Fotóink
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezt a topikot anno pont azért indítottam, hogy az ilyen életlen, homályos, értelmetlen stb. képeknek is legyen egy galériája, mivel a digipötty totyikba ez már nem volt elég "színvonalas".
Nem hiszem, hogy ha újból egymásnak esnék az eredményhez vezetne=próbáljunk meg higgadtak maradni.
További jó fotózást.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Dieu me pardonnera, c\'est son métier! (Heinrich Heine) ja meg: http://spaces.msn.com/placehq/photos/
Blasta véleménye egyáltalán nem volt sértõ, csak õ reagálta túl.
de látom nagyon bántja ez érzékeny mûvész lelked...😄 inkább tényleg kusban maradok és fotózok tovább magamnak.😄
Már értem, te akarsz lenni az Új Öveges prof csak digifotósba?
Dieu me pardonnera, c\'est son métier! (Heinrich Heine) ja meg: http://spaces.msn.com/placehq/photos/
Az a kérdés, hogy MIÉRT MUTATJA MEG MÁSOKNAK?
Na miért? Hogy elismerõ véleményeket kapjon a munkásságára a nézõközönségtõl, akiket szeretne elbûvölni remek fotós tudásával, és büszkén dõzsöljön a "szépvoltfiam"-okban és a vállveregetésekben.
Egy szó sem érheti egyik ember háza táját se, ha magának fotózik és maga gyönyörködik a fotóiban.
Ellenben a fikázás -ami lehet mindenféle fotós szakmai dologtól hemzsegõ illetve csupán általános, szépészeti témákat, vagy gusztustalan esetleg etikátlan dolgokat felemlegetõ- abban az esetben jogos, amint bemutatja másoknak a képeit. És ha azok annyira bicskanyitogatóak mint a kollégánál láthattuk, akkor az inkább magának fotózzon, mert a nézõnek sajnos (nemcsak nekem, másoknak se, csak egyedül én, csúúúúnya, fikázós fotóscsokker mondtam meg neki) nem tetszik. Az emberek kifütyülik azt az elõadást, ami nem tetszik nekik.
Én csupán az olyan általános fotós dolgokat illetve etikai dolgokat nehezményeztem (brutális életlenség, áramütésben kimúlt állat, fogságban élõ állat, felismerhetetlen fotótéma), amik bármilyen más laikusnak IS feltûnnek! Szal nem volt itt semmiféle mûértés!
(és álszentkedni sem kell, ha Te magadnak fotóznál, nem lenne az aláírásodban a galériád linkje...)
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Ha így reagált, akkor nem érett még meg a fotóinak bemutatására, ennyi. Másrészt meg tényleg felháborított az, amit Õ fotózás gyanánt képviselt. :-)
Nem gyõzöm hangsúlyozni, hogy nem az volt a célom, hogy vérig sértsem, nem tehetek róla, ha valaki túlontúl érzékeny...
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Egyrészt tényleg meg kell mondani neki, hogy a fotói fabatkát sem érnek. Másrészt azt viszont nem értem hogy ezt miért úgy kell neki kitálalni, hogy nemcsak a fotózástól, hanem az élettõl is elvedd a kedvét? 😄
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Nem letörölni kellett volna a weblapját, hanem
1. bírni a kritikát
2. átnézni rengeteg fotógalériát, hogy mik azok a fotók amiket annak lehet nevezni
Lehet engem nagyon utálni most, de mindenki biztos lehet abban, hogy sokkal többet használ BÁRKINEK az, ha megmondják a képeirõl a frankót, mintha hallgatunk vagy bólintunk rá egyet, "nehogy még megsértsük szegény párát" alapon...
Emléxem amikor ez a topic megnyílt. Kicsit de ja vu-m van 😞
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
Hát ez van. Rossz következtetést vontál le, de nem baj.
Csak remélem, hogy elindítottam valamit benned, és egyszer érezni fogod azt az érzést amit én éreztem a képeid láttán. Mondjuk ha majd rengeteg egyéb fotót nyálaztál már át.
Minden jót ... (csakazértse szólítalak meg sértõen)!
Büszke vagy erre a bizonyítványra? (Csak kérdés.)
ígérem többé nem látogatom ezt a topikot, mert ahol ennyire belegyalulnak a földbe, oda én nem megyek vissza...
a hozzászólásaimat kérlek töröljétek, mert igyekszem "eldugni a nagyvilág szeme elõl" õket...
a viszontklátásra taplókám, és élvezkedj csak nyugodtan a saját egódon, és a nyilvánvalóan sokkalta jobb, mûvészi szintû fotódon...
Tiszteletem!
FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!
Aki felrak a honlapjára egy rakás képet halál életlen rovarokról, mégtöbb szinte ugyan olyan fotót egy halott, szerencsétlen mókusról, és egyéb randábbnál randább képet olyan rabságban élõ állatokról amiket mégcsak felismerni is nehéz, NEM BESZÉLVE A NEM SAJÁT KÉPEKRÕL, annak asszem teljes lelki nyugalommal ajánlhatom, hogy keressen más hobbit!!!!!
Elõször csak a "vannak benne olyanok is, amik nem az enyémek" kommented nyomta ki a biztosítékot nálam, de a fotóidat látva már nem tudtam visszafogni magam és elmondani a véleményem.
És ezt most zsír komolyan gondolom barátom, kevés érdektelenebb, gyengébb, rosszabb fotót tartalmazó weblapot láttam életemben a tiednél!!!
Ha nem fogadod meg a tanácsom, hát ne tedd, lelked rajta, de bárki, aki alap ízlésvilággal és szépérzékkel rendelkezik, eldugná ezeket a fotókat a nagyvilág szeme elõl.
Minden jót!
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
Te jó Atyaúristen <#guluszem1>#guluszem1><#csodalk>#csodalk><#falbav>#falbav>
de szerintem megért pár képet...mégha nem túl szívderítõ, akkor is...😞
bocs a reklámért, de egyenként betenni hosszú idõ lett volna...😊
ui: vannak benne olyanok is, amik nem az enyémek...de láttam élõben amit ábrázol, csak a kép windows problémák miatt elveszett...ezeket kipótoltam hasonlókkal...de legfeljebb 8-10 ilyen van benne, a többi mind az enyém...