Fotóink

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Falconer
Tényleg nagyon jók, ilyenkor csak azt bánom, hogy ilyen kicsi felbontásban vannak fent.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

chhaya
ez a szent istván téri víztorony, ugye? *.*

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

DirtyGab3sz
Most találtam rá ERREaz oldalra!
Szivesen reklámozom itt,ugyanis gyönyörû képeket nézhettek meg a lapon!!
Ráadásul szintén Mátra-aljai a srác,mint Én!

http://www.flickr.com/people/46265283@N06/

VRSDM
hát elsõ nekifutásra, gyorsan lekaptam jóanyám tökét 😄
aztán nekiestem ennek a draganizer-nek.
végeredmény (szvsz fos. lehet a soruce volt rossz?)

meg nagyon zajos is lett. pedig alapból csodaszép volt :S

/szóljatok ha nagyon offtopic és zavarok stb. :]

u dont have to listen anybody else but me

😊

ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL

30Dani
Én jobbról vágnék, ha kéne.

#9793: sztem se vészes, kéz körüli csík zavar

thank you for helping us help you help us all

jó ez szvsz, még az elviselhetõ kategória, nem annyira mûanyag, mint Dragoé...

http://gaborszantai.co.uk/

Loál János
Szerintem a színeket jól eltaláltad, ebbõl már el lehet indulni.

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

The Garrett

csak az elkapott arckifejezés miatt. 😄
bal oldalabol meg az aljabol vagni kene?

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Caligo
Próbáltam ezt is. Valahogy nem tetszik a végeredmény, akármennyit is zsonglõrködöm vele. Itt az egyik próbálkozásom. Plugin nélkül, csak curves-al, meg egy kis burning and dodge-al:

Loál János
Nem derült ki a hsz-bõl, hogy plugint, vagy actiont egyet is próbáltál volna.
Én ezt használom. Ezzel sem könnyû, sokat kell vele játszadozni, mire épkézláb kép lesz belõle, de ha sokat gyakorolsz, természetesen rájössz, hogy mire kell figyelni, illetve egyáltalán milyen képet van értelme baszkurálni vele.

az 1-es képhez hasonlót RAW-konverterrel is lehet csinálni, sok kontraszt, sok black, desaturate, maximális szûrés a mûanyagarcért, majd jöhet a játék a színcsatornákkal

norbre
lehet h hülyeséget mondok, nekem kicsit olyannak tûnnek mint ha hdr-ek lennének csökkentett szaturációval..

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

Caligo
Igen, milliónyi van. Egyik sz**abb mint a másik. Azt hiszed nem mentem végig mindegyiken?

Üdv allz!

Tegnap én is beléptem a dslr tulajok táborába egy olympus e-400 társaságával. Egyelõre erõs ismerekedés folyik de igyekszem majd eredményt is produkálni 😊

További szép napot!

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Loál János
Van 1000-féle Draganizer plugin PS-hez, keresgéljetek.

Caligo
Ez tiszta PS. Azt hiszem light retouchnak hívják a technikát. Az elsõ képhez hasonlókat csinál Andrzej Dragan, ha tetszik az elsõ nézd meg az õ képeit, azok rettenetes jók. Amúgy engem is érdekel hogyan lehet ilyeneket készíteni, úgy hogy aki tudja a "titkot" ossza meg velünk. Én már régóta kísérletezem vele, sikertelenül.

VRSDM
rég óta foglalkoztat hát most megkérdezem...
hogyan lehet fotózni ilyen képeket?
1. 2. 3. 4. 5.

a színekre a fényekre-árnyékokra értem, ja és biztosítsatok már be, ez most fotó , vagy ps-el lettek ennyire szépek? 😮

u dont have to listen anybody else but me

Puszta kíváncsiságból ..<#ravasz1><#alien2>

The Garrett
hmm ha nem mondod hogy fotó lehet nem jövök rá. teljesen olyan mintha cgi lenne 😛

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Sulit fotózgattam egy kicsit, meg aztán most itthon szórakozok a HDR-rel 😊

Majd még jön több is.

Ha nem jelenítené meg.

ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL

Lullaby
szar géppel is lehet jól fotózni ill. fordítva (; amúgy látszik a képen, hogy messzirõl zoomoltál, ilyenkor nem árt az állvány, mert a legkisebb mozdulatra is elmosódik, etc.

I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good

DirtyGab3sz
Naja... kéretik beszámítani, hogy annyira amatõr vagyok....<#lama>
És egy rettenet ósdi géppel csináltam!Majd ha lesz jobb gép, biztos javul a minõség!

norbre
azé a falra nem raknám <#idiota> bocs..

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

Falconer
Ezt most miért? <#fejvakaras>

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

ivjoe
Szép festmény.
DirtyGab3sz
Erre a képre most bukkantam az archívumomban...1-2 éve télen készült....

Nem láttatok még fát a nyócban? <#hehe>

Lullaby
<#taps>

I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good

<#wow1><#wow2><#wow3><#zavart2><#merges2><#guluszem1><#conf><#csodalk>

30Dani
loál

thank you for helping us help you help us all

Szép jó estét!

Pistike 007

Milyen?😊

DirtyGab3sz
Jó 5let!!Támogattom!!
Szerencsére aki sokat utazik,jobban belemélyedhet nyilvánvalóan a táj-fotózásba,de ha van jó ötlet, akkor tudatos lehet a cél kiválasztása,és nem mellékesen ezzel még spórolhatunk is!<#eljen><#eljen><#eljen>

norbre
van egy ötletem.. persze lehet hogy "hol található" kérdéssé változik ha van már ilyen fórum..
szal van néha egy-egy fotótéma ötletem amihez egy adott helyszínt képzelek el.. gondolom nem vagyok egyedül azzal hogy nincs idõm egy helyszín után kutatva folyton végigutazni az országot.. viszont a sok szem többet lát alapon ha valaki szeretne egy adott helyszínt megtalálni és jól leírja akkor valaki(k) esetleg ismerhet(nek) hasonlót..
vagy sztetek hülyeség?

norbre
nyert 😊

ivjoe
válasz a #9755-re? hmm???
Az Szeged, Szent István tér, a víztoronyról.
BaliBoy
Hopssz... 😄DD
Mi scusi :F

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Tomo15
Köszi! Visegrád.
Baliboy: olvasd el, hogy melyik üzire írta😊

BaliBoy
Jah... és Szegeden van a visegrádi fellegvár? 😊)

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

ivjoe
Szeged. ^^
norbre
wow.. ezeket hol?
2. teccik jobban

Tomo15
Két mai:

norbre
igazatok van.. javítottam az eredeti helyen.. tlán kicsit jobb
thx

Caligo
Az a lámpa túlságosan vonza a tekintetet, szerintem is vágni kéne

Falconer
A csajosnak szerintem egész jol eltaláltad a kompozícióját, de az üvegböl én a bal szélsöt(azt a homalyosat meg ami mögötte van) levágtam volna. Az eléggé zavaró ott.

norbre

fehéregyensúly, mint olyan...
szaturáció, mint olyan...
azt hiszem, kezdetnek ezekkel ismerkednék meg 😊

Barney Tech