23748
-
#13508 Köszi a segítséget! -
#13507 Ez a vízjel már sokkal jobb! Már a témát is észrevettem! :) -
#13506 Jajj igen!
Mert kijavítottam a képen a jogosan megszólt aláírásaimat!!
A 13499 az ugyanaz,mint amit nem láthattok!:D:D
Nekem mutatja....pedig töröltem a flickr-ről!! -
#13505 38008 egy másik topicban -
#13504 nekem pl ezek: 13484,13494 -
#13503 Hol vannak üres flickr linkek??
Az aláírásban mondod, vagy a hsz-ben? -
#13502 mindenhol ott vannak az üres flickr linkjeid...miért? :) -
#13501 A témára kell fókuszálnia a képnek!!
Ennyi....a témán kívül a képen lévő,oda nem illő dolgokat nem hagyjuk rajta!Erre gondoltam!
DecenS adott egy nagyon tuti lehetőséget Neked!!Használd ki,hidd el érdemes! -
#13500 Én meg ezt nem értem amit mondasz
Az átmérezetés miatt lett életlen én szerintem.
Ez a kivágás dolog meg még inkább homály nekem,mert nem vagdostam semmit a képen.
Az első képen egy teás kancsó van,a másik kettő meg gondolom felismerhető. -
#13499 Néccsa!
Javítottam!
-
#13498 ezek elég profi képek
#13476 -
DecenS #13497 vásárlás előtt/helyett érdemes ide beqkkantani... -
#13496 Háj!
1. semmit nem értek a képből
2. életlen,nagy a kivágás
3. szintén életlen,sok a fölös sallang...
Ajánlom a figyelmedbe EZT a könyvet!!
Ha elolvasod, már más szemmel nézel a keresőbe hidd el!
Saját tapasztalatból mondom... -
#13495 Na...ezt akartam....kritika,igazat adok,télleg......megfogadom,máshogy csinálom legközelebb!:D:D
-
#13494 Csak Neked,csak ma,csak tőlem Dani májsztró!
-
#13493 Üdv mindenkinek! Én is sokat fotózok és most már szerencsére van egy jobb gépem is,amivel szerintem szép képek készíthetőek. Íme pár darab:
-
#13492 biztos vki megemlíti, hogy túl középen van, meghogy balra, amerre néz hagyhattál volna teret, de nekem így is nagyon tetszik. -
#13491 Na ez az! Pont ez a baj! Én az vízjelet vettem észre rajta legelőször, vonzza a tekintetet, elvonja a témáról. Nem az a baj számomra, hogy megjelölöd a képeidet, de lehet ezt diszkrétebben is, alig észrevehetően (mondjuk 20%-os átlátszósággal, kisebb betûvel). Számomra ezzel elrontottad az egyébként jó hangulatú képet, csak hát nem a témát vettem észre először... -
#13490 Bochkort jobban utálom. -
#13489 Keretről leszoktam!
De nem értem még mindíg,miért baj,ha megjelölöm a képet??
Egyébként is...vonatkoztassatok el az aláírástól......a képről regéljetek! -
#13488 kerettel súlyosbíthatnád -.- -
#13487 Minden képemet megjelölöm....vedd úgy hogy ez a vízjel... -
#13486 Mivan vele??? -
#13485 Fú, az a szignó jobb alul... -
#13484 Mai lövés!:D
-
#13483 70-200 f4 IS plusz egy kis utomunka aperture-ben
-
#13482 ff-ben jobb lenne mama2. -
CUCLI #13481 Evil Smile
-
#13480 szivesen :):)
nyilván nem vagyunk egyformák és az én véleményem is szubjektív de jól is van ez így (btw: engem a csillanások körül csak a bal alsó zavar mert elvonja a figyelmemet és nekem pl így sötéten jobban bejön :) )..
apró eszmefuttatás még .. nyilván ez a fénykép neked többet mond mint bárki másnak mert ha ránézel ott van mögötte a személyes tapasztalás élménye is.. szerintem akkor jó egy fotó ha úgy tudod visszaadni a képpel a hangulatot/mondanivalót hogy képre nézve a saját benyomásod és egy kívülálló szemlélőé a lehető legjobban közelít egymáshoz még akkor is hogyha a másiknak nem volt része a "személyes tapasztalásban".. nyilván ahány ember annyi féle megitélés/hozzáállás/szépérzék/vélemény de azért vannak nagy általánosságban jó fotók meg kevésbé jól sikerültek..
