Fotóink
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
benntrõl nem csináltál képet?
www.kreativ-otletek.eoldal.hu
nagyon szép kép😊
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
cép nagy darab
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:™
The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:™
Gondolom a gyújtótávolság és a záridõ megvan.
Namost akkor vegyük mondjuk az S5600-at.
Ez áll az adatlapján:
38 - 380 mm (35 mm equiv) 10x optical zoom
Ha pedig elõlrõl megnézzük a gépet, ezt láthatjuk: 6.3 - 63 mm.
Na akkor mi is az igazság?
A különbség a CCD méretében rejlik. EZT MINDENKINEK ajánlom elolvasásra. Az oldalon a kompakt gépek és a DSLR-ek érzékelõje látható a 35mm-es filmhez képest.
Ez a méretbeli különbség okozza azt, hogy, míg a gépen lévõ objektív 6.3-63mm-es, olyan képet ad a kis CCD-n, mint egy 38-380-as obi 35mm-es filmen.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Mit szorzol 15-tel?
A reciprokszabály szerint az EKVIVALENS (35mm-esre átszámított) gyújtótávolságot a gyutáv reciprokának megfelelõ záridõvel ki lehet tartani, szóval egy 50-es obit 1/50-nel ki tudsz tartani, egy 100-asat 1/100-zal, egy 400-asat pedig 1/400-zal.
A te esetedben tippelgetõs számolgatással kijön, h ha az obid 35mm-esre átszámolva 28mm-nél kezdõdik, akkor ezt 15-tel szorozva 420-at kapsz. Ha viszont 24mm-nél kezdõdik, akkor az 360. Igen, ennyi különbség van 15x és 15x zoom között. 😄
múltkor kivittük tanyára "kirándulni". Elõször járt ilyen helyen, születése óta elõször látott más macskákat, állatokat közelrõl. Elõször körbeállta 3 macska, nézegették (õ le se sz@rta õket, mintha ott se lennének), majd amikor mozdult 2 centit, hárman hatfelé futottak. 😄
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
De amúgy nagyon szeretem.
Gratula hozzá!
gamertag: kenobita
Jótanács: ha FÉNYKÉPEZNI akarsz vele, akkor a programtárcsa ragadjon be P, S, A, M módba. 😄
Jah, SuperCCD ide, SuperCCD oda, ISO400-on már elég zajos. :C
\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]
\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]
Én is S5600-al csináltam elsõ képeimet, aztán végül is S7000 lett belõle! Nagyon jó kis gép az 5600-as,
fõleg az ISO 64 miatt tetszett különösen, tûéles képeket készít. Sok sikert hozzá!
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Elõbb tanulmányoz, csak utánna fotóz és ki tudja mikor publikál 😞
Így van ez rendjén 😉
A gép nagyon tetszik.
Jelenleg az ismerkedés fázisában vagyok, de remélem sok jó képet sikerül készíteni vele. Jöhetne már kis esõmentes idõ.
Természetesen mobilos korszakomnak, nincs ezzel vége 😉
Ha közületek, használ ilyen gépet valaki, minden tapasztalatot és jó tanácsot szívesen fogadok.
Nekem is van egy próbálkozásom:
http://www.fotorace.hu/FotoRace/picture.php?PID=533
Üdvözlettel,
Elami
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
[url=Kép (356.7 K😎]szivárvány