Fotóink
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]
Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp
nagyonszép
REAL MADRID
Hogy tetszik?

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]
Mondjuk lehet, hogy most itt pont 5 képbõl lett megcsinálva..
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
• Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! • • Muszáj csak azért menni, mert van merre? •
• Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! • • Muszáj csak azért menni, mert van merre? •

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Dieu me pardonnera, c\'est son métier! (Heinrich Heine) ja meg: http://spaces.msn.com/placehq/photos/
nemrég kezdtem fotózni 😄
REAL MADRID
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
REAL MADRID
Hiányzik belõle a kontraszt, túl egybefolynak a színek. Nyilván errõl nem tehetsz, ilyen volt az ég. Ami zavar a képben: a háztetõ!!! Az nagyon nem kéne oda, levághattad volna szerintem. A nap is elég rendesen beégett, próbálj rövidebb záridõt használni, vagy rekeszelj kicsit. Hozzátenném, ez építõ jellegû kritika, nem fikázás! Az elképzelés jó, a megvalósításon még van mit dolgozni.
Ez a véleményem a képrõl.

REAL MADRID
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
amugy mi a véleményetek az #5713 ról
REAL MADRID
- Elég sokat szeretnék majd fotózni, inkább tájképeket.
- A gépre olyan 180e körül gondoltam, de +10,20e nem fog a földhöz vágni. A +memória, aksi ráér késõbb is, szóval ezt az összeget "csak" a gépre szánom.
- Nem sokat értek a fotózáshoz, azt mondhatom, hogy full kezdõ vagyok.
Segített a hozzászólásod. A cikkeket, véleményeket el fogom olvasni, köszönöm szépen a segítséget.
- Mit szeretnél igazán lefényképezni? (Családi események fotózása, tájképek, makro, stb.)
- Mennyit költenél rá? Látom hogy most max 180e, de késõbb mennyi pénzed lesz erre a kategóriára? Illetve a 180e-t nem lehet mind gépre költeni, mert kell memória, töltõ, akumlátor, 1-2 szûrõ, táska, állvány.
-A fotózás alapjaitól kezded vagy azon már túl vagy?
Tehát sok kérdés merül fel az emberben (én már csak tudom <#nyes>#nyes>), amit mérlegelnie kell. Aztán ott van a "pénzemért a lehetõ legjobbat kihozni". Ez már nem olyan egyszerû. Minél többet olvasol, minél több ember véleményét hallgatod meg, annál jobban elbizonytalanodsz a döntésben. "Nehéz dió".
Én azt gondolom (természetesen a döntés a tied kell legyen), azért olvass el pár cikket, egyéni véleményt. Nem a gép típusát illetõen, inkább arra vonatkozóan, hogy mi alapján válassz. Cikk, vélemények, stb. Aztán nézd meg, hogy bizonyos gépekkel, milyen képeket készítenek. Végül, ha lehetõséged van rá, néhányat vegyél a kezedbe (van pár üzlet, ahol ezt megengedik). Nézd meg a fogásukat, mennyire állnak kézre a kezelõgombok. Írták már mások, hogy hiába veszel egy jó gépet, ha a fogása, kezelõszerveinek elhelyezkedése neked nem tetszik, soha nem fogod megszeretni.
Abbahagyom az okoskodást, de bízom abban, hogy egy hajszálnyit segíteni tudtam, a legjobb döntés meghozatalában.
Együtt lehet élni vele, de ha most kéne ilyen gépet vennem, akkor a következõkbõl választanék:
-Fuji S9500
-Pana FZ30 (az utódját, az FZ50-et én NEM VENNÉM)
illetve ha fontos a képminõség és a legtöbbször negatív hatású HATALMAS zúmátfogást le tudod cserélni egy tökéletes képminõséget nyújtó 5x-ös zúmra (és nem kell a videofelvételi lehetõség), akkor egy tükörreflexes gépeket meszégyenítõ képminõségû, Leica objektívvel szerelt bridge gépet is megnézhetsz, ez a Sony DCS-R1.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Csak, hogy ne off-oljam szét teljesen a topicot... de akkor milyen gépet vegyek hasonló árkategóriában (max. 180.000 Ft)?
😄
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Viccet félretéve, mindkét forma elfogadott manapság amit írtatok, csak a tetsszen újabb, míg a tessen régiesebb, szebb.
Nyelvében él (hal) a nemzet.
Bocs az offért :\
Repatarurgyán
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)