Fotóink

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pistike 007
Pedig szezonja van (biztos azért ilyen nyugodt😄)
Épp barcogott csak kicsit bealudt, nem?😄

<#wow3><#wilting>

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Cujo01
Szilvásvárad, Szalajka völgy (sajnos nem kellett "vadászni" rá, ott aludt körbekeritve 😊)

Cujo01
na még 1 😊

Pistike 007
Ezt hol?

Cujo01

Cujo01

Blasta
<#nyes>

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

A hír topikban burkoltan kifejtettem a véleményem valakinek a mai politikai helyzetrõl és az én álláspontomról.
De mégsem volt elég burkolt 😊

30Dani
Mér vagy büntiben?

thank you for helping us help you help us all

Üdv!

Te is részt veszel a mûsorban?
(mónyika só legyen benne! 😄)

Blasta
Sziasztok!
Nektek is szól, Titeket is érdekelhet, így ide is beteszem (ha vkit zavar sorry, max törlik):
Fotós élet képben és hangban

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Cujo01
nah még 1 uccsót:
windows háttér 😊

Cujo01
nah szóval béna vagyok, de felismertem a hibát😄
szóval ismét:

Cujo01

Cujo01

Cujo01
a keret, nem keret kérdéshez:
- a jó képek szépek keret nélkül is, de
- egy jól megválasztott keret sokat dobhat még rajta,
- és ugyanígy: egy rossz keret is ronthat egy -amúgy szép- képen.

levonva a konzekvenciát: aki keretet rak, az bátor és vállalja, hogy ezzel akár el is ronthatja a képét 😊)

Cujo01
4 képbõl összerakott hdr panoráma (sajnos víz nem volt túl sok)

Cujo01
tesztképpen:

ivjoe
+ brightness
Lullaby
pici kontraszt jót tenne nekik (;

I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good

norbre
pár raw-hdr..

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

Tikal
ha erdekel vkit egy crumpler pretty boy 3000, alig hasznalt jo allapotban, szamlaval, priv me...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

ffxi

Fákjúal!

ivjoe
Dobj egy zsepit a vakura és nem lesznek ilyen éles árnyékok.
ZSIZSKO

Cormamin niuve tenna\' ta elea lle au\'

DirtyGab3sz
Sajnos ezeknem az én fotóim...

http://www.flickr.com/people/46265283@N06/

DirtyGab3sz
Nemtudom,hogy udvariasságból-e de kaptam pár jó értékelést...mindenesetre jót tesz az önbizalmamnak!
Mondjuk nem erre a macsek-ra, de sebaj...

ffxi

Fákjúal!

cenobite
Sirok. 😊

gamertag: kenobita

GregSB
Nógrádi vár? 😊

Nos még kettõ mára is:

Az õsz színei
Napsütés

Így vágtam meg 😊
Igazándiból a kép nagy részén falevél látható, hiába feküdtem mellette fél méterre.

Ps-el játszhatnék rajta, de nem volt kedvem hozzá. Egyébként annak is nagyon örülök, hogy a sáros-nedves erdõben a földre kúszva ennyire megtudtam közelíteni, anélkül, hogy elszálljon. 18-50-el ez már így is nagy bravúr 😊

Sonajk @:o)
Van abban igazság, amit mondasz.
Ellenben csak visszaolvasás kérdése, hogy én kezdtem-e el "osztani az észt" vagy valaki más. Azt már nem is minõsítem, ha valaki rosszindulatból, témától teljesen független (ez itt a "fotóink", nem pedig a "honlapok" topic), kezdi el sértegetni a másikat, csak azért, hogy jól beszóljon neki. Milyen ember Õ? Ezek után pedig jön a nagy dumával, hogy számára unalmas a másik balf@xsága és személyeskedése.
Kedves 30Dani!
Nézz már bele abba, amit úgy hívnak, hogy TÜKÖR!
Mit látsz?

Részemrõl az okfejtés és minden további eszmefuttatás, ezzel a témával kapcsolatosan befejezve.

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

cenobite
Ennyi. <#integet2>

cenobite

cenobite

cenobite

cenobite
Néhány képke:

DirtyGab3sz
Ne marjátok egymást srácok!!!!<#ejnye1>
Mindenkinek más az izlése,más a meglátása bizonyos dolgokról, a személyeskedés meg sosem vezetett jóra....
PEACE!!!<#wave><#integet2>

"Kezd unalmas lenni a személyeskedõ balfaszkodásod"
Hasonlóképpen vagyok veled. Csak nézz utána a hozzászólásaidnak. Megjegyzem, többen is lehetünk így.

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

Dani egyszer sem büszkélkedett a saját fotóival, pedig megtehetné...
Persze lehet, hogy nincs tele a winchestere sz*rráélesített, agyonszaturált, szétPSezett, bekeretezett képekkel, de arra elég volt s tudása, hogy a budapesti Fotomarathon-t megnyerje - és ott nem volt utómunka, hanem mindenki azzal szerepelt ami kijött a gépbõl, mert egybõl lekellett adni a kártyát. Persze van, akit az üres kép szépsége érdekel, van akit a mondanivalója...

http://gaborszantai.co.uk/

30Dani
Kezd unalmas lenni a személyeskedõ balfaszkodásod. Nem csak szerintem. Azzal, hogy a fotozz.hu-n "csupa buta és igénytelen, jó ízléssel csúnyán alulfinanszírozott ember van" egyetértek. Persze nem kizárólag.

thank you for helping us help you help us all

Jók a keretek (de tényleg). Még akkor is, ha undorítóan ízléstelen a honlapom. Képek pedig fenomenálisak. Grt.

30Daninak pedig üzenem: Ha felmész a fotozz.hu oldalra, nagyon sok képpel fogsz találkozni, amit az odajáró emberek 5 pontra értékeltek, annak ellenére, hogy van keret a kép körül. Akkor ott is csupa buta és igénytelen, jó ízléssel csúnyán alulfinanszírozott ember van, ellenben veled, aki maga vagy a megtestesült hozzáértés és tökély. Szerinted!

norbre
én már két hete kapom a kedvet folyamatosan.. 😄 holnap megyek is túlélni😄

a lepkésben nem tom mennyire volt szándékos de a jobb oldali szárnya helyett ott van egy falevél kvázi mint "szárny-mankó".. 😊

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

VRSDM
lepkén jobban tetszene ha nem a jobb szárjány hanem a testén lenne az éles pont, és a szárnyai lennének homályosak, mert így az egyetlen jobb szárnyán kívül semmi sem éles :$

u dont have to listen anybody else but me

Jó estét!

Kirándulni voltunk párommal a budai hegyekben. Linkelek pár képet, remélem kedvet kaptok Ti is a mozgásra 😊
Õsz
Lepõke
Presszó
Jelzés

ffxi

Fákjúal!

norbre
nem rossz, de a háttérre én raktam volna egy pici fényt.. nekem fura kicsit hogy csak "kikandikál" valami onnan 😊