Fotóink

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

The FlashBack
800*600 itt jó

Jó,majd máskor linkelek,lépjünk tovább.

Roger6
Nem kötekedés, de az 1024x768 szerintem túl nagy... Kár, hogy a házigazdát kitiltották... <#wilting>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Kb 55 és 65 e között mozog az ára.

Azzal csináltad az itt látható képeid?
Mi az a HDR?
Mármint hallottam róla,de csak számgépes játékban,de gondolom itt más fogalom.
Vélemény képeimrõl?

Sonajk @:o)
#4030 #4034

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

"(max. 1024x768)" szia

The FlashBack
mik vannak azon a gépen😄
Az enyimen lóf*sz sincs😛😞😄

Közben rájöttem (effekt).
Lenyugvó Nap szindróma 😉
(Hiába. Öregszem. Már nem vág olyan gyorsan az agyam, mint rég. 😄D )

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

The FlashBack
drágavót?:|

Csak ajánlani tudom a gépet. Nincs 2 hete, hogy használom, de csak jót tudokmondani róla.

nem ártott volna átméretezni a képeidet mielött feltetted volna õket

Hát igen,Olympus C-160-as ÕSgép,de kihozom belõle a maximumot,mint azt láthatni.
Hétvégén veszek újat,nemrég tárgyaltam a digigép topikban,hogy az S5600-ot teszem magamévá😊

A hétvégén az Alcsútdobozi arborétumban jártam,született pár kép,íme :

Mindig nézz a dolgok mélyére (itt precedens a közepére)<#idiota>

GabcsiManó
nem tudtam kivenni hogy ez miért is láb 😄

www.kreativ-otletek.eoldal.hu

GabcsiManó
<#vigyor5>

www.kreativ-otletek.eoldal.hu

Esküszöm, nem volt szándékos.
Ezt én is csak utólag vettem észre.

Lába között van az öröm 😊

Viszont itt a másik kép, amibõl kiderül az igazság 😉

El kell, hogy keserítselek. Nincs rajta effekt, csak vágva lett kicsi a tetejébõl.

The FlashBack
nekem az az érzésem, hogy piszokul jó ez a kép, mijen effekt?😄D

The FlashBack

Na ezzel a képpel szemben, vannak fenntartásaim 😊
Szerintem nem lett volna baj, ha a nap nem középre kerül.
Ti hogy érzitek?

jó kompozíció, ez (is) az ami belõlem hiányzik <#eljen>

Stranger
Ja és a képeken semmi utólagos korrekció, szerkesztés nincs, egyedül a kicsinyítés.

Gigabyte P35 DS3, Intel E2180@2500, 2GB DDR2@1066, Inno3D 9600GT 512MB

Stranger
Mielõtt még valami milliomosnak néztek elmondom, hogy nyertem az utat, a Samsung finanszírozta az egészet. Egyébként az elsõ két kép a Krk vízesésnél készült, a naplementét Sibenikben fotóztam, az utolsó kép pedig egy frankó étterem Tribunjban.

Gigabyte P35 DS3, Intel E2180@2500, 2GB DDR2@1066, Inno3D 9600GT 512MB

Kaposvári vagyok, de majd egyszer....
Azért köszönöm.

<#worship>

ha pesti vagy gyere le vonattal 😊

kepitt keresd a Szent Tamás hegyet 😊 Kápolna 1ébként asszem

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Editthy
😊 jajj bocsi... szóval Esztergom ahogy olvastad... méretébõl ítélve templomnak nem nevezném... de nem vagyok otthon ebben a témában egyedül a Bazilikáról tudom hogy nagy méretû és elvileg a budapesti bazilika nem bazilika építészetileg... szóval nem tudok segíteni, de hátha lessz valaki aki okosabb nálunk és megmondja... én kis képolnáre tippelek

www.koleszafoto.hu

Viszont a kérdésre nem válaszoltál <#confused>
Hol van ez a hely és templom vagy kápolna (esetleg egyik sem).
Közben tovább jutottam a hsz-ok olvasgatásába és megtudtam, hogy Esztergom, de a kérdés másik fele, még mindíg talány maradt. <#szomoru1>

