23748
-
#12547 kicsit mintha megroggyant volna, nemde? -
#12546 izé
[okád] -
Aspyrin #12545 Köszönöm :) -
#12544 Áhh téll!:D
Isten éltessen! -
Aspyrin #12543 Bónusz :)
-
Aspyrin #12542
-
Aspyrin #12541
-
Aspyrin #12540 Jó nagyot! :)
-
TwiGG #12539 De gusztustalanok ezek a bogarak :D kiráh a hideg :) -
#12538 Az szerintem egy porszem a szenzoron. -
#12537 Érdekes, eddig észre sem vettem - korrigálom. -
#12536 Lett a bal oldalán fent egy fekete pötty. -
gotchaaa #12535
-
#12534 Adtam rá éllességet, így mostmár sokkal jobban tetszik, de mostmár csak linkben:
HDR javítva -
#12533 Exposorozattal lőttem, és az ujjam végig rajta kellett tartani a gombon, mert nemlehet beállítani időzítőre, csak akkor hajlandó megcsinálni ha nyomom. Az állvány megfelelően volt rögzítve, viszont ez a gépre már nem biztosan igaz :S
Viszont lőttem több sorozatot is, még nem néztem át mindent, lehet van közte ami jól sikerült. -
Aspyrin #12532 Sigma 105/2.8 macro, egyébként a kép iso800/f2.8-on készült, ezért ennyire lágy. -
#12531 namost a bemozdulás adódhat többmindenből is .. ha pl erősen fújt a szél a 3 kép közötti időkhöz képest.. nem kérdeztem de gondolom Bracketing-el lőtted, viszont ha nem akkor az ugye megint idő bemozdulni mindennek amgí állítod az expo-t..
aztán az expogomb megnyomásakor is mozdulhat a kamera ha nem kellőképpen stabilan van rögzítve.. nem tudom az autóra mennyire stabilan tudtad rögzíteni, mozoghatott-e minimálisat is akocsi közben pl ha ült benne valaki/nekitámaszkodott valaki stb -
#12530 -
#12529 Hülyén írtam le...Szóval az állvány a kocsi tetején volt:) -
#12528 Állványról(kocsi tetején volt), expo gomb, 3 felvétel, Sony Alpha 200. -
#12527 nem rossz.. kézből vagy állványról? távkioldó vagy expo gomb? hány felvételből? -
#12526 Ja kicsit homályos -
#12525 Első HDR próbálkozásom, de én ugy látom, mintha nem lenne elég éles. Ti hogy látjátok?
-
#12524 Közgyűrűsorral csináltad? Nagyon kicsi lett a mélységélesség, bár engem ez nem szokott zavarni... -
#12523 Ez olyan mint amikor helyszíneléskor lefotózzák a hullát:D
Milyen "esgés" lett a háttér:)) -
Aspyrin #12522 Hamár rovar :)
-
#12521 az első nagyon szupi lett! -
#12520 kint voltam a kertben
-
#12519 kúl -
#12518 nice -
#12517 #12506,#12507, Köszi!:) -
-
#12515 Az az alap, de én azt gondoltam hogy úgy lassabb és ezt a emgoldást találtam ki. -
#12514 Oldalon azt csináld meg, hogy a főoldalról a galériák ne külön ablakban nyiljanak meg. És tegyél a galériákba egy vissza a főoldalra linket.
Egyébként nem kell jobb oldal szerintem... -
#12513 e-penis :D -
#12512 Az oldalam csak azért van hogy megmutathassam a képeimet.
Lusta voltam a honlapot jobbra csinálni.
Talán ha lesz kis időm most a nyáron emgcsinálom.
A renderosity link egy művészeti honlapra mutat ahova felraktam a képeimet, ott nőhetne a nézettségem, ÉSEZÁLTAL: a büszkeségem önbizalmam. -
#12511 Miért jó ha nő a nézettséged?
Amúgy jók a képeid, de az oldal maga lehetne jobb is ha már számít mennyien nézik <: -
#12510 jópár új kép
És nem csak csigák vannak a rovarokban (egyébként a rovar az állatok bővebb gyűjtőneve.
Akárcsak a VIRÁG ami a növényeké :)
szal honlapom
meg egy ízelítő
örülnék ha a renderosityes linken nézegetnétek emg pár képemet és akkor nőne a nézettségem :)
de inkább véleményeket várok a képekkel kapcsoladban. De sokat. -
#12509 Itt is próbáld meg:)
Én a Pentaxokat ismerem jobban, K100D benne van a keretben, az árát szerintem megéri. -
Emb3rke #12508 Sziasztok!
Nem tudom, h ide írjam-e ezt a hozzászólást, de nem találtam olyat topicot, ahova passzolt volna.
Szóval már régóta álmodozom egy DSLR gépről, bár kezemben még sajnos nem volt még egy sem. Tehát egy olyan példányt szeretnék vásárolni, ami egy kezdőnek tanulógépnek tökéletesen megfelelne. Viszont valószínűleg elég hosszú távú, tartós befektetés lesz (ez attól függ mennyire fogok elmélyülni a témában, mennyire fog tetszeni).
Nem zárkózom el a használt gépektől sem (hiába, csak költséghatékony..). Sőt, mivel nem kívánok nagyon sok pénzt költeni erre a célra, így valószínűleg azt is fogok venni. Majd attól függ mit írtok ti ezzel kapcsolatban.
S hogy mennyit áldoznék rá? Nem szeretnék sokat így első gépnek. 100.000-120.000 Ft.
Nem tudom, hogy van-e értelme ennyi pénzzel nekivágni az egésznek. Szerintetek?
Hiszen új gépet ennyi pénzből aligha tudok összehozni (max, Nikon D40 kitobival, csak nem tudom mennyit érnék vele)
Viszont a használt gépek piacán ennyi pénzért úgy gondolom már vmit tudok kezdeni. Pl. most láttam 60.000-ért egy 350D vázat. Ha ehhez vennék egy obit, akkor már úgy gondolom tudnék vmit kezdeni.
(Ha esetleg láttatok vhol vmi jó hirdetést, ajánlatot egy kezdőnek, szóljatok.)
S hogy mire használnám? Elsősorban tájképek, épületek, természet, állatok, virágok. Másodsorban bármi más (portré, csendélet, életképek, ..).
Szóval tudtok tanácsot adni?