Fotóink

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Blasta
Sorry, offoltam.

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Blasta
"miszerint ha valaki nem akar olyan lenni mint Ti akkor már nem is ember?"

Nem akar MILYEN LENNI???????
Igényes? Tanulni vágyó?
Ha nem akarja szeméttel teleszórni a netet? Ha érdekli mások- a témához értõk- véleménye?????

Nem tudom miért képzeled, hogy a másik fotós topikba PROFIK járnak/járhatnak csak!!!! Ehhez soha -ismétlem- SOHA nem volt köze annak a topiknak, csupán a fotózásért érdeklõdõknek adott otthont, akik -ne agyj Isten- még tanulni, másoknak tanácsot adni is volt kedvük.

Ami itt megy, az semmi más, csupán digitális szemétdomb.
Viszont! Ha ez nektek jó, akkor ÁMEN, magasról telibekakilom, tegyétek csak, DE(!!!!) ne jöjjön fölényeskedni és okoskodni a többi topikba senki, mert arra ezek után ugrok!!!!!

Na pá

Punker
Flém OFF!

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

GregSB
No comment.

Téma? Milyen téma? Lefelé irányítottam a puskát mert az ég felé nem vakuzott. A kép lett az eredmény. Csak emlékeztem, hogy van valami hasonló, sávokkal telerakott képem elfekvõben és betettem Cenobite képeire hasonlatképp.<#nemtudom>

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

GregSB
A felsoroltak közül egyik sem kellett volna, hogy többet kihozz a témából, az FZ20 egy nagyon jó gép...

Mint említettem pór nép gagyi cuccal kattingat. Nem volt nálam kéznél 2k-s gép, állvány, meg rávilágított fókuszkeretû, bekapcsolható referenciahálós B típusú BriteView élességállítási mattüveg. Majd legközelebb nem eszek és összekuporgatom magamnak, hogy ott legyek a "nagyok" között. OKs?

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

Blasta
Ha kicsit jobban telibevakuzod, jobb lett volna SOKKAL!!!
<#nevetes1>

1-es: hol? mi?
2-es: nekem is van hasonló...

cenobite
Teszek fel én is 1-2 zsengét.

<#wave>

gamertag: kenobita

Budai Vár du-n.

LoDMaSt
Esszép, teccik. Holkészült, és reggel, vagy este? 😄

@ Hellomarci

😮

1536x2048

Szép, mekkora az eredeti?

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Ezt elfaxtam...

http://www.kepfeltoltes.hu/051127/P1020562__3__www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Lehet jobb lett volna a Fotóink topicnév helyett valami olyasmi ami kevésbé utal a kép elkészítésére, mint pl. a Képeink.

Nahallod..., keciek az emberek.
Viszont nem értem miért báncsja<#kuss> a szemit valakinek hogy van átmenek az aranyosésvicces képek és a hozzunkkiminéltöbbetagépünkbõl között. <#nemtudom>

Rólad ezt nem feltételeztem volna, normálisabbnak tûntél...<#szomoru1>

http://gaborszantai.co.uk/

gercse
szép😄

Tobacco
Szentendrei-Bogdáni keresztezõdés

-Isten megváltoztatta az életedet. -Akarod menteni a változtatásokat?

Tobacco
Szentendrei út

-Isten megváltoztatta az életedet. -Akarod menteni a változtatásokat?

DEXTER92
Hmm..csak nem egy subaru impreza?? <#vigyor5>

Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!

DJ Skyline

LoDMaSt
Tele volt kupacokkal a hegy 😊

@ Hellomarci

Ez jó... <#nevetes1> mi más lehetne csinálni... <#nevetes1>

<#eljen> - jól tetted...

Rózsalány
akkor mér csak egy kupacot raktak??<#idiota><#nyes><#vigyor>

\"Azt hiszem van úgy, hogy az embernek nincs elég köve...\"

Tényleg 😊

LoDMaSt
Az Izland lehetett, itt sajna nem volt egy se, csak hó, meg gleccser.

