Fotóink

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aquir
de. egy tornádó-üldözõ kapta le😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Aquir
tökjó hogy elõttem és az utánamlevõ akart volna tékelni, de azért én vagyok az izé? Ebbõl az látszik, hogy te is lebuktál!! 😉

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Kenny85
szõkének szõke vagyok (najó sötétebb kicsit) csak nem nõ 😄

Nem hiszem el 😊

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Most töröljek vissza mindent 4000-ig? <#ravasz1><#wink>

The FlashBack
ha az lennél akkor nevetnék😛😄

Kenny85
ez szõke nõs vicc szeretett volna lenni 😄

The FlashBack
ez inkább leépül, mint fel😛

thx

Aquir
méretezd át, akkor jobb lesz az összhatás 😊

Kenny85
de szép....
és milyen szép lesz majd ha felépül <#circling>

The FlashBack
Aquir
ebbõl látszik, hogy te is tékermániás vagy mert csak ez zavart, elárultad magad!!!4 htx 😊

Aquir
inkább te amiért ezt mondtad. =) attól hogy épp rám jött ki attól még nem tékeltem, nem szokásom 😊

The FlashBack
mockos téker, szégyelld magad

Aquir
ejnye, miért szeret ennyire tékelni mindenki? 😄 (nemmondomki utánam írta hogy ték😊

Aquir
de szép, nem? 😊

Aquir
viszont érdekessége, hogy valódi (!)

Roger6
Nem kicsit... :-)

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

ps ! 😊 sztem én is fotoztam szivárványt de az nem ilyen 😊 sztem ps de nem 100 %

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Fék gyanús 😊

Roger6
Jaja, ezt én is láttam! Milyen durva, hogy a szivárvány két felén más a kék... Vagy csak én vagyok másnapos?

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Aquir

érdekes fotó 😊

Roger6
Editthy hozzászolásához:

Teljesen igaza van, mindegy, hogy egy kép milyen géppel készült. Lehet vérprofi a gép, ha közöd nincs pl. a komponáláshoz, nem lesz jó a kép. Meg szerintem a fotózás olyan tevékenység, amit soha nem fogsz tökéletesen elsajátítani. Ebben mindig lehet tanulni.

asszem ilyen romlott el oszt társamnak 2 hete 😊

A kérésednek megfelelõen jártam el 😊
Bizony, mi magyarok sok mindent írunk "w"-vel, vaku stb. 😄

noctlown
No, SG módszerrel remélem sikerül. (Kérem a házigazdát törölje ezeket a hszeket: 3987,3988,3989 - elnézést kérek mindenkitõl.)

Kenny85
nem simizem egész nap 😛
most láttam elõszõr..meg nem is fogom túl sûrûn..mert nemitthon van

BaliBoy
Nagyon frankó képek!

Egyébként a kismacskákról mindíg az jut az eszembe, hogy nagyanyáméknál mikor kismacskák születtek legelõsször mindíg megtanították õket "úszni". <#eplus2>

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

GabcsiManó
diótörõ <#crazya>

www.kreativ-otletek.eoldal.hu

GabcsiManó
jaj 😊 nagyon picike... és hihetetlenül aranyos... és te õt egész nap simizheted 😄 irigyelve vagy...

www.kreativ-otletek.eoldal.hu

arrrriii !!!! 😊

Kenny85

Kenny85
õ lenne az 😊

Kenny85
mindjárt felrakom a kölykét is ..az édibb 😊)

Édipofa 😊

Kenny85

dogfish
igen, de a vicc az egeszben, hogy meg csak a farkat sem mozgatta jobbra-ballra, fel-le, ergo nem vadaszott... azota en is vele egyutt bamulom azt a valamit, amit azota is hesszel 😄 immaron lassan fel oraja 😊
mintha egy egyiptomi szobor lenne 😄

dogfish
titaa 😊

Editthy
jó minõségû kompakt géppel is lehet jó minõségû zajmentes képet készíteni... én csupán arra céloztam, hogy egy kép nem lessz több vagy kevesebb attól, ha az említett milliós géppel vagy egy egyszerû kis kompaktal készül... semmi többet nem akartam mondani<#smile>

www.koleszafoto.hu

Ch_Slater
igen, milliós géppel is lehet iszonyatosan rossz képeket csinálni. de legalább nem lesz zajos 😄

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

Editthy
<#puszis>

www.koleszafoto.hu

Kereskedést nem ismerek de neten elég sok helyen találhatsz használt gépet (apronet, expressz, index-digicam).

Falconer
#3961 ???

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Ch_Slater
egy olyan jó másfél méter átmérõjût 😄

igen, én se szeretném ha a pofámba nymnának egy objektívet 😄

Ch_Slater
az S602 egyik erõssége a jó makró. legkisebb tárgytávolság szupermakró módban 10mm lehet.
de a "modell" is nyugodt volt... 😄 egészen addig, amig nem kezdtem feszegetni a szupermakró határait (a 10mm-t). az már zavarta.

dogfish
kicsit nem ideillo kerdes, de hogyan lehet vizjelet kesziteni?
marmint ps-en kivul ertettem...
én se erre céloztam csak arra, hogy elég jónak tûnik a kép ahhoz képest hogy nem DSLR. szép zajmentes jók a színek. az én panasonic DMC-LZ1 -em nem tudna ilyen minõséget produkálni