Fotóink

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ffxi

Fákjúal!

Darkon
<#vigyor3>Amugy a hajo is olyan mintha fabol lenne, ezert gyanus nekem. Lehet hogy a tobb kepen is feltuno tankerbol lett elege az egyik hazdulajdonosnak? (Egyfajta rejtett figyelmeztetes is lehet😊

Lapozznk

Born to win

DJ RX7
De vannak olyan kiöregedett hajók, amiket direkt mesterséges korallzátonyok készítésére alkalmazzák.
De inkább az öntödében végzik.

:3

norbre
ájjunk meg egy pillanatra..
lehet hogy õ nem is arra gondolt .. a képen vannak még fának látszó tárgyak is.. <#ravasz1><#idiota>

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

igen, ha elsüllyed egy teherhajó, akkor megszokták menteni, amit lehet, de lehet semmi nem volt rajta...

biztos nem volt sok felépítménye, szerintem cargoship vagy tanker...

http://gaborszantai.co.uk/

DJ RX7
de látható, hogy a fedélzetérõl letakarítottak mindent.

GregSB
Álcázott orosz atom-tengeralattjáró.

nem biztos, hogy elsülyesztett, azt nem part mellett szokták csinálni😊

http://gaborszantai.co.uk/

norbre
ez egy UUWO..

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

DJ RX7
szvsz egy elsüllyesztett hajó, amire a korallok rátelepedtek. Ha tévedek, javítsatok ki kérlek.

Darkon
EMMEGMI?<#fejvakaras>

Born to win

Részegen nem jó kifeküdni a kertbe 😄

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

GregSB
Nem semmi pecók 😊 Mondjuk engem rohadtul idegesítene, hogy napjában több teher-hajó elhúz a házam elõtt...

Ez meg mekkora lol 😄

Ránézésre azt mondtam volna: szép hely ez az Anglia 😊)))

Gyakran vágyom a második képedhez hasonló helyszínre 😉
Szép színek és téma.

Rettenthető
A tavalyi képeimbõl szemezgettem párat.

Valami vélemény, építõ vagy romboló jellegû kritika?

A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.

BiG G
<#eljen><#wave>

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

jó nagyon! meg a képek is 😉

http://thenamelessphoto.com/

(nekem is az a favorit)
haj: ez pedig meg a legjobb haja, ahhoz kepest milyen extremek is voltak 😊

asus p5k se, c2d [email protected], 4gb ddr2, 1.7TB hdd, leadtek 8600gt extreme, LG M228WA MSI s270, 30d,,85/1.8,50/1.8mk1,430ex,tamron 28-75/2.8,sigma 18-50DC,cokin szurok,m42 uvegek

Az elsõ szimpla linked sokkal jobban tetszett, mind a megalkotás, mind a színvilág szemszögébõl.
(Ha egy kis magánvéleményt is megengedsz: egy csinos arcnak ez a bili frufru, hátööö)

asus p5k se, c2d [email protected], 4gb ddr2, 1.7TB hdd, leadtek 8600gt extreme, LG M228WA MSI s270, 30d,,85/1.8,50/1.8mk1,430ex,tamron 28-75/2.8,sigma 18-50DC,cokin szurok,m42 uvegek

Lehet leszállni rólam, már kibaszottul unom, hogy minden topikban csak én jutok az eszedbe!
Mondtam már, hogy keress magadnak másik cicafiút kancsókám! <#kocsog>

igy mar rendben van! <#eljen> mi volt a baj?

A HDR halo-jával nem lehet sokat csinálni, az az algoritmus eredendõ bûne.

A kromatikus aberrációt és a homályosságot nem tudom hogy bírta ennyire összehozni a srác, az én S5600-am is élesebbet csinál ennél (jó, mondjuk nem is szoktam hullasötétben kézzel fotózni 😊

A zaj is fasza, fõleg ilyen homályosság mellett.

A mûmélység nagyon úgy néz ki mintha direkt szar szûrõvel csinálták volna (hjah, éljen a Gibbs jelenség), de nekem azért még tetszik.

ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL

PíszLávJuniti
tav.

kitalálom:
szar fotó, jó téma?

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

nah tehát most újra megcsináltan a képet és végülis ha minden igaz a gond az azzal van, hogy photomatrixot használtam:S

köszönöm a segítségét G_ArchAngel-nak!

új kép véleményeket hogy jobb e stb...

Forza Ferrari!! Forza Schumi Pes!!

Garf
én is ezeket, látom, uh elképzelhetõ. <#gonosz1>

http://www.flickr.com/photos/bubue/

De én nem ezeket a képeket látom akkor itt valami nagyon nag probléma van....

Szabi84
kurvul a topik

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

30Dani
dedurva

thank you for helping us help you help us all

ott nem is lennél, csak 2 pofon után. 😊

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

30Dani
Nem akarok semmilyen tagja lenni annak a társadalomnak, ahol te jól érzed magad -.-

igaz amit írsz, de visszavehetnél az orcádból egy kicsit és akkor még hasznos tagja is lehetnél a fotós társadalomnak.<#nemtudom>

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

30Dani

30Dani

Figyelj kb 6 képrõl beszél de azt nem írod, hogy konkrétan mirõl beszél és a véleményed kultúrûált megfogalmazását én legalábbis díjjaznám mert én életembe senkivel nem beszélek így sokkal inkább értelmes és jól megfogalmazott tanácsokra lenne szügségem mint ilyen hsz.ekre....

30Dani
Jó, az Aspyrinhoz hasonlítás tényleg durva.
Nade nekem ilyen vázam és obim van, utóbbi a fotósfelszerelésem legrégibb darabja, soha ehhez fogható fost nem sikerült lõnöm vele. Photoshopot meg nem erõltetném, mert nem tudsz bánni vele. Ezek nem sértések, ténymegállapítások.

figy ekkora sértéstést rég hallottam de nem értem miért vagytok ilyen jóindulatúak😊

30Dani
lol
persze a topikgizda lehet hogy egyetért veled 😄

hihetetlen én 3ár 3 sz.gépen néztem meg meg 3 másik ember is és senki nem látja nálunk életlennek:S

30Dani
Mert épp kilöktél htx <#schmoll2>

30Dani
A mélységélességen kívüli tartomány szoftveres megkreálása.

Garf
és ezt miért kétszer küldte el azt nemtudom. 😄

Garf
töltsd fel az eredetit, kiváncsi vagyok rá mostmár 😄

a mondat egyik részét nem értem (a dolog önmagában az , de a kivitelezés is büntet) a "dolog önmagában" a fotó tárgya vagy itt mire gondolsz?

nem ez már az átalakított de alig van rajta alakítva:S

Garf
ez az eredeti jpeg?

Mindet Tokina 12-24 el csináltam

30Dani
Színhelyestõl távol álló, ISO-hoz képest aránytalanul zajos, szétmosott (létezik ennyire szar objektív?), agyontömörített képek nevetséges (a dolog önmagában az , de a kivitelezés is büntet) utólagos mélységélesség csökkentéssel.