23748
  • BiG G
    kicsit mintha megroggyant volna, nemde?
  • 30Dani
    izé

[okád]
  • Aspyrin
    Köszönöm :)
  • Pistike 007
    Áhh téll!:D
    Isten éltessen!
  • Aspyrin
    Bónusz :)

• Aspyrin

• Aspyrin

• Aspyrin
    Jó nagyot! :)

• TwiGG
    De gusztustalanok ezek a bogarak :D kiráh a hideg :)
  • DJ RX7
    Az szerintem egy porszem a szenzoron.
  • zolo
    Érdekes, eddig észre sem vettem - korrigálom.
  • Jano
    Lett a bal oldalán fent egy fekete pötty.
  • gotchaaa

• zolo
    Adtam rá éllességet, így mostmár sokkal jobban tetszik, de mostmár csak linkben:
    HDR javítva
  • zolo
    Exposorozattal lőttem, és az ujjam végig rajta kellett tartani a gombon, mert nemlehet beállítani időzítőre, csak akkor hajlandó megcsinálni ha nyomom. Az állvány megfelelően volt rögzítve, viszont ez a gépre már nem biztosan igaz :S

Viszont lőttem több sorozatot is, még nem néztem át mindent, lehet van közte ami jól sikerült.
  • Aspyrin
    Sigma 105/2.8 macro, egyébként a kép iso800/f2.8-on készült, ezért ennyire lágy.
  • norbre
    namost a bemozdulás adódhat többmindenből is .. ha pl erősen fújt a szél a 3 kép közötti időkhöz képest.. nem kérdeztem de gondolom Bracketing-el lőtted, viszont ha nem akkor az ugye megint idő bemozdulni mindennek amgí állítod az expo-t..
    aztán az expogomb megnyomásakor is mozdulhat a kamera ha nem kellőképpen stabilan van rögzítve.. nem tudom az autóra mennyire stabilan tudtad rögzíteni, mozoghatott-e minimálisat is akocsi közben pl ha ült benne valaki/nekitámaszkodott valaki stb
  • Tikal #12530
  • zolo
    Hülyén írtam le...Szóval az állvány a kocsi tetején volt:)
  • zolo
    Állványról(kocsi tetején volt), expo gomb, 3 felvétel, Sony Alpha 200.
  • norbre
    nem rossz.. kézből vagy állványról? távkioldó vagy expo gomb? hány felvételből?
  • Pistike 007
    Ja kicsit homályos
  • zolo
    Első HDR próbálkozásom, de én ugy látom, mintha nem lenne elég éles. Ti hogy látjátok?

• Roger6
    Közgyűrűsorral csináltad? Nagyon kicsi lett a mélységélesség, bár engem ez nem szokott zavarni...
  • Pistike 007
    Ez olyan mint amikor helyszíneléskor lefotózzák a hullát:D
    Milyen "esgés" lett a háttér:))
  • Aspyrin
    Hamár rovar :)

• Garf
    az első nagyon szupi lett!
  • norbre
    kint voltam a kertben

• norbre
    kúl
  • Pistike 007
    nice
  • Tomo15
    #12506,#12507, Köszi!:)
  • Tomo15

• schorby
    Az az alap, de én azt gondoltam hogy úgy lassabb és ezt a emgoldást találtam ki.
  • Falconer
    Oldalon azt csináld meg, hogy a főoldalról a galériák ne külön ablakban nyiljanak meg. És tegyél a galériákba egy vissza a főoldalra linket.
    Egyébként nem kell jobb oldal szerintem...
  • Timber
    e-penis :D
  • schorby
    Az oldalam csak azért van hogy megmutathassam a képeimet.
    Lusta voltam a honlapot jobbra csinálni.
    Talán ha lesz kis időm most a nyáron emgcsinálom.
    A renderosity link egy művészeti honlapra mutat ahova felraktam a képeimet, ott nőhetne a nézettségem, ÉSEZÁLTAL: a büszkeségem önbizalmam.
  • Lullaby
    Miért jó ha nő a nézettséged?

Amúgy jók a képeid, de az oldal maga lehetne jobb is ha már számít mennyien nézik <:
  • schorby
    jópár új kép
    És nem csak csigák vannak a rovarokban (egyébként a rovar az állatok bővebb gyűjtőneve.
    Akárcsak a VIRÁG ami a növényeké :)
    szal honlapom
    meg egy ízelítő

örülnék ha a renderosityes linken nézegetnétek emg pár képemet és akkor nőne a nézettségem :)
    de inkább véleményeket várok a képekkel kapcsoladban. De sokat.
  • Pistike 007
    Itt is próbáld meg:)
    Én a Pentaxokat ismerem jobban, K100D benne van a keretben, az árát szerintem megéri.
  • Emb3rke
    Sziasztok!

Nem tudom, h ide írjam-e ezt a hozzászólást, de nem találtam olyat topicot, ahova passzolt volna.

Szóval már régóta álmodozom egy DSLR gépről, bár kezemben még sajnos nem volt még egy sem. Tehát egy olyan példányt szeretnék vásárolni, ami egy kezdőnek tanulógépnek tökéletesen megfelelne. Viszont valószínűleg elég hosszú távú, tartós befektetés lesz (ez attól függ mennyire fogok elmélyülni a témában, mennyire fog tetszeni).
    Nem zárkózom el a használt gépektől sem (hiába, csak költséghatékony..). Sőt, mivel nem kívánok nagyon sok pénzt költeni erre a célra, így valószínűleg azt is fogok venni. Majd attól függ mit írtok ti ezzel kapcsolatban.
    S hogy mennyit áldoznék rá? Nem szeretnék sokat így első gépnek. 100.000-120.000 Ft.
    Nem tudom, hogy van-e értelme ennyi pénzzel nekivágni az egésznek. Szerintetek?
    Hiszen új gépet ennyi pénzből aligha tudok összehozni (max, Nikon D40 kitobival, csak nem tudom mennyit érnék vele)
    Viszont a használt gépek piacán ennyi pénzért úgy gondolom már vmit tudok kezdeni. Pl. most láttam 60.000-ért egy 350D vázat. Ha ehhez vennék egy obit, akkor már úgy gondolom tudnék vmit kezdeni.
    (Ha esetleg láttatok vhol vmi jó hirdetést, ajánlatot egy kezdőnek, szóljatok.)

S hogy mire használnám? Elsősorban tájképek, épületek, természet, állatok, virágok. Másodsorban bármi más (portré, csendélet, életképek, ..).

Szóval tudtok tanácsot adni?