23748
-
#13668 talán az elsőből még ki lehetett volna hozni valamit, ha több fény jött volna át a fák között vagy az ut végén... a többi inkább csak egy kattintás az erdőben kategoria szerintem.... -
#13667 Az első bejövős!!
én egy kicsit szaturáltabb színben mutatnám, de krrvajó!:D:D:D -
#13666 Melyik tetszik? Melyik nem tetszik? Vélemény?
-
Aspyrin #13665 Hol találtál benne "fikázást"? -
#13664 tudnám te mi alapján fikázol így... -
Aspyrin #13663 Hívjuk inkább "műképeknek" :) -
#13662 A hosszúzáridős-patakos!!:D:D:D -
#13661 -
#13660 Vigyázat, ultragiccs áradat!;))
-
#13659 hát nem életem képe, szóseróla!
nemistudom miért linkeltem be..... -
#13658 nekem zavaros meg dol is picit :) -
Aspyrin #13657 :)))))))))))). :)))))) -
#13656 -
#13655 -
#13654 ez még mindig az FZ20-as FZ30-asom nemis volt :)
az FZ28-as cirka egy hónapja jött ki akkor volt 99000 most meg 90900, szóval még várok vagyis én már megvenném csak ugye apámtól függ mikor ad rá pénzt, most szakvizsgája után aztmondta megveszi nekem :) -
#13653 akko' menjunk el valamikor ketten is akar! :P .photo>>code squad :) -
#13652 enis mennék szerintem. :) Ugyis rég láttam már Timbert live. :D
okt.18; okt 25 nemjó, de utánna a vasárnapok késődélutántól estig igen. Meg a hétköznapok is. -
#13651 Legyen egy nagyon nagyon nagy fal, ami teljesen üres, és legyen kitéve egy számítógép internet hozzáféréssel, és az legyen összekötve egy fotónyomtatóval, és mindenki aki fotózik, felmegy a portfoliójára, leszedi a képét, kinyomtatja, és felrakhatja a falra. Szépen lassan meggyűlne gyönyörű fotókkal az a fal. Ne mondd, hogy nem nézne ki jól:D
Ilyen kisebb képekre gondoltam, mondjuk max 10x13-as méret, és abból nagyon sok tök jól nézne ki a falon.
És nem mellesleg nagyon egyedi is lenne.
Ezt most hirtelen találtam ki. Nagyon jó ötlet, ez a kávéház fotósoknak. Ha pesti lennék, mindennap oda járnék az tuti.
Jah, és alap a kártyaolvasó és a Photoshop(vagy valami más képszerkesztő program) a gépen, és egy akksitöltő állomás, hogy ha valaki túrázik és kifogyna a memóriakártyából, vagy az akksiból, az azonnal tölthessen akksit, vagy menthessen adatokat a memkariról a netre, amíg kihozzák a kávéját. Aztán amíg megissza feltöltődnek a cuccok, és már megy is tovább fotózni. -
#13650 úgy érzem Pest :)
"A Király utca 100 alatt van egy hangulatos kávézó. Párommal gondoltunk egy nagyot és elhatároztuk, hogy miért ne lehetne ez a hely a fotósok találkozóhelye. Egy szó, mint száz... terveink szerint október végén, az átalakítás után megnyílik a Blende "Club Cafe. Olyan helyet szeretnénk összehozni, ami nem trendi, nem csilivili, nem drága, de otthonos, kellemes és határozottan tükrözze azt, hogy a fotózás szerelmeseinek készült.. A cél, hogy mindenki, de legfőképpen a fotósok (legyen hobbi, amatőr, vagy hivatásos) szívesen, jó érzéssel térjen be." by bcc -
#13649 Valami Pest kornyeke a legjobb szerintem...
Idopontra? 3-4 het kb. imho... addig meg is lehet szervezni. Majd megkerdezzuk a FotoTV munkatarsat, hogy mit ajanl olyankor :) -
#13648 ez mekkora duma :D
maci:
-
#13647 Ezek még FZ30-al, vagy már FZ28-al készültek? Megvetted már, vagy még várod, hogy barátságosabb legyen az ára? -
#13646 Merre mennénk? Hol találkoznánk? A Blende Cafe Club hol van? Pesten? Mert ha igen, akkor nekem valószínű nem jó, mert messze lakok Pesttől.
Mellesleg ezen a héten nem jó, mert vasárnap+jövőhét hétfő,kedd osztyálkirándulás=fotózás:D
Következő hét hétvége(18.,19.) szintén nem jó, mert szombat iskola, és este belga koncert=fotózás:D
Másnap vasárnap "Dél Alföldi Fotósok" fotóstalálkozó, amit már egy hónapja szervezünk=szintén fotózás:D
Szóval most nem érek rá fotózni, mert fotóznom kell:D -
#13645 ha már itt vagyok..:)
-
#13644 :) -
#13643 ha a többségnek ok akkor nekem is ok :) -
#13642 akkor legyen jövö vasárnap :) -
#13641 ja, amúgy sem lenne jó, mert költözni fogunk őszi szünetben. -
#13640 ezért írtam a vasárnapot :):) a 4napos szünetben a tátrában leszek.. -
#13639 kérd meg aput, hogy kisérjen el ;) -
#13638 uccsó nem rossz.. első is tetszene de zavar hogy ennyire becsillan a foltos lencse.. -
#13637 túl kiskorú vagyok, de szívesen mennék. seggre pacsi is lesz? -
#13636 csak jövöhéten szombat munkanap, akkor inkább október 23-ai 4 nap szünetben valamikor -
#13635 utolsó 3 odabasz. -
#13634 a vízcsepp a levélen bejön:) -
#13633 vagy jövőhét vasárnap.. :) -
#13632 benne vagyok!.. de sajna a mostanit is beleértve az elkövetkezendő 3 hétvégém foglalt.. uh ha hétköznap du szerveződik akkor szivesen csatlakozom.. -
#13631 én benne vagyok :) -
#13630 ja nem olyan zajos.. frankó -
#13629 gondoltam :))
itt van eredetiben, szerintem még jobb is: