlik akkor lesz végre üres a placc, akkor majd lesz értelme próbálkozni -
#21785 mondjuk tény hogy ehhez a háttér sem a legelőnyösebb, így tényleg kicsit olyan mintha csak véletlenül sült volna el a gép :) -
#21784 Egyszerűen tetszik a forma amit felvesz a víz ilyen közegben, ehhez meg egy hosszú záridős kép nem lett volna túl előnyös. A jobb napszak viszont igaz, még próbálkozok vele a későbbiekben :) -
#21783 Azért megnézem,köszi :) -
#21782 én a ulead progiját használom, de biztos van ennél egyszerűbb -
#21781 Tudom hogy nem pont ide tartozik de segitsetek légyszi :) Nem tudjátok milyen programmal tudok a legkönyebben kivágni jeleneteket egy másik videóból? Sony Vegast használom de azzal összerakni tudom csak a videót. -
Téglalap #21780 Mit szerettél volna a képpel megmutatni? kicsit olyan hatású, mintha véletlenül megnyomódott volna az expo gomb fotózás közben vagy véletlenül rossz képre nyomtál feltöltéskor.
Ha a szökőkút a téma, akkor próbálj jobb napszakot választani amikor szebbek a fények, homogén legyen a háttér, mutass többet belőle, esetleg próbálkozhatsz hosszú záridővel esténként díszkivilágítással, érdekes képek születhetnek.
Egy-egy alak, esetleg fürdőző madarak is feldobhatják a fotót. -
#21779 -
#21778 úgy értem nyilván ez egy parkoló autó, és nem mondtam hogy számomra mondanivalója van, még azt sm hoyg ez a legzseniálisabb kép amit láttam.. de minden képnek van valamilyen hangulata.. ha te csak egy parkoló autót látsz és tovább lapozol, akkor téged nem fogott meg a kép.. ha máshová helyezi a kocsit a képen, akkor más hangulata lenne.. az egy másik kép.. olyan amit te csinálnál, nem olyat amit ő..
btw nyilván a Nap-ra is lehetne úgy tekinteni mint egy fúziós reaktorra, és mikor sütteted az arcod, gondolhatod hogy ez sugárzás.. a szerelemre is tekinthetsz úgy mint kémiai, vegyi folyamatokra, de nem biztos hogy jobban érzi magát az ember ha mindenre ilyen nyersen tekint -
#21777 ki parkoló autót lát a képben, ki mást -
Téglalap #21776 hát nem tudom, hogy a parkoló autó esetében milyen más mondanivalót sugallhat ez a fajta kompozíció, de kifejezetten zavaró :D