Fotóink

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

The FlashBack
na héhó azt ne mmondta hogy nõ xD 😊

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

gnar killer
vállalom magam hogy hülye vagyok (;
egyébként is csak kötekszek 😄
/off
+1 kép

The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:™

ivjoe
Amúgy azt se mondtam, h ez baj, én sem SLR-rel a kezemben születtem. :C
ivjoe
Direkt nem mondtam nevet, temeg lebuktatod magad. :C
gnar killer
<#duhos2>

The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:&#8482;

ivjoe
#4453, #4455:

Mint mondtam a FOTÓT minden esetben az ember készíti, a gép csupán egy eszköz hozzá.
Persze aláírom, hogy azzal a géppel, amin csak auto mód van, nem sokat lehet kezdeni. Viszont nem kell hozá DSLR, h jó képet tudj csinálni.

Pl:. Szilveszterkor odaadtam a gépem egy olyan valakinek, aki azelõtt csak mások kezében, ill fotón látott tükörreflexeset. Az expo gombot nem találta meg. :C
de azért szó szó nem mosodik annyira kép,gyorsabb, stb 😊 de azért ténlyeg ehhez ember is kell !

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

89
és milyen géped van?

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

Tomo15
Vágva van, és egy kicsit élesítve. Azt meg tényleg ne hiddjétek, hogy mondjuk egy DSLR-nél a gép automatice csinálja a képet. Föleg, hogy egy ilyen gépnél nem igazán illik automata modban fotózni(és ez el is vesz az élményböl). Inkább a élményen dobnak nagyon számomra a dslr lehetöségei, használata.
89
....fényképezõgépen... 😊

89
De eléggé sok múlik a fényképezõn is...

89
És ebben csinálsz valami módosítást, vagy ez az eredeti kép?
Amúgy szép

ColdFire
hát azért ezzel vigyázz...

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

ivjoe
A FOTÓT nem a fényképezõgép készíti, hanem aki mögötte van.
ColdFire
vald be ehhez azért fényképezõ is kell... 😄

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

oh waz 😮 élles és cép is 😊

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Aquir
jó éles

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Aquir
egy kicsit.. 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Tomo15

Tomo15

még mindig nyaralás😊 Szerintetek zavaró a jobb alsó sarokban belógó moló?
Sonajk @:o)
De nem ám 😉

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

ivjoe
A tiéd túl sötét, az enyém be van kalibrálva.
JAés eza belenyúlás dolog. :C

#4444tekk
Doomista
<#eljen>

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

ColdFire
RC modelleket csinálok fábol, meg ilyen különleges mûanyagbol, de mindent magam

89
wow, vagy a szemed nagyon jó, vagy az enyém rossz, vagy a monitorod nagyon világos, vagy az enyém túl sötét 😊 mert nálam egyáltalán nem látszik, de igazad van, belógott egy korhadt fa a képbe, azt el kellett tüntetnem...és hát úgy látszik nem végeztem túl jó munkát, de el is siettem 😊

itt az eredeti kép:

ivjoe
Az az elmosódás mi bal oldalon a vízen?
Megnézném full középre komponálva is. Csónak nem volt a közelben?
Aquir
mmm, szép tükrözõdés 😊

89

Amúgy nekem jöhet bármilyen fikázás, de akkor mondjátok meg, hogy mit kéne másképp csinálni <#smile> (én is még csak most kezdtem komolyabban)
A dicsérõ szavakat....hát azokat elfogadom úgy ahogy vannak <#smile>

89
PS-sel vagy bármilyen más képszerkesztõ programmal szoktad õket módosítgatni? Színerõsítés, gyengítés, világosítás, sötétítés, kontraszt növelés, csökkentés? Mert általában ezek elég nagyot dobnak a képen, fõleg ha még nincs túl jó fényképezõd.

Aquir
nem csak ott az a finom gyümi meg a darázs 😊😊

Doomista
köszi a felvilágositást 😊
nem tudtam kifejezni magam xD

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

DJ Skyline
modell = távirányítós
makett = festõs,ragasztós,vitrinben díszelgõs
<#smile>

Doomista
coldfire te ilyen távirányitos dolgokat csinsz,vagy sima modelleket ? egyébként szépek !

ColdFire
ami még nem is tükireflexes :'(
nincs zsém...
vki nem ad el nekem baráti áron?😊

ColdFire
nekem KM z20

Fejes021
Amyúgy egy JVC GC-X1-em van ami nem túl jó gép, de szerintem egyelõre inkább én vagyok a gyenge láncszem.

http://www.panoramio.com/user/518310

Fejes021
kösz szépen mindent!<#worship>

ColdFire
jakabszállás, én is építek ilyen gépeket azért vagyok fan
most egy vitorlázót bütykölök

ColdFire
a háccsó gépnek nagyon kellett wcre mennie, azért tart a tábla felé 😄

DJ Skyline
RC gondolom! hol volt ez?

ColdFire
fotozz.hu, CodF😊
(ezek nem az egyiptomosok😄)

Cím: Mint a Nagyok...

😊

ColdFire
feltöltöm az egyiptomos képeim, nem volt kedvem psezni, szval most egybol a fényképezõröl töltöm fel

Editthy
jahh és egy kis segítség... itt az sg oldalain a digicam rovatban sok hasznos cikket találsz (Hogyan fotózzunk... sorozat) érdemes elolvasni õket mert benne vannak a legfotosabb alapinformációk )
De érdemes más fotósol oldalait is nézegetni és ötleteket meríteni belõlük... és ha az alapok mennek jöhet az egyéni sílus...<#smile>

www.koleszafoto.hu

ColdFire
<#puszi>

Editthy
egyébiránt meg nem a te fotódra reagáltam... hanem a hozzászólásra <#puszis>

www.koleszafoto.hu

Editthy
már írom 😄

www.koleszafoto.hu

Editthy
a virágos fotódon engem fõleg a kiégés zavar (fehér foltok a képen ami a túlzott fénytõl van... ott nincs infó= nem látszik a virág a háttérben...) nem tudom milyen géped van de ha teheted mehetsz közelebb is... hogy a zavaró tényezõket lecsökentsd a háttérben... hasonló a helyzet a daris fotóddal is... elvész a lényeg... túl kicsi a téma és túl erõteljes a háttér a darázshoz képest... (gondolom a darázs megörökítése volt a célod)

www.koleszafoto.hu

Fejes021
A túl dicsérésben, pedig teljesen igazad van.

Fejes021
és nekem tudnál segíteni, hogy te mégis mit változtattál ezeken a képeken