Fotóink
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
... az nem jelenti azt, hogy átadtam a fotó felhasználási jogát... ergó az engedélyem nélkül senki nem használhatja fel... de nem kizárt, hogy tévedek... tehát utána fogok nézni...
www.koleszafoto.hu
(#5564)
\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]
(mindenki fejezze be, hogy neki tetszik)
http://gaborszantai.co.uk/
\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]
Nem akartalak megbántani és remélem, nem tettem meg.
Ezúton elnézést kérek Editthy-tõl, hogy nem kérdeztem a kép miatt. (Bár ha belegondolok ismerõs szitu, nekem is néha visszaköszönnek képeim) Azért is bátorkodtam úgymond kérdezés nélkül betenni a képeket, mivel itt úgyis mindenki ismeri a már ide feltett fotokat, és inkább legyenek "hazai" képek, mint innen-onnan összeválogatottak. No meg a saját fotóimat mégsem rakhattam be. Akkora ego-m azért nincs. 😄
Remélem tényleg nem gond Neked sem és másnak sem. <#integet2>#integet2>
gamertag: kenobita
De azért ne küldd el pályázatokra <#nevetes1>#nevetes1>
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
Bár a szavazásnál nem mindenkinek sikerült jelen lennie de azért én megelõlegezem a további voksokat is a négyes számú delikvens mûvének, vagyis jelen topik bannerét ezentúl Cenobite versenyzõnk mûve dísziti.
Remélem a lelkesedésetek a továbbiakban sem fog véget érni és telepumpáljátok képeitekkel a sorokat 😊
-házigizda-
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Bármely fotót csak a készítõ engedélyével illik bárhol leközölni...
Ez nem csak az én fotóimra értendõ!
Nem szándékozom most kiselõadást tartani a jogi kérdésekrõl, csupán azért hívtam fel a figyelmet rá, mert más esetben komolyabb következményei is lehetnek a jogtalan felhasználásnak...!
Részemrõl maradhat a kép, de legközelebb kérlek titeket, hogy kérdezzetek meg elõtte!
HTX<#smile>#smile>
www.koleszafoto.hu
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:™

Összegezve a remek munkákat kérem szavazzatok egy számmal, htx ;-)
ráadásul lassú is😊
el akarsz rabolni minket.... 😄
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Holnap mennénk kirándulni a Duna-kanyarba - valószínûleg Szentendre-Visegrád...
3 embernek van hely az autóba, vmikor délelõtt szedném össze az érdeklõdöket Budapesten, és este jönnénk vissza...
Lehet jelentkezni, képalkotásra alkalmas masina kötelezõ!😊
The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:™
<#integet2>#integet2>
gamertag: kenobita
Te nyertél 😉
Én egész héten EGYSZERRE mindig csak egy ruhába járok.
Te nem? 😊
"Banner kérdést" feladom. Ha gondoljátok frissítsétek, bár ismétlem, nekem jó a jelenlegi is. Viszont a nagy "bannerozás" mellet, rakhatnátok képeket is, mert e téren, eléggé behalt a topic 😞
Az égvilágon semmi baj, de nem vagyok semmi jó elrontója, így a "vérfrissítésnek" sem, ezért elegett tettem (úgyérzem) a felkérésnek, és csináltam két bannert, szeretem, ha egy topik változatos, ennyi😊 Szerintem ez nem baj, nem tudom, te hpgy vagy vele, de szerintem te sem jársz egy ruhában egész héten😊
Komolyra fordítva a szót. Mi bajod a jelenlegi bannerral?
"amateur szekcion"
?????
<#rinya>#rinya>
Nekem ez tökéletesen + felel.
Illetve ez a topic nem a banner képrõl, hanem a mi képeinkrõl kellene szóljon.
most vagy én vagyok a hülye, vagy:|

😄
(Bocs. Nem bántani akartalak.)