23748
-
#12787 ezeket a hdr képeket ugye nem gondoltad komolyan? -
#12786 ezért szokás lehányni a hdr-t -
#12785 Csak kontraszt állítást és képkivágást. -
#12784 Frissítettem kicsit flickeremen!
természet állatok emberek növények tájak
HDR B&W selective color -
#12783 a szivar az sztem tök jó...
a vizfal nagyon szép:D vagy viztükör nemtom minek nevezzem:S
de nekem az tetszik ahogy a vizsugár falat képez mikor locsolnak
van ilyesmi még1 de ez tetszik a legjobban.de am mind1 jó
ugye a kép készitése utan utómunkat végeztél? -
Cat 02 #12782 Elvileg ha DVI-s a monitorod magától belövi. -
#12781 Csónakos király. -
#12780 Az elnevezést nenézzétek :) asszem azt elfelejtettem átírni :) -
#12779 Tiszaparton jártam.
Véleményeket várok!!
1.kép
1.kép
1.kép
1.kép
1.kép
1.kép
1.kép -
#12778 Első madár próbálkozásom....nem elég éles sajna,de autofókusszal csináltam...
FLÁJING BÖRD -
#12777 2. kép: A ZANYÁD
:) -
#12776 köszi, azért olcsóbb mint a 60e-s verzió, és minden verziót lehet látni, bár sztem ez vhogy nem egy nagy durranás, inkább normális. -
#12775 Székelyföldön nem hallasz túl sok román szót...
Mondjuk ott Torda, Kolozsvár környékén sajnos már sokkal több a román...
Tordai hasadékban aztán jó képeket csinálni!! :D -
#12774 Énis dobok egyet
EZAZ -
#12773 Ingyenes kalibrálás, csakmost, csak neked, a készlet erejéig :
Monitor kalibráló -
#12772 mindezt románul. -
#12771 zimmer frei? -
#12770 áhh ilyen család kör (nagyszülők) Torda környékén, de lent a székelyeknél rengeteg olyan család van aki fogad embereket vendégségbe, szállással. -
#12769 melyik részre mész? nekem is tervbe van véve.... egyénileg mész? szállást hogy oldottad meg? bocs hogy betámadlak, de érdekelne egy két info :) -
#12768 holnap go románi 2 hétig ott leszek, remélem sikerül jó fotókat csinálni. -
#12767 köszönet! -
#12766 -
#12765 contrast
egy uj ház épült a régi belvárosi bérházak közé......eléggé kitűnik.... -
#12764 2. pöpec nagyon, tetszenek a színek is. -
-
#12762 amatőrbe ez még jó sztem:D -
#12761 kössz tönkretetted lelki világomat -
#12760 Fúde ügyes vagy, hadgratuláljak? :DDD -
#12759 és persze saját
-
#12758 nem photoshop és 1 ember van 3x :D -
#12757 -
#12756 Nekem annyi a véleményem:
1.kép
Jó,bár nem szerencsés a képkivágás...ha a lámpák alul nem lennének benne igazi dark hatása lenne...
2.kép
Képkivágás.....semmi extra,a aranymetszésre próbálj figyelni ennyi!
3.kép
Jó, ehhez inkább tanácsot adok...
Gyerekhez,állathoz próbálj az ő szemmagasságukra "süllyedni", akkor a perspektíva miatt átláthatóbb a kép....
csak így tovább! -
#12755 Jó kis szegedi képek:) A kacsás képnél nem találom kellöen élesnek a szemét, pedig az fontos és a képkivágás sem a legszerencsésebb.
Monitort pedig vannak cégek akik bekalibrálnak, de ha vastagabb a pénztárcád 60eFt körül jó kis kalibrálót lehet vásárolni. -
#12754 jah és lenne egy olyan kérésem, hogy még nagyon régen, talán április környékén olvastam itt olyat, hogy érdemes beállítani a monitort, hogy a színek jól kijöjjenek. ehhez a monitor beállításhoz ha tudnátok valamilyen segítséget nyújtani azt is meegköszönném. -
#12753 hali! ne csak néző legyek így beszúrok én is pár képet, építő jellegú kritikát szívesen fogadok.
-
#12752 -
#12751 egyet értek -
#12750 tök igazad van, jó betartani ezeket az alap szabályokat, kivéve ha direkt ezek felrugása a cél, de akkor annak a képnek direktbe ferdén,eltoltan.., és nem estlenül kell kinéznie.
Ez a halálom, hogy mostmár minden dilettáns szarra rámondják, hogy művészi. (ez nem az itteni képeknek szól csak úgy általánosságban:)) -
#12749 köszi a fáradozást,nem csak neked,mindenkinek...lehet benne valami...hogy másképp kellett volna levágnom...nem tudom,nekem akkor igy tetszett,de lehet hogy majd (engedelmeddel) ellopom a képet...ha nem gond:)
örülök hogy azért tetszett nektek -
#12748 talán rossz volt a szóhasználatom, nem KELL, de legtöbb esetben úgy jó a szemnek, úgy teremödik meg az egyensúly. Ezen a képen szerintem nem a gitár a lényeg hanem a személy aki gitározik, és általában (nem KELL) egy portré úgy kelt harmóniát ha a tekintet irányába hagyunk több helyet, jelen esetben jobb oldalon (a gitáros nézetéböl jobbra) aki szemböl nezi annak balra. Persze lehetnek eltérö és kirivó esetek, de ez nem az.