@ Hellomarci

Ezt mintha láttam volna (vagy valami hasonló helyet)a tévében, tele volt gejzírekkel a táj.

Dying Soul
Szépek 😊

LoDMaSt
Azért szvsz, mert így néz ki a hely, éshát mi mást lehetne csinálni a sok kõvel? 😄D

@ Hellomarci

Szörnyû agyrém a srác, megírtam neki privátba a lényeget, majd válaszolt de ugyanúgy a süket dumáját nyomta. Kénytelen voltam elküldeni a sunyiba..<#gonosz3>

Rózsalány
én nem értem, hogy miért kell ez...
miért nem lehet megérteni, hogy nem kritikára vágyunk meg jótanácsokra, hanem egyszerûen csak szeretnénk megmutatni ami szerintünk érdekes meg jól néz ki. az ha valaki munkája még mûvészi értékkel is bír, az meg pláne jó.

mellesleg én tettem már be képemet a ti topikotokba és a füle botját sem mozdította rá senki, még csak észre sem vettétek és én mégesem mentem oda szétflémelni a topikotokat. pedig azt hiszem a negatív kritikától sem ilyedtem volna meg<#smile>

Rózsalány
nekemis tök teccik mindkettõ!
csak tudnám miért rakták oda azt a kavicskúpot - vagy mit???<#fejvakaras><#eljen>

mester, átmehet a vizsgán vagy kiközösítjük?<#nyes>

LoDMaSt
htx, 😄DDD azon majd a PS-segít! <#nevetes1>

@ Hellomarci

Akkor grat! Nekem tetszik. De ha kukacoskodni akarnék mint máshol mások akkor elárulom sokkal jobb lett volna a kép ha a felsõ kép készítésekor szólsz a motorcsónakosnak, hogy nem olyan cikk-cakkban menjen hanem szép egyenesen. Ja és a napnak is tolhattál volna egy kérvényt, hogy vörösebben süssön mert a lúzer/láma kompakt gép tulajoknak úgy sokkal jobban tetszik!
<#idiota>

LoDMaSt
Felsõ Horvátország, alsó Savájc, saját mind 2. Véglis lehet panoráma fotó is, de 1 képbõl vannak, szal nem többet raktam össze.

@ Hellomarci

Nem saját, ugye?

Ha jól tudom ezek panorámafelvételek(ugye?), a felsõ nagyon szép, nagyon tetszik<#eljen>

LoDMaSt
2 kép csak úgy:

@ Hellomarci

Szeretnék a "fényképezõgép tulaj" kategóriában maradni mert se idõm se energiám se pénzem hogy továbblépjek. Lehet? <#nemtudom>

Bár olvasom a másik topic(okat) de kicsit uncsi a 250. flém a fixobiról. Azonkívül a személyes tapasztalatom, hogy a kritikára való hajlam megvan "odaát" de mikor kérdeztem milyen gépet érdemes venni, mire figyeljek oda, hát had ne mondjam korán sem voltak olyan segítõkészek mit kritikusok. Dehát ez van. Ahogy más is úgy én is fogtam szépen a pofám és befogtam. Végre találtam az én igényeimnek (vagy igénytelenségeimnek) egy topicot és azt hittem itt a kánaán. Erre mit ád Isten melyik banda kezdte el leszólni a másikat? Biztos az ûberláma digigép tulajok mentek át oda okoskodni. Most meg jönnek mosakodni, hogy nem úgy "értettük" meg "létezik fotós 2k-s dslr gép alatt is". Nem veszik észre, hogy ordit a különbség a 2 topic közönségének hozzáállásáról. Már bánom, hogy nem "telefonnal készített képeim" lett a topic neve. Akkor olyan kanyonnyi különbség lenne, hogy biztos nem jöttek volna mosakodni.

jazzy
Ezzel tokeletesen egyetertek! Ha felkerulnek a gepemre a kepek, majd linkelek parat, elore lathatoan holnap. Szepek a kepeitek! Elore amatorok, fo a lelkesedes! 😊
Privát ment.
Próbáljunk meg túllépni az indulatokon és koncentráljunk a topik céljára.
Thx