Fotóink
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Úgy kell neki.
Azon gondolkodom egyébként pont az ilyen emberkék miatt, hogy átrakatom sajátba az egészet mert nem vagyok hajlandó nyelni a hülyeséget továbbra is.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Teljesen meghatott, oh <#vigyor5>#vigyor5>
Engem érdekel mindenféle kritika, hiszen szeretnék fejlõdni és azt úgy a legkönnyebb, ha kapok visszajelzést.

Én a másik helyen hiába próbáltam mindenkinek segíteni, mindig vannak emberek akiknek a megnyílvánulását nem lehet elfogadni (itt is, ott is) - ha ezen vki nem tud túllépni, akkor így reagálja le a dolgokat.
Sajnos ezek a negatív egyének a stílusuk miatt nehezebben fogadtatják elmagukat azokkal az emberekkel akik nem nyiltak a durvább kritika irányába.
Ez egy hobby-fotós topicnak lett beállítva, ahol az elején a srácok megkérték azokat az egyéneket, akik miatt otthagyták a másik topicot, hogy itt hagyják békén Õket, mivel teljesem másért alkotnak. Ezt tiszteletben kellene tartani.
Anonymus stílusa túlnõ az itt látható képek többségén, sõt a másik topicba írkálók képeinek többségén (az enyémeken is), így a személye felé írt negatív/pozitív kritika csakis elõnyösen hathat rá - az Õ dolga, hogy ezt elfogadja-e vagy nem...
Gabo segíteni akart, de zárt kapukat dönget - itt pár embernek sajnos lemegy a redõny néhány nick láttán, jobb nem erõltetni a dolgokat: lassú folyam is elmossa a hegyet...
http://gaborszantai.co.uk/
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
\"Azt hiszem van úgy, hogy az embernek nincs elég köve...\"
Bevallom nem figyeltem, miket irogattatok a topik elején, csak a képeket néztem, nem volt kedvem veszekedést olvasgatni, de szerintem fátylat kéne borítani a múltra <#dumcsi>#dumcsi>
Nem bírsz magaddal vagy mi a fasz?
Elmagyaráztam már neked meg a haverjaidnak is, hogy nem kell szítani a feszültséget, ha nem tudsz nyugiba maradni húzzál a gecibe vazz.
<#mf3>#mf3><#mf3>#mf3><#boxer>#boxer>
Leszarom ha büntetést kapok miattad, de amit csinálsz az már túlzás.
Elismertem AnonimouS képeit és kifejeztem azon reményemet, hogy még láthatok néhány hasonlót esetleg másoktól is. Vagy az a baj, hogy inspirálónak találok néhány fotót és reménykedem abban, hogy ez másokra is így hat?
Vagy az lenne a baj, hogy egyáltalán akad olyan fotó, amit jónak találok?
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
köszönöm az eddigi lehetõségeket, nem kívánok ilyenekkel együtt fórumozni többet.
sziasztok
\"Azt hiszem van úgy, hogy az embernek nincs elég köve...\"

De inkább befejezem, mert a végén megint megkapom a képembe, hogy közellenség vagyok... <#kacsint>#kacsint>
Tetszetõsek a képeid. Végre valaki, aki nem csak kattintgat a vakvilágba, hanem tudja használni is a gépét. Bár csak több ilyen képet lehetne látni a neten...
(De erre a kérdésre ebben a topikban ne is várj választ. Ha technikai kérdésed van, akkor inkább a Digitális és Analóg fotógráfia topikba írd. Itt nincs igény technikai kérdésekre, fejlõdésre...) (Remélem érzõdik a cinizmus...)
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD