Fotóink

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Roger6
Most a Sonajk fiára célzol? <#hehe> Nem-nem, adta rá egy kis szaturációt. (Remélem nem lett sok...)

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

89
ez szûrõvel készült?
nagyon szép

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

Sonajk @:o)
<#nyes>

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

"egy mesternek az a legnagyob dicsõség ha a tanítvány felülmulja õt" 😊

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Roger6
Barátnõmmel sétálgattunk, aztán észrevettem ezt a szegény bogarat. Nekem mond valamit a kép.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

3 fiam közül Õ Péter. 20 éves. Tegnap elõtt (legnagyobb megdöbbenésemre) vásárolt egy Fuji FinePix S3500 típusú fényképezõgépet. Azt mondja, komolyan érdekli a hobbi szintû fotózás. Csak támogatni tudom. Tegnap este már együtt kerekeztünk és fotóztuk a napnyugtát no meg a várost. Egész ügyes képeket csinált. Jó lesz odafigyelni, mert még "lepipál". 😉

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

A tegnap esti naplemente Kaposváron

Nekem is tetszik 😄D

Én már csak tudom 😉

A vízszintes középre, nem a függõlegesre gondoltam 😉

igen csak jó lenne hogyha az egész képet látni lehetne anélkül hogy scroll-ozni kéne

Ch_Slater
szerintem nyugodtan küldjed.
amikor Londonban éltem, volt a Digital Camera Magazine-ban egy 6 hónapos fotópályázat. Én csak az utolsó fordulóra tudtam beküldeni képet, de így is kaptam 25 pontot. A gyõztes a fél év alatt összesen 96 ponttal nyerte a pályázatot (és egy 1-2000 fontos fotós vásárlási utalványt.) Szóval érdemes beküldeni, hátha kisül valami. Nekem az is elég volt, hogy az egyik legnagyobb angol digicam magazinban benne volt a nevem 😄
hajrá

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

Szerintem is.

89
Szerintem simán elküldhetnéd a képeidet pályázatokra

89
Ha nem akarsz nyerni, akkor ne küldd be pályázatra, szerintem aki pályázik valamire az azért pályázik, hogy nyerjen...

én 20 bol lettem 8. xD 😊

Editthy
valószínûsítem tévedsz ill keversz valakivel, nem hiszem h ennyire szenilis lennék 😄

www.koleszafoto.hu

ivjoe
Digitális Fotó Magazin.
De lehet, h tévedek. :o
Editthy
DFM?

www.koleszafoto.hu

ivjoe
Énis egyszer küldtem el egy képet pályázatra, el is vitték kiállításra, + bekerültem vele az elsõ 20-ba asszem. (~220 pályázó volt.)
ivjoe
Ha jól emlékszem a DFM-ben volt már képed. 😄
desigo
Nagyon jó kép!
én 1szer küldtem x| igaz ilyen kolis votl XD 😊

Editthy
értem... semmit nem vesztesz ha elküldöd, de véleményt nagyon nem fognak alkotni a képekrõl max továbbjut nem jut tovább...
Konkrétan nem szeretnék írni semmit csak annyit jegyeznék meg h egyelõre én sem küldöm a képeimet pályázatra mert nem tartom elég kiforrotnak és megfelelõnek õket... (evvel nem tudom segítek-e)<#vigyor5>

www.koleszafoto.hu

Szal nem nyerni akarok,hanem csak alkotni,alkotást bemutatni,szeretnék fejlõdni - ezért is fontos a véleményetek.Talán a pályázaton is alkotnak véleményt,ami szintén fontos.
Ezt túlbeszéltem.

Fényképezõt lehet nyerni.Hétvégén veszek.
Szal,szeretném a képeimet a közönség elé vinni,nem anyagi megfontolásból.
Szeretnék az új géppel is sokat fotózni,fotós oldalt csinálni,hobby szinten foglalkozni a fotózással,késõbb bármi kisülhet belõle.Mûvészi hajlam megvan bennem,ez sem mellékes.
-

Editthy
És mi a célod a pályázattal? Csak szeretnéd megpróbálni vagy helyezést szeretnél elérni? Nézegetted már hasonló pályázatok díjnyertes képeit?

www.koleszafoto.hu

Editthy
<#mf1>szerintem azt szeretted volna

www.koleszafoto.hu

Editthy
nekem is ez lenne a kérdésem h melyik pályázatra? (ismételten megjegyeznén nem vagyok profi csak rendszeresen fotózom és dolgozom fotósként, de ennyi még nekem is rengeteget kell tanulnom) <#whatever><#smile>

www.koleszafoto.hu

nem tudom =)

hova ?😊

Jóvan,türelmetlen vagyok.Most akarok - részben ezekkel a képekkel - beadni egy fotópályázatot.
És ezért érdekelt pár vélemény.
Ezennel megkérdelek,mint profi fotóst,van-e értelme beadni.
Persze,persze,ez nem ilyen egyszerû,de azért hajrá...😊

Editthy
A horizont nem vízszintes... ezt szeretted volna? <#smile>

www.koleszafoto.hu

Editthy
értem én, nem akartalak megbántani, de szerintem ha felteszed a képeket elõbb utóbb kapsz rá véleményt, ha mégsem akkor az azért van mert nem keltette fel a többiek érdeklõdését, sem negatív irányban sem pozitív irányban... vagy egyszerûen megcsodálták és továbbléptek...

www.koleszafoto.hu

a három középre egymesulyozott képnél (vagy nem tom hogy híjjéj 😊 ) engem zavar hogy nem vízszintes vayg nem tom 😊 pl amelyiknél a ház van ott a ház alja nem vízszintes a képppel ha érted 😊 (meg az uccsó homályos de cép )

mondjuk így utólag csak a házasnál van ez a ferdeség 😊

Nem sértõdök meg,tényleg😊

Editthy
nem gonoszkodásnak szántam csak a a fenti leírás ezt takarja... ennyi erõvel lehetne a leírás az hogy a belinkelt képekrõ írjatok véleményt, de lehetõleg jót mer a rossztól besértõdünk... <#smile>

www.koleszafoto.hu

Attól még érdekelhet egy konkrét vélemény,azaz,várom a negatív véleményeket is,példának okáért - mert ez fontos számomra.

ez gonosz volt 😊

Editthy
Nem, a topik azért van, hogy megmutathasd a képeidet... És ha a többi fórumozónak valami gondolata vagy segítõszándékú mondanivalója van majd leírja... Ha pedíg valamai szédületesen jót alkottál biztos lehetsz benne hogy nem marad szó nélkül ...off

www.koleszafoto.hu

Editthy
<#wow2><#guluszem1><#nyes><#nyes><#nyes><#nyes>

www.koleszafoto.hu

89
A 2. és 3. szép, a többire ráfér egy kis színkorrekció (szerintem) <#smile>

89
Hogyha a tetejébõl lett vágva, akkor eredetileg nem került középre a Nap és úgy nem lenne fenntartásod a képpel kapcsolatban <#smile>

89
thx

Ch_Slater
hmm, eddig nem 1024x768 volt a bannerban az engedélyezett felbontás? most lett átírva?
ha nics ez az elõbbi kis vita, észre sem veszem és énis tovább tolom az 1024-es képeket.

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

Egy ideje igen. Elõtte Sony Ericsson k750i-vel.

Érdekelne a véleményetek a képeimrõl,elvégre azé' van a topik.

Majd a képekrõl is beszélünk,vagy megy a vita tovább a felbontásról??