Fotóink

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fejes021
Ja és látom(az oldladból) , hogy hivatásos fotós vagy. Ezeket nem azért csináltam,hogy egy hivatásos fotós leboruljon elõtte.
na mostmár eldugolok<#kuss>

http://www.panoramio.com/user/518310

Editthy
Ne érts félre nem a képeidet akarom fikázn!!!! Ezt értik it sokan félre... csak avval nem segítenek hogy agyondícsérik egymás fotóit... szvesen segítek... nem vagyok hivatásos fotós, de rendszeresen dolgozom fotósként és sokat tanultam másoktól akik nem dícsérték meg a kezdetben készített hibás képeim...hanem jó szándékúan elmagyarázták mitõl lehetnek jobbak a képeim!
Mégegyszer szeretném jelezni, hogy nem akarok senkit megbántani csak kissé idegesítõ ez a túlzott Jajjdenagyonszépképeketcsinálunk...

www.koleszafoto.hu

Fejes021
Bár igaz a virágot jobb lett volna másik irányból csinálni, mert az a kerítés nem túl jó ott.

Fejes021
Azért raktam fel, hogy elmondják mások a véleményüket róla.
Mért szerinted nem jók?
Nem baj, nem vagyok profi fotós, tudom hogy lehetett volna jobban is csinálni, de nekem úgy sikerült.

ColdFire
humoros😊
és nem csávó😊

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Editthy
de ez alatt pontosan mit is értesz? Tudtommal semmi humorosat nem írtam...?<#smile>

www.koleszafoto.hu

Editthy
Te vagy a vicces mert nem vagyok csávó <#hehe>

www.koleszafoto.hu

ColdFire
lol, gondolom vicces csávó lehetsz... :S

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Editthy
Neked tényleg tetszenek ezek a képek vagy nem akarod megbántani a készitõt?

www.koleszafoto.hu

ColdFire
az enyim? kööööösz 😄

Aquir
szép gyümi szép virág szép darázs stb =) (😄)

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

ColdFire
itt az õsz:
meg a ziskola😞

Fejes021
Újabb képekel jelentkezem:

Bizony sajnos itt az õsz, így már jön a szõlõ,

és a szilva:

ColdFire
a háttérben nem felhõk vannak? <#idiota><#idiota><#idiota>

89
kösssz

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

Aquir
széép, nekem teccik😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

89

Háttérben a tordai hasadék...

89
nem tudom miért,de jó, grt

89
nekem tetszik <#eljen>

89
köszi szépen, várom a receptet <#smile>

89
Hát kocsiból készült, nem volt idõm kiszállni, megvárni amíg a Nap tökéletes szögbõl világít..stb <#smile> de itt inkább a mondanivaló a lényeg

nekem a hangfalas teccik 😊

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Aquir
jah, már kérdezni akartam miJyen a kezed 😄 jó képek

Barney Tech
Ez?

Barney Tech
Ez?
Aznap meszeltem 😄

Barney Tech
Milyen lett?

tattaratta
ráakadtam egy képre június 14. naplementéjérõl. ime:

Editthy
Arra már nem emléxem, de ha tippelnem kéne akkor azt mondanám hogy grisni... de majd jól megkérdem és jól elmondom 😄

www.koleszafoto.hu

Sonajk @:o)
<#ejnye1>

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

Pezsgõben áztatott és ezért jól megduzzadt ropi 😄D

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

Vajon miért??? <#kacsint>
Köszönöm.

modellmaker
Köszi! ^^

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Jól néz ki. Nekem nem tûnik "só szórásnak", inkább hosszabb záridõnek. Szóval szép kép. <#eljen>

Nekem is verébnek tûnik inkább, mint sem galambnak. Mindegy. Tud repülni és ez lényeg 😊))

Holnap ismét meló (07-19-ig), viszont utána 3 hét szabadság. Szóval lessz idõm fényképezni. Szeretném a géppel és egy kerékpárral bejárni a környéket.

Nekem talán kicsit sötétnek tûnik a kép, illetve nem biztos, hogy feketével kereteztem volna. Különben az maga a kép és a téma tetszik.

ivjoe
Mi ebbõl a tanulság?
Nem szabad dolgozni. 😄D Csak sajnos ez rövid távon sem kifizetõdõ. :CCC
The FlashBack
Aspyrin nincs, szal ne spemmelj😄DD

thx.

1 napot dolgozok és 48 hsz.
huuuuuuh
na olvasok és nézegetek egy kicsit 😉

arra értettme hogy 89 rakok már ide be egy-két szép képet de ez még homálos is :S 😄

Ch_Slater
nem feltétlenül kell szépnek lennie egy képnek. szerintem.

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

csak gondolom nem a szépsége miatt raktad be ide 😊

89
Csak az a baj, hogy ez csak elsõ ránézésre vicces, azután már ráébred az ember, hogy elkeserítõ...

ez nem a Humoros és Aranyosba akart menni ?xD

89
Ez ma Magyarország (sajnos):

89
Hátha nekem azt mondják, hogy lazac, akkor én nem egy fadarabot képzelek el körbetekerve répával <#smile>
De most már legalább tudom, hogy a répa a hal, csak azt nem, hogy mi a fadarab<#idiota>

flippy
#4328 ez a kép nagyon teccik! GRT!!!😊)<#worship><#worship>

The FlashBack
Figyelem!

Aspyrin üzeni, hogy egy hét bant kapott, és hogy vigyázzunk a topikra, tehát no spam!

Blasta
<#nevetes1><#taps>

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"