Editthy
<#vigyor><#eljen>

A lényeg h ez elvileg a képekrõl és nem a verses költeményekrõl és regényekrõl szól <#hehe>

www.koleszafoto.hu

Majd igyekszem megszívlelni, bár elõre nem ígérhetem, hogy nem esek ue. a hibába.
Sértõdés? Mirõl beszélsz? <#idiota>

Ha legközelebb mész ezekre a helyekre, kérlek, ne felejts el szólni, mert mennék veled én is. Nagyon szépek. Az a vízesés különösen pazar. Ha megengeded, most egy kicsit irigyellek.

Editthy
Húúú haaaa... most megint sértõdésre adhat okot, de.....
...
... elõször is köszi h vetted a fáradságot és megnézted a képem ill az értékelés se volt semmi bár kicsit ... hogyismondjam nekem sok volt így egyszerre <#wilting>

... ez meg már talán a ló tulsó oldala... aranyközépút lessz a nyerõ<#vigyor>

www.koleszafoto.hu

Erre most mit mondja?
Talán azt, hogy nagyon szép.
Tetszik a téma. Jól komponlát. Szépek a színek.
Nem tudok mást hozzáfûzni. <#papakacsint>

Lehet, hogy öregszem?
Illetve elolvastam a Gyõzd le az egódat! c. írást.
Megjegyzésed pozitivitását köszönöm.

Szintén a nyerõ kategóriát meríti ki nálam. Nem tudom mi vonz bennük, de a templomok, kápolnák nagyon tetszenek. (Ez talán egy kápolna és nem templom. Hol található?) Igaz, hogy ezen a képen csak az összhatásban van szerepe és nem igazán a részletei alkotják a kép lényegét. Nagyon tetszik, hogy mind ez egy dombtetõn van. A kápolna(?) elõtti három szobor a domb tetején "alig emlékeztet" bizonyos eseményre. Már ez "nem semmi" hangulatot sugároz magából. Aztán ott vannak azok a felhõk. Szóval nem is tudom. Valahogy az egészet elnézve, számomra rendíthetetlen békét és nyugalmat közöl e kép. Ha a felhõk színe más lenne, biztosan mást éreznék. Annyit jegyeznék még meg, hogy talán én lehagytam volna baloldalon azt a piros háztetõt. A villanyoszloppal és a vezetékkel sajnos nincs mit kezdeni (fene vigye el az összeset). Szóval tetszik a kép és gratulálok a készítõjének. <#eljen>

Editthy
Arra, hogy mostanában sikerült pár értékelhetõ képet feltöltened nem vagy annyira sértõdékeny és te jelzed h "...Nem bánnám, ha az én képeimet is így kezelnétek. Úgy gondolom, ebbõl lehet tanulni."
a megjegyzésem pozitív volt...

www.koleszafoto.hu

Editthy
<#smile>

www.koleszafoto.hu

Mire gondolsz?

The FlashBack
ez kurvajó...

Editthy
Te Sonajk! Mi lett veled? (+)<#hehe>

www.koleszafoto.hu

The FlashBack
<#worship>

modellmaker
köszi!

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Csüccs be az egyikhez és máris teljesül a kívánságod 😉

Ez a kép viszont tetszik (mondom TETSZIK <#vigyor2>) a maga komorságával együtt. Talán egy FF ebbõl még érdekesebb lenne. Az ágak és levelek mozdulatlansága, a komor fellegek, igazán vihar elõtt pillanatot sejtetnek. Grt <#eljen>

nekem tetszik <#eljen>

helyes, engem is irritál már amikor egy egy abszolút semmitmondó képre rámondják (feltehetõleg csak udvariasságból) hogy hû de jó lett, grat.

Sziasztok!
Remélem nektek is tetszeni fog az egyik új képem.