ez pedig nem feltétlenül neked szól csak úgy eszembe jutott mint "képmérce": van egy ismerősöm aki pár éve azt mondta.. "jók a képeid de nem tenném ki a falra őket".. és ezen elgondolkoztam.. azóta úgy is próbálom "mérni" a képeimet, hogy megvizsgálom úgy is hoyg vajon és kitenném-e a falra őket? kitenném őket egy hónap vagy kettő múlva is? és vajon meddig hagynám ott? -
#13479 Elgondolkodtam...
De nem jutott eszembe semmi:DDD
Jól elvagyok most a Sony-mal, aztán ha nagyfiú leszek, meglátom milesz :D (nemvesz sok Sony obit mert úgysincs pénze, vesz helyett M42-t óccsóé, aztán később Canon, Nikon, Pentax, Sony játszhat amikor középkatra vált - ha szükséges :DDD )
Tikal, milyen obival lövöd ezeket a képeket? Van benne benne utószerkesztés?(színvilág miatt, mert nagyon lávolom) -
#13478 koszi a velemenyt
annyi reszemrol, h sztem sem jol lett visszaadva ...nekem a beallitas igy tetszik visszacsillogassal egyutt, csak lehetne kicsit fenyesebb....szal picit sotet
de imadom a nem tokeletes, beallitott kepeket -
DecenS #13477 fut egy srác az index adok-veszek fórumokon, aki elég baráti áron kínálja most az eneloop aksikat... (bolti ár fele, kb.)
rendeltem én is egy csomaggal, de még nem próbáltam ki őket.
ettől függetlenül nem úgy tűnik, mintha hamisítvány lenne.
szóval aki beruházna mostanság aksikra, ajánlom bátran... mivel ezek minimális önkisüléssel vannak megáldva, úgyhogy hosszas nyugalmi állapotban sem vesztenek a töltöttségükből.
ja a fickó nickje kisilo. -
-
#13475 SANYO 2800 mAh akksik.....full feltöltve minimum 1500 expo!!!!
Néha vakuzom, ás az AF állandóan bekapcsolva....
K200D-m van!
Gondolkodj el ezen! -
#13474 vége lemaradt..
szóval alapvetően nem rossz az irány de még lehetne rajta javítani.. -
#13473 szeretem az ilyen hangulatokat átélni, de képileg nehéz jól visszadni.. ami engem zavar az a becsillanás, bár mondjuk ezt nehéz elkerülni főleg kompakt géppel, viszont mivel eléggé az alján van egy kis vágással eltüntethető..
a másik hogy nem árt ha van ami vezeti a szemet, vagy van amin kalandozhat.. pl a jobb felső sarokban lévő féből(bokorból) többet hagytam volna..
az is tetszik hoyg a horizont nem tök egyenes, van benne egy kis hullám, emiatt nem olyan egyhangú a kép..
-
#13472 Lemaradt egy :D szmájli a zárójel előtt ;)
Hát apa majd vesz,már csak ő szokta használni azt a gépet, én már csak a saját aksis gépeket használom, ez egy feltétel volt a DSLR választásomnál is. -
#13471 "eltöltve maguktól is lemerülnek 3 nap alatt, de ez részletkérdés"
Basszus, pont, hogy nem részletkérdés, hanem ez a lényeg.
A NiMH aksik egy idő után kisülnek, de ha 3 nap alatt produkálják a teljes folyamatot, akkor mondjuk kéne egy új garnitúra... -
#13470 Rossz tapasztalat, előítéletem van :)
Családi Konica Minolta kompakt fullra töltött Varta akksikat (2200 mah) simán lehúz 2 óra alatt.(bár lehet az akksi a hibás, mert feltöltve maguktól is lemerülnek 3 nap alatt, de ez részletkérdés)
Canon Ixus50 meg gyönyörűen megy az akksijáról, nemhasználom 2 hetet akkor is bekapcsol utána full töltéssel :)
Egyelőre nemtudok elképzelni olyan helyzetet az életemben, hogy egyhuzamban 1 nap alatt készüljön 4-500 kép, aztán este ne jussak áramközelbe :) -
#13469 Hupsz