Fotóink
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
De mégsem volt elég burkolt 😊
Te is részt veszel a mûsorban?
(mónyika só legyen benne! 😄)
Nektek is szól, Titeket is érdekelhet, így ide is beteszem (ha vkit zavar sorry, max törlik):
Fotós élet képben és hangban
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
- a jó képek szépek keret nélkül is, de
- egy jól megválasztott keret sokat dobhat még rajta,
- és ugyanígy: egy rossz keret is ronthat egy -amúgy szép- képen.
levonva a konzekvenciát: aki keretet rak, az bátor és vállalja, hogy ezzel akár el is ronthatja a képét 😊)
I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
http://www.flickr.com/people/46265283@N06/
Mondjuk nem erre a macsek-ra, de sebaj...
Igazándiból a kép nagy részén falevél látható, hiába feküdtem mellette fél méterre.
Ellenben csak visszaolvasás kérdése, hogy én kezdtem-e el "osztani az észt" vagy valaki más. Azt már nem is minõsítem, ha valaki rosszindulatból, témától teljesen független (ez itt a "fotóink", nem pedig a "honlapok" topic), kezdi el sértegetni a másikat, csak azért, hogy jól beszóljon neki. Milyen ember Õ? Ezek után pedig jön a nagy dumával, hogy számára unalmas a másik balf@xsága és személyeskedése.
Kedves 30Dani!
Nézz már bele abba, amit úgy hívnak, hogy TÜKÖR!
Mit látsz?
Részemrõl az okfejtés és minden további eszmefuttatás, ezzel a témával kapcsolatosan befejezve.
\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]
Mindenkinek más az izlése,más a meglátása bizonyos dolgokról, a személyeskedés meg sosem vezetett jóra....
PEACE!!!<#wave>#wave><#integet2>#integet2>
Hasonlóképpen vagyok veled. Csak nézz utána a hozzászólásaidnak. Megjegyzem, többen is lehetünk így.
\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]
Persze lehet, hogy nincs tele a winchestere sz*rráélesített, agyonszaturált, szétPSezett, bekeretezett képekkel, de arra elég volt s tudása, hogy a budapesti Fotomarathon-t megnyerje - és ott nem volt utómunka, hanem mindenki azzal szerepelt ami kijött a gépbõl, mert egybõl lekellett adni a kártyát. Persze van, akit az üres kép szépsége érdekel, van akit a mondanivalója...
http://gaborszantai.co.uk/
thank you for helping us help you help us all
30Daninak pedig üzenem: Ha felmész a fotozz.hu oldalra, nagyon sok képpel fogsz találkozni, amit az odajáró emberek 5 pontra értékeltek, annak ellenére, hogy van keret a kép körül. Akkor ott is csupa buta és igénytelen, jó ízléssel csúnyán alulfinanszírozott ember van, ellenben veled, aki maga vagy a megtestesült hozzáértés és tökély. Szerinted!
a lepkésben nem tom mennyire volt szándékos de a jobb oldali szárnya helyett ott van egy falevél kvázi mint "szárny-mankó".. 😊
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
u dont have to listen anybody else but me