23748
-
#12707 ööö technika :S de majd vmi jobbat kéne beszerezni :S
10 MP 3*optikai zoom :S
közeli makro meg távoli asszem :D
nem értek hozzá...most kezdek belejönni bele-tanulni -
#12706 Hûha! Neked aztán tényleg gyengék az idegeid vaze! Nyugi, viccből írtam. Gyorsan guríts le egy korsó sört, mielőtt idegösszeroppanást kapsz papa, aztán ülj ki napozni, csajokat nézegetni, meg fotózni. Jót fog tenni neked, rád fér, hidd el. Szóval peace van mester! -
#12705 Hát ezaz :DD El kellett volna mosnod :DD
Milyen géped van? -
#12704 hmmm nem mostam semmit el:D egy egyszerü közeli makroval csináltam egy képet és kész :D
de kössz a tanácsot ;) legközelebb más és remélem szebb képpel jelentkezem :D -
#12703 vigyázz mert a végén még állatvédő lesz belőle. -
#12702 Nem illik...az ilyet büntetni kéne! Rocky, dátumozást kapcsold ki azonnal:)
A beégés a legzavaróbb hiba. Meg a hátteret jobban elkéne mosnod, mert semmi érdemleges nincs rajta, inkább zavaró -----> nyisd a rekeszt. -
gotchaaa #12701 Hát, én sem nagyon értek hozzá, de asszem dátumot nem illik a képen hagyni. -
#12700 jaja maghagyma :D csak még naon amatör vok és ha lehet ilyet kérni várom a hibákat..rossz szögből van képezvem,túl közel...:S ...stb :D szal a negatív kritikát is szivesen várom ..hiszen hibáiból tanul az ember -
gotchaaa #12699 Szerintem...Hagyma
-
vélemény esetleg? -
#12697 ez jópofa, akár a humorosba is linkelhetnéd -
#12696 Ez baromijó!
Azért hálás a gyerek-téma, mert kiszámíthatatlanok!Semmi rájáccás (FIGYEJJ ROGER6!!!) nincs bennük!Tök természetesek!:D:D -
#12695 Az nem kosz, hanem sok-sok hotpixel. -
#12694 Hétvégén voltunk vadasparkban lányommal... Gondoltam csinálok egy 'jajj de cuki állatsimogatós' fotót :D Helyette lányom egy meglepő mozdulattal adott egy hatalmas cuppanost a csacsinak (aki szemmel láthatóan meglepődött).
Csak resize. Minden más out of camera. -
#12693 A naptárat direkte hagytam benne.....aszittem jó 5let!
Roger6!!az 5let-et TUDOM hogy nem így írják!Mielőtt megujjaznál!
Grétsy tanárúr rokonod fogadjunk! -
#12692 KOMOLYAN???
LŐLLYETEK A DUNÁBA VAZZEEE!!
Ha nem érted az élcet........szorri! -
Aspyrin #12691 A teljes képet nézve először azt mondtam magamnak: de szép csillagos az ég! De ahogy lejjebb haladva a fűben is ugyanazokat a szemcséket láttam, rájöttem, tévedek. Vagy az obid, vagy a szenzor lehet poros, szvsz. -
#12690 Mire gondolsz? -
#12689 Az ILYET az ly b+! -
Aspyrin #12688 Nem látok benne semmi különöset, viszont szerintem nagyon magas a vágás, és engem speciel zavar a kép alján húzódó naptár(?). -
#12687 Spontán portré....
Ijet sem csináltam még soha!
Vélemény?? -
Mityu91 #12686 a 6os kép Photoshop AEB-el csináltam majd feltöltöm az eredetit azaz 3 expót csinált 1 alul 1 felül és 1 jól exponált képet ebből én az alulexponáltat kiválasztottam és áttettem ffbe ennyi.
Köszi amúgy a segítséget!!! -
Aspyrin #12685 Valami nagyon koszos.. -
#12684 -
#12683 Ha nem stabilizátoros az obid akkor nem tudom mi a gond a szitakötös képnél. A 6-os kép elég gázos...úgy értem az éjjszaka készülhetett, viszonylag hosszú záridövel (asszem vakuztad is), itt berázódhatott, az expogomb lenyomásától a tükör felcsapástól, ha jól gondolom ez egy tavi rózsa, a vízfelszín is megmozdulhatott és okozhatott bemozdulást a felvétel készítésekor. Nem utolsó sorban az álvány masszivitásától is függhet a dolog. -
Mityu91 #12682 Bárcsak az lenne:D pl a szitakötősképet állványról csináltam meg a 6ost is és mégis:( -
#12681 akkor meg az lehet a gond, hogy stabilizátoros az obid és mikor álványról fotózol nem kapcsolod ki a stabilizálást, igy ilyen esetben az obi önmagát berázza. -
#12680 Jók a képeid, egy némelyik elviselne egy kis PS korrekciót, azt meg nem nagy dolog megtanulni. -
Mityu91 #12679 A képek nagy részét bálványról fotóztam a fókusz nem amiatt lehet rossz a másodikban igazad lehet. -
#12678 Egyik fö problémái a képeidnek, a fókusz. Valószinü kézböl fotóztál, hidd el macerás az álvány de megéri használni, ha mást nem legalább egy monopodot. Másik probléma a tájképeidnél, hogy mindegyiknél középen van a horizont, igy nem annyira érdekes a kép mintha az alsó vagy felsö harmadban lenne. -
Mityu91 #12677 Nekem nagyon gyanús a fókusz nem csak ezeknél a képeknél sajnos mondjuk Sigma 70-300 sem a legjobb obi sőt tehát akármi elő fordulhat.
De majd még töltök fel képeket. -
Aspyrin #12676 Első kép tetszik. Tavirózsánál és a szitakötős képnél úgy látom nem sikerült a fókusz kellően. -
Mityu91 #12675 kép 1
kép 2
kép 3
kép 4
kép 5
kép 6 -
#12674 pillangósnál zavaró a bal alsó sarokban az a nagy árnyék amúgy jó -
Aspyrin #12673 Ha valakit érdekel, pár képem a hétvégi túránkról megtekinthető itt. -
#12672 :) értem, hát én képeimet nem manipuláltam, meghát nem tudom, msot még csak gyakrolgatok ^^ -
Aspyrin #12671 A kezem sajna elég reszketős, de jól jön a vázban található stabi, és egy kevés szoftveres utóélesítés sem árt. -
#12670 Jóklettek, tetszik:) Amugy a pillangós képnél azt hogy csináltad hogy éles lett, ien biztos a kezed h nem remeg ? :) -
Aspyrin #12669
-
#12668 Sziasztok, a hétvégén voltunk kint rokonoknál, és akadt egy jo kis gép amivel tudtam fotózni. Ezelött még sose fotozgattam de msot nagyon megtetszett, a legjobbakat feltöltöttem ide. Szerintetek mienek lettek? Jöhet pozitiv, negativ vélemény is !
Kép 1
Kép 2
Kép 3
Kép 4
Kép 5