Fotóink

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ColdFire
még javtan kell 😄

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

ColdFire
Smoky City Design - Panorama Factory v4.2 (magyarul is tud)

pls serial, nem találok sehol 😞

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Sonajk @:o)
nm

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

htx!

TX 😉

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

The FlashBack
A képeiden teszteltem egy javasciptet.

Több okból is

#1 ha nem mûködik, a kép megnyugtat
#2 ha nem mûködik, de legalább látok valami színeset
#3 ha mûködik nem megy gagyi firkát látok, így teljesebb a siker

<#idiota>

Neked van igazad. Már nekem is mondták, amikor hasonló képen vélekedtem", hogy "hiába a csúcs gép, ha hiányzik az érzék és a tehetség". Természetesen egy olcsó technika (100 e. alatt) is lehet korlátja a kibontakozásnak. Nekem tanulni, ismerkedni a fényképezéssel, egy darabig elég lesz a jelenlegi FFP 5600 még így 40 felett is (életkorom), gondolom én. A többit majd meglátjuk.

Roger6
Hát szerintem ez nem igaz ily módon. Pl egy kompozíció miért függne a gépedtõl???

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

ColdFire
"amatõr felszereléssel nem lehet profi munkát készíteni. Fõleg nem profi minõségben" <#worship>

thx

Roger6
Azért hülyeségbõl még nem adom fel, hátha lesz valami! :-)

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Roger6
Hát én annyit tanultam belõle, hogy nincs tehetségem a fotózáshoz... :-)

Még hogy én csinálok jó HDR képeket?
Nézzétek meg a többit is, mert nagyon szépek. Sokat lehet tanulni belõle.

Nagyon érdekes optikai csalódás.
Tetszik.

"csináltad össze" ez jóóóóóó 😊)

Smoky City Design - Panorama Factory v4.2 (magyarul is tud)
Illetve tetszik még a PTGui program is (v5.4 van +)

Nézz körül itt 😊

89
Tényleg...mindegy, ott van a vicclap fõoldalán "FF" címszó alatt

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

Nem vagy egyedül, mert nekem is tetszik 😉
MARADJON!!!

Nem tudnám megmondani miért (esetleg túl hosszú lenne <#vigyor>), de nagyon tetszik ez a kép. <#eljen>

Pheaper
nme jön be

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

89

sonajk, a panorámát millllen progival csináltad össze? 😊

Roger6
Igen FFX, neked szántam.

Roger6
Nekem tetszik a banner. Jó ez. Vagy nem?

(ha nekem szántad) igen, utólag én is észrevettem, hogy le kellett volna még vágni a szekrény sarkát. na majd legközelebb

Persze, de nincs kedvem szórakozni vele és ha sokat értetlenkedtek hagyom a francba az egészet hiszen ez a topik nem a bannerrõl szól és ezekután sem fog..

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Roger6
Szép kompozíció! Nekem nagyon tetszik személy szerint, bár a kép jobb oldalából még vágtam volna.

noctlown
De azt meglehet csinálni, hogy minden frissítésnél más logó legyen, nemde?

89
Sztem lehetne, de akkor küldjön mindenki és legyen egy válogatás 😊

Eddig Pheaperen kívül senki sem jelezte, hogy váltani kellene bannert. Ha a többség úgy dönt szívesen lecserélem.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

noctlown
Ha nem rakjátok be, szóljatok, mert akkor letörlöm a galériából.

Nekem teszik.

ez tetszik

kicsit sok a növényzet

soma62
Sztetek milyen kép??

www.flickr.com/photos/soma62sco

Kenny85
jólvan mind1 mindig is tudtam h hugom kezébe müszaki dolog nemvaló mert általába mindent tönkretesz akkora szerencsecsomag szegény. meg ezért nemjó ha egy tárgyat többen használnak..
ebbõl azlesz h megunom az egészet és veszek magamnak egyet

soma62

Azt a nagy "V"-t és a hosszú "í"-t talán le kellene hagyni.

"max majd megveregetem a fejét" Ha ettõl javul meg a géped, ne habozz. Ha a gép jelenlegi állapotát, ez kevésbé változtatja, inkább tekints el tõle. Minek a bajt, még bajjal tetézni.
"mindig az baszódik el amire vigyázok" Ehhez nem fûznék semmit. Ezen a ponton neked kell elgondolkozni.

soma62
Töröljétek ki!

soma62
Nemmegy😞

soma62

flippy

Kenny85
jójó tudom h leesett meg h húgom mit alkotott hányszor cspta oda valamihez mert tuti nekicsapta látszik
max majd megveregetem a fejét
nálam meg akkorát nemesettmax 20 centi tudom h az is elég szal a tököm
persze h mindig az baszódik el amire vigyázok

Ezt a vásárlás elõtt, meg kellett volna beszélned az édesapáddal. Õ biztosan nem akart rosszat, csak lehet, hogy nem ért hozzá. Viszont utólagosan Õt okolni mindenért, közben meg dobálni a gépet, nem szép dolog.

Roger6
Kenny:

Ha leejtetted a géped, meg minden szar, nehogy azt hidd, hogy garanciával megcsinálják. Csak gyári hibát javítanak garanciával. Ha fociladbának haszálod, azt õk is észreveszik... :-)

Ezek után csodálod, hogy gond van vele?
Vigyázhatnál rá jobban is.

Kenny85
meg persze olyanokat csinált a töltõ h beteszem az elemeket kigyullad a piros h tölt aztán ha megmozdítom átvált zöldre h ready ..szóval tököm az olcsó hülyeségekbe nemszabad másra bízni a vásárlást

Ez ebben a formában tényleg nem ildomos (nem illik). Ha valaki akarja, majd megnézi, ha meg nem, hát nem. Ha megnézte és akar, majd regisztrál, ha meg nem, hát nem. Ez egy szabad ország, szabad akaratú emberekkel. Én is csak arra kérhetlek, hogy ezt hagyd abba. Nekem egy kicsit erõszakosnak tûnik. Az erõszakból pedig, személy szerint "nem kérek".

Kenny85
jójó azt tudom h nem akksi tette tönkre hanem valami más baja van, eddig is csinált olyat h bevolt kapcsolva fényképeztem vele és egyszercsak elfeketedett a kép (mintha kupakot rátettem volna) de egy ki meg bekapcsolás segített rajta,
mondjuk húgom nemtom mit mûvelt vele :S meg nekem 1x sikerült elejtenem mikor rávolt dugva a gépre és elfelejtettem és kirántotta a kezembõl..azóta usbre nemlehet rádugni mert beesik a nyílás mikor rá akarom dugni, de leejtés után müködött egy hétig még remélem nem az vágta haza :S
küldhetem fel pestre remélem garival megcsinálják