Fotóink

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Amse
jön a vihar

nem hdr

Amse
inkább csak este van...

Sonajk @:o)
😉

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

flippy
Jön a vihar:

soma62
Jo forumokat adtál meg de sajna ez nekem nemjo mert alig irnak és nekem amugy is htmlben kéne!!Sorry

www.flickr.com/photos/soma62sco

A vihar elvonul

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

De ez sem 😄DD

nm 😉

ColdFire
köszi

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

privát mindjárt megy

ColdFire
Sonajk!!!!!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Smoky City Design - Panorama Factory v4.2 (magyarul is tud) <--- ehhez tucc adni egy serialt?:S

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Talán itt vagy itt kérdezd meg.

ColdFire
hát ez nem az😊

ivjoe
Hát ez nem az a topic. :C
soma62
vki megtudná mondnai hogy a forumomba hogyan tiudnák szavazást csinálni esetlge a honlapomra??

www.flickr.com/photos/soma62sco

chicco
Köszi Akkor ma már 2 dolgot is tanultam

igen, tudod a bányató alatt gyakran alakulnak ki barlangok, lyukak, rések, ami ha beszakadnak, akkor örvényt generálnak...

http://gaborszantai.co.uk/

Tomo15
Én nem vettem rossz néven😊! Ez a szemböl fényképezés nem igazán jöhetett szoba, mert már itt is a drótkerités aljának a maradványain álltam, kicsit odébb meg csak felszurtam volna magam😉 Anyira nem érdekes a téma, hogy megkockáztasam érte a testi épségemet.<#idiota>
chicco
Bányatóban õrvény<#conf><#conf><#conf><#conf><#kuss>

Ha már felvetetted a mélységélességet: DOF Master illetve A fény, az ISO, a blende, a zársebesség, a gyújtótávolság

Nem annak szántam, még akkor sem, ha az "jött le" belõle 😞
Inkább arra gondoltam, hogy nem lett volna hiba, ha szembe áll a dróttal (szerintem a középhez képest, jobb oldalról lett fényképezve). Akkor a kép közepén látható nylonkötözõ(?) mélységében lehetne életlen, de a drót teljes hosszában élesen látszana. Szóval nem a kötözködés és hibák keresése motivált. Hibákat kereshettek az én képeimen. Találtok rajta bõven.

89
én is úsztam bányatóban, nem ért le a lábam, és bementem messzebbre is, és nem történt semmi (közben még robbantgattak is alig néhány km-re), igaz nem volt a kezemben fényképezõgép
ebben:

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

Editthy
"Az élességállítás talán nem a legprecízebb (a drót baloldalon kicsit életlen),"
csak erre reagáltam <#vigyor> mert ez olyan: -keressünk hibát is a képen, h tudjunk írni valamirõl- hsz-nak tûnt

www.koleszafoto.hu

Igazán sajnálom.
Értelmetlen halál bárki számára. Egy 17 éves emberére meg különösen. Ennek ellenére hatalmas felelõtlenség, úgy a fiú, mint a szülõ részérõl. Hogy lehet egy bányatóba 10-12 méterre besétálni. Nem hallottak épp elég hasonló, bányatónál történt tragédiáról?
Amit most mondani fogok, lehet majd kritizálni. Nincs benne hátsó szándék, sem rosszindulat. A mentõknél eltöltött 14 évem alatt sokszor gondoltam arra, látva bizonyos eseteket - de jó, hogy ez a történet nem rólam és családomról szól. Olvasva a hírt, most is ez jutott elõször eszembe. Kár érte, mert értelmetlen halál.

Csak annyit, hogy DOF.
Miért kérdezed?

Tomo15
<#shakehead>
Editthy
mélységélesség? Mond valamit?

www.koleszafoto.hu

A mágus szeme<#wow2>

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

a TV-ben azt mondták, hogy az apa nem tudott úszni, a gyerek igen...

gondolom vmi örvény volt és nem akarta elengedni a gépét...😞

89
Öcsém...vízbe fényképezõgéppel, fõleg úgy, hogy még úszni sem tud....

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

Roger6
Nem. Nagyon sajnálatos a hír... :-((

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Úgye Ti sem ismertétek? 😞((

17 éves fiút nyelt el a víz Délegyházán
2006. Augusztus 24., Csütörtök, 06:45:00
Feltehetõleg vízbe fulladt az a 17 éves fiú, akit immár egy órája nem találnak a Pest megyei Délegyháza egyik bányatójában.
A HavariaPress úgy tudja, hogy a fiú apjával látogatott el a Nomád-partra, s míg az apa kint beszélgetett a parton, a fiú fotózási szenvedélyének hódolva bement a vízbe, hogy képeket készítsen. Az apa egyszer csak hirtelen a fiú kapálódzására lett figyelmes, mintegy 10-12 méterre a parttól, majd azonnal fia segítségére indult. Nem tudta azonban megmenteni fiát, mivel nem tud úszni, s a 17 éves fiút hamar el nyelte a bányató mélysége. Keresésére hamar riasztották a mentõegységeket, azonban már több mint egy órája nem találják a fiatalt. A tragikus eset körülményeit a Ráckevei Rendõrkapitányság vizsgálja közigazgatási eljárás keretében.

Falconer
Ez nagyon koltoi volt 😊

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Ott jártam én, ahol az Ég a Földdel összeért.

huuuuu
most megijedtem 😊

Ez a képed, nagyon tetszik. A rozsdás drót színe, valami fantasztikus és a háttér is szép homogén. Az élességállítás talán nem a legprecízebb (a drót baloldalon kicsit életlen), de ettõl eltekintve, igazán jól sikerült kép.
grt

Semmi extra,de aranyos sztem.

desigo
Hú ez aztán jó éles kép!
Tomo15

Tomo15
[center]Út a végtelenbe[center]

Tomo15
Fellegvár

ColdFire
...felhõk alatt... 😄

Tomo15

Dombok felett...

ColdFire
<#idiota><#idiota>

DJ Skyline
gólyás! <#idiota>

ColdFire
ugye? 😄

Tomo15
gyönyörû<#zavart1>
ColdFire
1024x100 😄

Ráadásul picit nagy is lett :/

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?