Fotóink
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
itt egy link a digi kompakt szériában és a gyors oszlopos-ban nézz szét
a fotód engem személy szerint nem nyûgöz le 😊
olyan mintha telefonnal lenne fotózva.
Egy kérdés: hásználtok ti valamilyen állványt? Tudtok nekem tippeket adni, hogy melyik lenne jó vétel? 20 e körüli összegben gondolkodom, ebben a kategóriában kéne nekem valami. Köszi!
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
(Meg kevés fény melett fotoztam, lehet azért tûnik olyannak)
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
engem az egy kicsit zavar
Ihletet adott a vacsora 😄D
/Aki ivott már sört, vagy nézett reklámot tudja mirõl van szó 😊/
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
:-)
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
nekem amúgy sem bántja a szemem - plagizálni önmagam meg már csak nem fogom 😄
ez már így marad! :o))
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Ez így nem maradhat. A kék eleve nem illik a képbe, meg ez olyan suta így.
Vakuztál?
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
(képfettõtéstet feleccsük má el...)
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

úgy állítottam be õket, hogy a falon a hangfal vízszintes felsõ lapjának árnyéka kb 3 egyforma vastagságú csík legyen... végül is ki lehetne totózni, hogy a függõleges él árnyékai is egyforma vastagok legyenek...
Powerball!!!
Miért legyek én tiszteséges ? Kiterítenek, úgy is! Ha én Józsai ......lehetnék!?
Miért legyek én tiszteséges ? Kiterítenek, úgy is! Ha én Józsai ......lehetnék!?
De akkor is aranyos 😊
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Hogy hivjak?