Fotóink

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Roger6
Hát ezért utálom leredukálni a kép méretet. Pedig köbös élesítés volt megadva PS-ben... Na mindegy, majd legközelebb... Esetleg egy hold fotó?

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

nekem 404... nem látom.

Amse
manfrotto-t ajánlanám.
itt egy link a digi kompakt szériában és a gyors oszlopos-ban nézz szét
a fotód engem személy szerint nem nyûgöz le 😊
olyan mintha telefonnal lenne fotózva.

Roger6
Ezt még pár hete cisnáltam Gyôrben. A dolog érdekessége, hogy szabad szemmel nem látszott a felhôk vastagsága, de így 2 mp-s záridôvel egyszer?en gyönyr?. Fôleg, ha látnátok az eredetit...

Egy kérdés: hásználtok ti valamilyen állványt? Tudtok nekem tippeket adni, hogy melyik lenne jó vétel? 20 e körüli összegben gondolkodom, ebben a kategóriában kéne nekem valami. Köszi!

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Roger6

Amse
ne fog a zsemlére 😄
homályos zsemlét nem lehet kapni 😊

alph4
A zsemle olyan, legközelebb szebbet veszek az ABCben, hogy ne zavarjon! <#taps> <#crazya>
(Meg kevés fény melett fotoztam, lehet azért tûnik olyannak)

&#9615;&#9614;&#9613;&#9611;&#9610;&#9609; Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

Amse
a kép jobb alsó negyedét te mostad el ps-el vagy ott ennyire homályos lett?
engem az egy kicsit zavar

Tenyleg jo 😊
Jajj ez nagyon király!

alph4
Ma kicseréltem a fényképezõm egy jobbra (Panasonic Lumix FX-9) És csináltam egy rakás képet vele. Az egyik nagyon megtetszett és átdolgoztam kicsit PS-ban:

Ihletet adott a vacsora 😄D

/Aki ivott már sört, vagy nézett reklámot tudja mirõl van szó 😊/

&#9615;&#9614;&#9613;&#9611;&#9610;&#9609; Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

Blasta
Ráexpózott dátum? <#ejnye1>
:-)

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

ppk
15-ik kattintásra sikerült a 4-es kép <#ejnye1><#ejnye1><#ejnye1><#hehe><#taps><#taps>

Powerball!!!

majd egyszer lehet... valam hasonlót...
nekem amúgy sem bántja a szemem - plagizálni önmagam meg már csak nem fogom 😄
ez már így marad! :o))

Taranov
Ja igen, a vaku fentebb tükrözõdött volna. Nem akarsz csinálni egy verziót ennek kiküszöbölésével?

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

ahogy mondta az elõttem szóló: füstölõtartó fadobozkának a teteje

nem vaku. oldalról felülrõl kapta a fényt (tetõablak)

Taranov
A teteje nagyon szép, de az aljával mi történt?
Ez így nem maradhat. A kék eleve nem illik a képbe, meg ez olyan suta így.
Vakuztál?

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

füstölõ, nagyon szép kép, jó ötlet!
Ezmegmi? 😊

chicco
csodaszép

mivel vip vagyok én az sg képfeltöltését használom (200 kb szinte minden esetben elég).... neked ez a megoldás kiesik sajna, de ha gúgölbe rákeresel, hogy "image upload" végeláthatatlan mennyiségû linket kapsz...

Aha, ezt ismertem... Csak volt egy idõ, amikor nem mûködött, aztán abbahagytam...

Amse
Ha képfeltölés nincs, akkor hova? Ide a saját tárhelyre? Vagy mondasz még ilyen ingyen tárhelyes oldalakat?

csak nekem X ??
(képfettõtéstet feleccsük má el...)

Fenébe...

Így biztosabb!

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

hmmmmmm 😞

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

Édesanyám karácsonyi kaktuszának virága:

3,2 sec expo és három gyertya van a képen.
úgy állítottam be õket, hogy a falon a hangfal vízszintes felsõ lapjának árnyéka kb 3 egyforma vastagságú csík legyen... végül is ki lehetne totózni, hogy a függõleges él árnyékai is egyforma vastagok legyenek...

GregSB
Hogy csináltad egyébként? Hosszú expo, és folyamatosan toltad bejjeb/kijjebb a gyertyát, vgy több expo és PSben kovácoltad össze a képet?

Amse
picit ferde és beégtek a gyertyák, de azé <#eljen>

ppk
😊😊😊<#ejnye1><#buck><#puszi><#law><#idiota><#mf1>

Powerball!!!

tattaratta
Taranov> olvastam a 18-ai hozzászólásaidat, és gondoltam, megnézem mit mond az öreg praktikám fénymérõje. iso1600-on a legkisebb mérhetõ fényerõre ajánl 4-es rekesz mellett 1/30 sec-t.

<#smile>

na ez már állat<#taps>

Miért legyek én tiszteséges ? Kiterítenek, úgy is! Ha én Józsai ......lehetnék!?

De mint fotó háát?

Miért legyek én tiszteséges ? Kiterítenek, úgy is! Ha én Józsai ......lehetnék!?

DJ Skyline
BMW ház!😊
ilyet pirosba láttam a media marktban...

DJ Skyline
á ez az enyémhez képest rend!

Nekem is jo lenne, egye fene igy a kupival egyutt is 😊))
nekem adode?

Meg jo hogy nincs kupi az asztalodon 😊
ppk
ez a gépem

Powerball!!!

ja, bocs, tenyleg lentebb irtad. 😊
De akkor is aranyos 😊
"az enyém: Cecíl 😄" 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

A tied is 😊
Hogy hivjak?