23748
-
#12667 A 2.3 pontot keresd...
De bemásolni nem akarom...megbaxnak miatta! -
#12666 itt -
#12665 Svenkelésnek a technikájáról mit lehet tudni? Le tudná írni valaki? -
#12664 Nekem a fentről második ketteskép baloldali nagyon teccik..... -
#12663 Köszönet!
Szeretnék még egy fix gyujtótávos nagylátószögűt hozzá...ha jó leszek,talán a Jézuska meghozza.....
A vignettálás ezekszerint akkor az én hibám...már kezdem szokni a gépet.....
A P (programautomatika) mód iszonyatjó rajta! -
#12662 Horvátországban jártam....
-
Aspyrin #12661 Üdv a pentax klubban ;)
Amint látom ugyanaz a kitobi járt a gépedhez, mint nekem a 100d-hez, én nem tapasztaltam vignettálást. A 18mm fanatsztikusan jól jön, ha szűk helységben kell fotózni. Engem egy idő után zavart, hogy állandóan cserélgetni kellett a különböző témákhoz az obikat, ezért gondolkodtam egy nagyobb átfogású utazózoom megvásárlásán, de több szólt ellenük, mint mellettük. Így ha valahová kirándulni indulunk a hátamon lóg a váz és a három objektív, ami nem a legideálisabb súly szempontjából sem :) -
G_ArchAngel #12660 azert 2008-ban nem keves szoftverrel lehet a vignettalast megszuntetni - ez soha nem lesz akadaly, hogy jo fotot keszits:) -
#12659 Eztet...Pentax K200Da duplaobjektíves kitben....
( DA 18-55mm f/3.5-5.6 AL + DA 50-200mm f/4-5.6 ED)
Az alap 18-55-ös...hááát fogjukrá....kissé vignettál,bár ez lehet hogy az én hibám,még tanulom a szerkezetet,viszont a másik obi egészen faja! -
#12658 Pxxxxx
Egyébként a teleobi-s kit-et vetted? -
efem #12657 hálás téma lesz :)
amugy milyen vasat? -
#12656 Nos...megvettem a vasat!
Első portré próbálkozásom, a cseppetsem szófogadó lányom...
Csoda hogy lekaptam.....
PETRA -
#12655 Nem emlékszem reklámoztam-é már egy gyerekkori jóbarátomat!
Számos fotópályázaton díjazott képei sokszor lenyűgöző közelségbe hozzák a Mátra vadjait,hegyeit!
Persze Attis abból a szempontből előnyt élvez,hogy ugy ismeri a mátrát,mint a tenyerét,hiszen hivatásos vadász,agrármérnök!De beszéljenek a képei helyettem,jó nézelődést!!
Kazsu Attila fotói
-
#12654 Bocs srácok...
OFF, de kihagyhatatlan!
Arab emigráns egy USA-beli reptéri beléptetésnél:
-Name?
-Ali Abdul.
-Age?
-33.
-Sex?
-Oh, yes, three times a week...
-No, no, I mean, male or female
-Male, female, camels...
ON
És bocs mégegyszer! -
#12653 -
#12652 nekik nem volt :) és nem állítottam be őket... :) -
#12651 Pedig a kompaktot se szégyen állvnyra tenni, a jó kép érdekében megéri -
#12650 Jó a kép, nem tudom ez már vágott vagy az eredeti, kicsit életlennek találom a témát (szitaközö) és inkább a kép baloldalán hagynék több helyet amerre néz az állatka mint a hátamögött. Szerintem kézböl lett fotózva azért a pici bemozdulás. Még esetleg annyi, hogy még tágabb blendével csináltam volna, eröteljesebben elmosódott volna a háttér. -
#12649 Ideis beírom...
Kiállítás -
#12648 lelkesek voltak, mi a baj vele? :) a kis kompaktját csak nem fogja majd álványra szurni :) -
#12647 ja értem...mondjuk én ezt még nem tapasztaltam egyszer sem,de kb egy hete vagyok újra fenn ott...majd szóllok ha lesz valami hasonló... (#12640-re is ment)
egyébként...akkor nézzük a képet...mégis,milyen??? -
gotchaaa #12646 Én vagyok. -
#12645 ez vagy te, vagy ezt fotóztad? -
gotchaaa #12644 Kint jártam a kertben...
-
Aspyrin #12643 Tipikus deviantart :) -
#12642 Timber for PREZIDENT!! -
#12641 Helyesen szóltál, sajnos tényleg ez van... :-( -
#12640 illetve ennek az ellentete, hogy ha valakinek nem 5ost adtal akkor megjelent a te kepeid alatt is (esetleg a cimboraival) es kaptad az 1-eseket. Inkabb ajanlom a topfoto-t vagy a fotorace-t. -
#12639 Hát a fotozz.hu-n egy időben nagy divat volt a körbepontozás. Ha valak jó pontot adott a képre, te is azt adtál az övére, és szó szerint fos képek mentek 5-ös átlaggal. Nevetséges... -
#12638 miért is? -
#12637 fotozz.hu az az oldal ahova meg veletlenul se toltenek fel :D -
#12636 ? -
#12635 Olyan érdekes, picit homályosnak tűnik egy bizonyos síkban, de nem az, csak lehet az objektív csinálta -
#12634 savazz.hu :D -
#12633 Mire gondolsz? -
#12632 szóljatok ha nagyon gáz,és nem töltöm fel fotozz.hu-ra...amugy unyan az a koncert:
-
Aspyrin #12631 Azért 4.5-re sem lehet panasz, ha nem kell csak egy kicsit vágni:
-
#12630 Ja kicsit olyan mintha ps lenne -
Aspyrin #12629 Utóbbi. Tapasztaltom szerint f8-11 között a legszebb mind a háttér, mind a fókuszált terület.
-
#12628 5.6-on ilyen szar képe van, vagy csak agyon van vágva? (utóbbi a tippem)